ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:30
מה הקשר חופש ביטוי?
מי יאכל בסוף את הקנס או הרדיוס או וואטבר?
לא הם. הלוואי וזה היה הם.
רוצים להפגין? לכו מול הבית של שינו.
תפסיקו כבר לגרום נזק לקבוצה ולשאר הקהל . פשוט תפסיקו. עשיתם מספיק נזק 50 שנה קדימה.
על איזה חוק עברת בתקנון? בעיניי זאת צביעות פושעת. זה הכי חופש ביטוי שיש ואסור להעמיד לדין על דבר כזה

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

גם השלט של אתמול וגם של חיפה אלו שלטים צודקים ונכונים מול הגוף הכי אנטישמי וצבוע בכדורגל העולמי.

בסוף אנחנו לא מזיזים להם את האצבע ברגל ככה שאין טעם בשלטים כאלה שרק יכולים לעשות נזק, לפעמים עדיף לצאת חכם ולא צודק. גם אם זה חופש ביטוי לא צריך לתת להם סיבות כי גם ככה הלחץ על ישראל בזירה העולמית הוא אטומי.

כדאי מאוד שהאולטראס יירדו מהפוזיציה של הפטריוטים שהם נכנסו אליה עמוק כי אם מישהו שם עוד לא הבין את הנזקים אז כדאי שהמועדון יתחיל להזכיר להם.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

dor69 כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:34
על איזה חוק עברת בתקנון? בעיניי זאת צביעות פושעת. זה הכי חופש ביטוי שיש ואסור להעמיד לדין על דבר כזה
זה לא מעניין אותי כאוהד. אמיתי.
גם שנה שעברה היה חוסר צדק משווע מצד מבית הדין ההתאחדות וכל העולם ואחותו.
זה לא סותר את זה שאם הם לא היו פורצים מלכתחילה כל הסיפור הזה היה נמנע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:06
הם ממש לא מקבלים ממני גב על עיוור ויש לי המון ביקורת על הארגון (ואני גם משמיע אותה ישירות לאוזניים שלהם כשאני מרגיש שצריך), אני פשוט מאמין שחופש ביטוי לא קיים רק כשנוח וזאת הדעה ״הנכונה״.
לא מייצג את הקהל? יכול להיות. תרימו קמפיין, תקימו ארגון אחר עם אג׳נדה אחרת ושלטים אחרים. ושלא תיקחו את זה לא נכון כי הטון שלי לא מזלזל אלא באמת יכול להיות שיילכו אחריכם הרבה יותר אנשים. רק תהיו אקטיביים.
יש גבול גם לחופש הביטוי וצריך להפעיל שיקול דעת מינימלי, ההשוואה בין אופ"א לחמאס היא השוואה פשוט מביכה שרק פוגעת בכדורגל הישראלי וגם בהפועל באר שבע! מילא היינו רושמים שאופ"א טועים אבל לא היינו חייבים להשוות אותם לחמאס
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Itay כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:38
גם השלט של אתמול וגם של חיפה אלו שלטים צודקים ונכונים מול הגוף הכי אנטישמי וצבוע בכדורגל העולמי.

בסוף אנחנו לא מזיזים להם את האצבע ברגל ככה שאין טעם בשלטים כאלה שרק יכולים לעשות נזק, לפעמים עדיף לצאת חכם ולא צודק. גם אם זה חופש ביטוי לא צריך לתת להם סיבות כי גם ככה הלחץ על ישראל בזירה העולמית הוא אטומי.

כדאי מאוד שהאולטראס יירדו מהפוזיציה של הפטריוטים שהם נכנסו אליה עמוק כי אם מישהו שם עוד לא הבין את הנזקים אז כדאי שהמועדון יתחיל להזכיר להם.
הגזמת, השלט של חיפה היה הזייה אחת ענקית להאשים את הפולנים, מעניין שלא הוצאנו שלטים ששיחקנו נגד קבוצות מהולנד או מגרמניה וגם ההשוואה בין אופ"א לחמאס מקוממת
יש דרך להפגין לא צריך לרשום דברים מטומטמים שרק עושים יותר נזק מתועלת וכן אתה צודק בנוגע לשאר ההודעה שלך אבל הדגלים האלו לא במקום בכלל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב:
זה להשתמש בפוליטיקה, עצם המשפט שמשרבב את אןפ"א והחמאס באותה נשימה זאת עבירה על החוק, האחד ארגון טרור והשני ארגון חוקי לכל דבר ועניין

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מדובר ברמה נמוכה של אנשים, הם ימשיכו לבזות אותנו ולעשות נזק אדיר. מתקרבים בצעדי ענק ליום שיזכירו את הדרומי בטרנר כמקביל למזרחי בטדי.
שהמועדון יאשים את עצמו שהוא לא עשה הכל כדי לפרק את הבסטה אחרי סכנין.
חשבתי שמגבים אותם כמצג שווא לבית הדין אבל הדיון נגמר ואנחנו הרבה אחרי זה ולא מטפלים בנגע הרע. אשמתם ואשמתנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ReDo כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:11
אני לא אקים ארגון מתחרה וכנראה שאף אחד פה בפורום.

הארגון הנוכחי שרוף אצלי. לעולם לא אתרום להם שקל.
מצופה מארגון שגרם לנזק בלתי הפיך לעתיד המועדון שלכל הפחות יוריד פרופיל עם השטויות האלה.

אין שום קשר לחופש הביטוי, אני את הלשמוע את אוהדי הקבוצות האחרות תופחים לנו על השכם ל10 דקות ולאכול את הזבביר מיציתי עונה שעברה.
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
אתה מנסה להיות צודק במקום חכם.
בסוף אנחנו אוכלים את הזרנוק של המהלכים המטומטמים האלה.

לא מתאים לך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
17 אוגוסט 2025, 11:40
אתה מנסה להיות צודק במקום חכם.
בסוף אנחנו אוכלים את הזרנוק של המהלכים המטומטמים האלה.

לא מתאים לך.
תחזור כמה הודעות אחורה, אני יכול להבין למה יש לאנשים ביקורת על הארגון. אני לא יכול להבין למה ההתייצבות החד משמעית הזאת לצד ההתאחדות.
אגלה לך סוד - השלט המסריח הזה לא יקרב הרחקה של ישראל והיעדרו לא ירחיק. מה שהכי חורה לי הוא שהתשובות האלה מגיעות ממקום של פחד מההתאחדות. עשו לנו עוול עצום פעם אחת אז אנשים מתחרפנים מהפחד ועושים בדיוק את מה שלא צריך לעשות.

זה ממש לא בא ממקום של הגנה על הארגון אצלי או קטע של להיות צודק. אני פשוט יודע שהתגובה המפוחדת הזאת תקבע סופית את היחס של ההתאחדות אליך כי ככה למדו איך לקפל אותך

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

dor69 כתב:
17 אוגוסט 2025, 11:51
אגלה לך סוד - השלט המסריח הזה לא יקרב הרחקה של ישראל והיעדרו לא ירחיק.
נכון.
אבל עונש למען יראו ויראו - אנחנו נקבל ועוד איך לצערי.
וזה מה שמדאיג אותי.
תחשוב מה יקרה אם חלילה הפועל ב"ש תקבל עונש מאופ"א - הרחקה ממשחקים אירופיים?

השלט הזה משווה את הארגון כדורגל החזק בעולם לארגון טרור שצריך להשמיד.
אני לא מסכים עם זה? אני חושב שהם אוהבי ישראל?
זה לא רלוונטי.
אני צריך להיות חכם לשמור את זה בבטן.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

דר אדום בנשמה כתב:
17 אוגוסט 2025, 10:56
הגזמת, השלט של חיפה היה הזייה אחת ענקית להאשים את הפולנים, מעניין שלא הוצאנו שלטים ששיחקנו נגד קבוצות מהולנד או מגרמניה וגם ההשוואה בין אופ"א לחמאס מקוממת
יש דרך להפגין לא צריך לרשום דברים מטומטמים שרק עושים יותר נזק מתועלת וכן אתה צודק בנוגע לשאר ההודעה שלך אבל הדגלים האלו לא במקום בכלל
הפולנים כתבו שבוע לפני כן שאנחנו רוצחים ילדים, היסטוריה זה לא הצד החזק שלהם. הקבוצות הגרמניות הן עוד היחידות שמביעות איתנו סולידריות.

בסוף הספורט הוא מאוד משני באירוע הזה, אוי למדינת ישראל אם לא תוקיע מעצמה את קטאר בסוף המלחמה הזאת, הם הסרטן האמיתי שמנהל את הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
17 אוגוסט 2025, 11:51
תחזור כמה הודעות אחורה, אני יכול להבין למה יש לאנשים ביקורת על הארגון. אני לא יכול להבין למה ההתייצבות החד משמעית הזאת לצד ההתאחדות.
אגלה לך סוד - השלט המסריח הזה לא יקרב הרחקה של ישראל והיעדרו לא ירחיק. מה שהכי חורה לי הוא שהתשובות האלה מגיעות ממקום של פחד מההתאחדות. עשו לנו עוול עצום פעם אחת אז אנשים מתחרפנים מהפחד ועושים בדיוק את מה שלא צריך לעשות.

זה ממש לא בא ממקום של הגנה על הארגון אצלי או קטע של להיות צודק. אני פשוט יודע שהתגובה המפוחדת הזאת תקבע סופית את היחס של ההתאחדות אליך כי ככה למדו איך לקפל אותך
אני לא מפחד מההתאחדות וזה לא מה שמניע אותי.
מהלכים כאלה לא צריכים להתקיים, נקודה. ואם כבר בחרו להעביר מסר, אז לא בצורה כל כך אלימה ומכוערת שמקימה עלינו חצי עולם.

רוצים לצאת גברים? תעשו את זה במקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 17 אוגוסט 2025, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

תובע ההתאחדות החליט להעמיד לדין את הפועל באר שבע בעקבות השלט שהונף אתמול כנגד אופא

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Melikson24 כתב:
17 אוגוסט 2025, 12:45
תובע ההתאחדות החליט להעמיד לדין את הפועל באר שבע בעקבות השלט שהונף אתמול כנגד אופא
פה קבור הכלב, אחרי העונה שעברה והקללות לשינו (הרוויח ביושר כל אחת ואחת) הם ינסו לזיין אותנו בכל הזדמנות, יצאו תקדימים על תקדימים על תקדימים על הגב שלנו וזה כבר לא מעניין מה כתוב בחוקה, תובע ההתאחדות שם לעצמו מטרה לנקום ולזיין את הפועל באר שבע בכל הזדמנות. נראה למישהו שהם יפספסו את ההזדמנות לתת פה עונש פסיכי מחוץ לכל פרופורציה?

הארגון פשוט מגיש לרשעים שם את הנבוט שתוך שניה ירד לנו על הראש.

שלח תגובה