אבל אלונה מצייצת בחריפות בטוויטר.
כמו שאמרתי, אנחנו במירוץ עכברים בליגת שינו ומאירי.
אני כבר לא מוציא על זה אנרגיה. כמה אפשר ליילל? כבר 5-6 שנים אנחנו תקועים בלופ של בכי אינסופי שלא מוביל לשום מקום.
אמשיך להגיע לראות את הקבוצה שלי משחקת מדי שבוע ושם נגמר החיבור שלי לכדורגל הישראלי למעט משחקים מיוחדים.
בסוף זה חרא של מוצר עם חרא של ניהול, שיחנקו לבד והאמת שגם מגיע לנו לקבל הרחקה ממפעלים אירופאים. לליגה עם ניהול אפריקאי לא מגיע להיות באירופה.
שיפוט 25/26
Re: שיפוט 25/26
אליפות עם כוכבית 2 בקרוב ( שוב למכבי ת"א ) ...
הדיין: "מכבי ת"א מתנגדים למשחק חוזר?"
יעל מרגלית שמייצגת את מכבי ת"א בתגובה: "כן". בלי למצמץ.
תובע ההתאחדות : משחק חוזר של הדרבי יתן פרס לאלימות.
יעל מרגלית: ״אנחנו מצטרפים לדבריו של תובע ההתאחדות לכדורגל. היות ורועי רוזן ערך השוואות אציין שמכבי תל אביב נענשה בדיוק לפי התקנון. גם הפועל תל אביב נענשה בדיוק על פי התקנון. אני חושבת שבוודאי מכבי תל אביב לא צריכה להנזק מהאירוע הזה ושמסר לא יכול להיות שאחרי אירוע כזה יתקיים משחק חוזר״
דיין: ״איזה נזק יגרם למכבי במשחק חוזר?״
מרגלית: ״לפי התקנון משחק חוזר צריך להתקיים תוך חודש מהמועד שלו או תוך חודש מיום ההחלטה. קבוצה לא יכולה להמשיך את העונה כשבגב שלה יש משחק שלא שוחק. אין מקום בלו"ז ולמכבי תל אביב יגרם נזק עצום אם יפסק משחק חוזר"
יעל מרגלית: "ייגרם לנו נזק ספורטיבי עצום אם ייפסק משחק חוזר".
אבל שיפסקו לטובת באר שבע לפי התקנון ?
חס וחלילה
מכבי תל אביב זה מועדון מטונף ואגוצנטרי את זה אנחנו יודעים. כל קשר בינה לבין טוהר הכדורגל הישראלי מקרי בהחלט.
שכולם יישרפו העיקר האליפות שלהם.
התאחדות ובית דין של מושחתים .
למה לא שלחנו נציג שלנו לדיון ?
אנחנו צד במשפט !!!
הדיין: "מכבי ת"א מתנגדים למשחק חוזר?"
יעל מרגלית שמייצגת את מכבי ת"א בתגובה: "כן". בלי למצמץ.
תובע ההתאחדות : משחק חוזר של הדרבי יתן פרס לאלימות.
יעל מרגלית: ״אנחנו מצטרפים לדבריו של תובע ההתאחדות לכדורגל. היות ורועי רוזן ערך השוואות אציין שמכבי תל אביב נענשה בדיוק לפי התקנון. גם הפועל תל אביב נענשה בדיוק על פי התקנון. אני חושבת שבוודאי מכבי תל אביב לא צריכה להנזק מהאירוע הזה ושמסר לא יכול להיות שאחרי אירוע כזה יתקיים משחק חוזר״
דיין: ״איזה נזק יגרם למכבי במשחק חוזר?״
מרגלית: ״לפי התקנון משחק חוזר צריך להתקיים תוך חודש מהמועד שלו או תוך חודש מיום ההחלטה. קבוצה לא יכולה להמשיך את העונה כשבגב שלה יש משחק שלא שוחק. אין מקום בלו"ז ולמכבי תל אביב יגרם נזק עצום אם יפסק משחק חוזר"
יעל מרגלית: "ייגרם לנו נזק ספורטיבי עצום אם ייפסק משחק חוזר".
אבל שיפסקו לטובת באר שבע לפי התקנון ?
חס וחלילה
מכבי תל אביב זה מועדון מטונף ואגוצנטרי את זה אנחנו יודעים. כל קשר בינה לבין טוהר הכדורגל הישראלי מקרי בהחלט.
שכולם יישרפו העיקר האליפות שלהם.
התאחדות ובית דין של מושחתים .
למה לא שלחנו נציג שלנו לדיון ?
אנחנו צד במשפט !!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
Re: שיפוט 25/26
ייגרם לנו נזק ספורטיבי אם הכדורגל יוכרע על הדשא.
איזה מועדון מטונף. להקיא.
איזה מועדון מטונף. להקיא.