לא מצדיק, רק מסביר...דר אדום בנשמה כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:07אני אוהב אותו אבל ההפסד היום עליו וגם על אליאסי מה אתה מכניס את אליאס 1-1???
רצה לפנות את כנעאן לשחק יותר קדימה...
לא מצדיק, רק מסביר...דר אדום בנשמה כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:07אני אוהב אותו אבל ההפסד היום עליו וגם על אליאסי מה אתה מכניס את אליאס 1-1???
תשאר עם מאמנים ישראלים ותמשיך לבכות דם ולחזור על המנטרות המשעממות האלו.
תתעורר. הוא זה שמאוהב בסגל הזה.Melikson24 כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:10מה זה רפלקס אצלכם?ישר לרוץ לכיוון המאמן?קוז'וך לא קוסם. עצם זה שהוא מריץ את הסגל הזה לקרב אליפות שנה שניה ברציפות זה הישג בפני עצמו.
אני מאחל לו שלא יאריך חוזה וימשיך הלאה ואנחנו נחזור למעגל האבוקסיסים. כנראה שהזיכרון ממש אבל ממש קצר.
מוציאים תסכולMelikson24 כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:10מה זה רפלקס אצלכם?ישר לרוץ לכיוון המאמן?קוז'וך לא קוסם. עצם זה שהוא מריץ את הסגל הזה לקרב אליפות שנה שניה ברציפות זה הישג בפני עצמו.
אני מאחל לו שלא יאריך חוזה וימשיך הלאה ואנחנו נחזור למעגל האבוקסיסים. כנראה שהזיכרון ממש אבל ממש קצר.
אבל אתה מבין שלא יגיע מאמן זר?וגם אם יגיע תראה מה עשו בחיפה ובתל אביב עם כיסים עמוקים פי כמה.הפועלעולה כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:13תשאר עם מאמנים ישראלים ותמשיך לבכות דם ולחזור על המנטרות המשעממות האלו.
אם זה מה שאלונה רוצה לגזור על עצמה ועל המועדון, שיהיה לה בכיף עם לבזבז 10-20 מיליון שקל מהבית בכל שנה.
אין תקומה עם האנשים האלו.
תתעורר. הוא זה שמאוהב בסגל הזה.
היה לו קיץ שלם לתקן, איכשהו הצליח לתקן את הרוטציה.
יש לו אופציה להכניס שחקני כדורגל טובים כמו כנעאן וכנראה גם חזות. לא. גנאח אחמד ואליאס לפרצוף שלנו.
אם היית במקום אלונה באמת היית מביא למאמן הזה תקציב לרכש? אני לא.
לא משנה מה יגיע, נמשיך לראות את אותם אפסים מבזים את המקצוע שלהם מחצית אחרי מחצית, משחק אחרי משחק.
איזה מאמן זר תביא? איזה מאמן על רמה יסכים לבוא להפועל באר שבע, לאיזה מאמן רציני אנחנו מזיזים את הביצה? אפילו מכבי חיפה לא הצליחה להביא מישהו נורמאלי.הפועלעולה כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:13תשאר עם מאמנים ישראלים ותמשיך לבכות דם ולחזור על המנטרות המשעממות האלו.
אם זה מה שאלונה רוצה לגזור על עצמה ועל המועדון, שיהיה לה בכיף עם לבזבז 10-20 מיליון שקל מהבית בכל שנה.
אין תקומה עם האנשים האלו.
תתעורר. הוא זה שמאוהב בסגל הזה.
היה לו קיץ שלם לתקן, איכשהו הצליח לתקן את הרוטציה.
יש לו אופציה להכניס שחקני כדורגל טובים כמו כנעאן וכנראה גם חזות. לא. גנאח אחמד ואליאס לפרצוף שלנו.
אם היית במקום אלונה באמת היית מביא למאמן הזה תקציב לרכש? אני לא.
לא משנה מה יגיע, נמשיך לראות את אותם אפסים מבזים את המקצוע שלהם מחצית אחרי מחצית, משחק אחרי משחק.
לא יגיע אז נמשיך להתבכיין.Melikson24 כתב: ↑19 ינואר 2026, 22:16אבל אתה מבין שלא יגיע מאמן זר?וגם אם יגיע תראה מה עשו בחיפה ובתל אביב עם כיסים עמוקים פי כמה.
אני חושב שהסגל הזה ממצה את הפוטנציאל שלו על גבול ה100%. גם אם אפשר לקבל יותר כנעאן ופחות אליאס וכו'. זה לא הסיבה בגללה אנחנו נראים רע ביותר מדי משחקים.
אנחנו חייבים 3 זרים טובים שיכניסו דם חדש. אם לא יגיעו 3 כאלה לראשונה אני מרגיש שהסגל הזה לא יוכל לסחוב את הקרבות עד הסוף.