רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

מאמן טופ
והכי חשוב הוא לומד משתדרג כל הזמן

סמל אישי של משתמש
סימיוני
Title: CrazyRed

שליחה על ידי סימיוני »

עמדת המאמן זאת העמדה הכי חזקה בקבוצה הזאת. נקודה!

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

בלי טרנר,הוא עשה העונה מעל ומעבר ולא משנה איך הקמפיין יגמר,גם ב0-0-0
והמטרה ברורה לחזור למוקדמות צמפיונס בעונה הבאה,
באירופית ובקורנפלקס בלי בית זה לא מרגש,
נצתרך לעשות משהו יוצא דופן בשביל שלא נסבול שם ב 8 משחקי החוץ

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אף פעם לא הבנתי למה אנחנו לא משאירים שחקן אחד בהתקפה בקרנות
זה מרתק שני שחקני הגנה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אין לי שום ביקורת עליו בניהול המשחק ובחילופים, רק על החילוף של דיופ כן ליתר דיוק.
אין לו סגל, יש לו בקושי 11, עם כל חילוף הרמה צנחה עוד ולא היה מה לעשות חוץ מלראות את זה ולהתפלל שזה יספיק. לקח שהוא בכל זאת צריך לקחת זה לעשות את העבודה יותר מהר במסגרת רכש.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

dor69 כתב:
26 אוגוסט 2026, 08:03
אין לי שום ביקורת עליו בניהול המשחק ובחילופים, רק על החילוף של דיופ כן ליתר דיוק.
אין לו סגל, יש לו בקושי 11, עם כל חילוף הרמה צנחה עוד ולא היה מה לעשות חוץ מלראות את זה ולהתפלל שזה יספיק. לקח שהוא בכל זאת צריך לקחת זה לעשות את העבודה יותר מהר במסגרת רכש.
מי ישמע איזה שחקן בלאטקסה. ההבדל היחידי בינהם שדיופ חלש והוא זר וזה בזבוז מקום. לגבי החילוף של מיגל היינו כועסים על בלאטקסה אם היה בפנים במקום דיופ בדיוק באותה מידה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

בלטקסה רך וגם הוא טועה אבל הוא הרבה יותר אמין מדיופ ב99 מתוך 100 משחקים.
ולמרות זאת לא מאמין שזה היה משנה מהותית את הדברים. דיופ קיבל אדום שלא הגיע לו.

מניח שהמחשבה הייתה משחק הראש של דיופ אל מול הנייחים של סבאח. שניה אחרי שהוא הורחק, ובלי ויטור, גם חטפנו נייח קליל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

מה היה עם יהושוע? לא יכל לסחוב עוד? היה המצטיין עד שיצא יחד עם מרציאנו

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Snir כתב:
25 אוגוסט 2026, 21:57
איזה אכזרי, פספוס שיזכר לדורות.
תראו, אני לא ממעריצי קוזוך. אבל חייב לציין שהוא עשה מעל ומעבר בניצול היכולות של השחקנים, גם כשלא הסכמתי איתו על הדרך (עובדה שהגענו למעמד הפליאוף). ועדיין, אם היינו מתחזקים בהתאם, לא היינו מגיעים להרכב הנוראי הזה שסיימנו איתו את המשחק. התוצאות עיוורו אותנו לצערי (יהירות?), והכי מתסכל שלמרות כל זה עדיין היינו מרחק נגיעה מלעשות היסטוריה.
למרות כל ההישגים, מאוד קשה לי לאכול את המאמן הזה, במיוחד כשאני צופה בראיונות איתו. מה נותר להגיד, הלוואי ויוביל אותנו להצלחות ענקיות ונצליח לפענח את הדמות הזאת...
חחחחחחחחחחחחחחחח, זהו. פרקתי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

גיא חניה כתב:
26 אוגוסט 2026, 08:17
חחחחחחחחחחחחחחחח, זהו. פרקתי.
עזוב נו לא שווה תגובה. אנשים מוזרים.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

red guy כתב:
26 אוגוסט 2026, 08:04
מי ישמע איזה שחקן בלאטקסה. ההבדל היחידי בינהם שדיופ חלש והוא זר וזה בזבוז מקום. לגבי החילוף של מיגל היינו כועסים על בלאטקסה אם היה בפנים במקום דיופ בדיוק באותה מידה.
לבלטקסה יש הרבה יותר כדורגל ממנו בלם יותר אמין וגם אם הוא בתקופה חרא כמו שאתה אומר לפחות הוא בא בגישה של לשחק כדורגל ולא לחרב לך משחקים מתחילת העונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

red guy כתב:
אני רואה גם טוקבקים כועסים על כך שהכניסו את מלדה ולא את אוחנה.
כשאנשים רגילים ל־30 שנה של פרשנות תוצאה מה"טאלנטים" של העיתון ושל ערוץ הספורט, ככה זה נראה. תמיד מי שלא נכנס הוא זה שהיה מכריע את הכול. בסדר.
אם היינו שורדים את הקרן ההיא אף אחד לא היה מדבר על שום דבר חוץ מכמה שקוז'וך תותח, למרות שסבאח היו טובים מאיתנו ב־75% מהזמן בהתמודדות הזאת.

לקוז'וך יש חסרונות מובנים שדיברנו עליהם עוד לפני שחידש את החוזה, בין היתר התנהלות איטית עם הזרים. גם בגזרת הישראלים הוא בעיקר קופץ על שחקנים שהוא מכיר ואוהב. זה מה יש, וזאת החבילה.
למדתי להשלים עם זה ואם השינוי יגיע זה רק מהמועדון כשגם לאלונה יש חלק בהתנהלות הזאת כשהיא מסרבת להביא איש מקצוע שייעל את ההתנהלות.
בינתיים נקווה שה-3-5 השחקנים שיגיעו בשני החלונות הקרובים ישתלבו טוב, כדי שלקמפיין הבא נגיע מוכנים יותר וגם כדי שנצליח להחזיק בליגה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

red guy כתב:
בלטקסה יכול להיות חלש, דיופ כבר הרבה מעבר לחלש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב:
26 אוגוסט 2026, 08:03
יש לי המון ביקורת עליו בניהול המשחק, לא הבנתי ולא הסכמתי עם אף חילוף אולי למעט הראשון שגם עליו יש לי השגות. בכולם הוא פגע בקבוצה/לא השאיר מספיק כלים על המגרש.

אבל גם אם אני הולך איתך, מי אשם שאין סגל?
זו תוצאה ישירה של ההחלטות וההתנהלות של הצוות לאורך הקיץ והיו להם את כל הכלים לעשות אחרת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:
26 אוגוסט 2026, 10:52
יש לי המון ביקורת עליו בניהול המשחק, לא הבנתי ולא הסכמתי עם אף חילוף אולי למעט הראשון שגם עליו יש לי השגות. בכולם הוא פגע בקבוצה/לא השאיר מספיק כלים על המגרש.

אבל גם אם אני הולך איתך, מי אשם שאין סגל?
זו תוצאה ישירה של ההחלטות וההתנהלות של הצוות לאורך הקיץ והיו להם את כל הכלים לעשות אחרת.
על ניהול ובניית הסגל כתבתי בעצמי עוד אתמול בלילה. על הניהול במשחק בפני עצמו איזה טענות אפשר לטעון כבר? קיבלנו חרא לפרצוף עם הפציעות ואין ישועה בספסל

שלח תגובה