רן קוז'וך חתם לשנתיים
- שיש
- Title: קרייזי-רד
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
מאמן טופ
והכי חשוב הוא לומד משתדרג כל הזמן
והכי חשוב הוא לומד משתדרג כל הזמן
- סימיוני
- Title: CrazyRed
עמדת המאמן זאת העמדה הכי חזקה בקבוצה הזאת. נקודה!
- hb7
בלי טרנר,הוא עשה העונה מעל ומעבר ולא משנה איך הקמפיין יגמר,גם ב0-0-0
והמטרה ברורה לחזור למוקדמות צמפיונס בעונה הבאה,
באירופית ובקורנפלקס בלי בית זה לא מרגש,
נצתרך לעשות משהו יוצא דופן בשביל שלא נסבול שם ב 8 משחקי החוץ
והמטרה ברורה לחזור למוקדמות צמפיונס בעונה הבאה,
באירופית ובקורנפלקס בלי בית זה לא מרגש,
נצתרך לעשות משהו יוצא דופן בשביל שלא נסבול שם ב 8 משחקי החוץ
- hb7
אף פעם לא הבנתי למה אנחנו לא משאירים שחקן אחד בהתקפה בקרנות
זה מרתק שני שחקני הגנה
זה מרתק שני שחקני הגנה
- dor69
אין לי שום ביקורת עליו בניהול המשחק ובחילופים, רק על החילוף של דיופ כן ליתר דיוק.
אין לו סגל, יש לו בקושי 11, עם כל חילוף הרמה צנחה עוד ולא היה מה לעשות חוץ מלראות את זה ולהתפלל שזה יספיק. לקח שהוא בכל זאת צריך לקחת זה לעשות את העבודה יותר מהר במסגרת רכש.
אין לו סגל, יש לו בקושי 11, עם כל חילוף הרמה צנחה עוד ולא היה מה לעשות חוץ מלראות את זה ולהתפלל שזה יספיק. לקח שהוא בכל זאת צריך לקחת זה לעשות את העבודה יותר מהר במסגרת רכש.
- red guy
מי ישמע איזה שחקן בלאטקסה. ההבדל היחידי בינהם שדיופ חלש והוא זר וזה בזבוז מקום. לגבי החילוף של מיגל היינו כועסים על בלאטקסה אם היה בפנים במקום דיופ בדיוק באותה מידה.
- Melikson24
בלטקסה רך וגם הוא טועה אבל הוא הרבה יותר אמין מדיופ ב99 מתוך 100 משחקים.
ולמרות זאת לא מאמין שזה היה משנה מהותית את הדברים. דיופ קיבל אדום שלא הגיע לו.
מניח שהמחשבה הייתה משחק הראש של דיופ אל מול הנייחים של סבאח. שניה אחרי שהוא הורחק, ובלי ויטור, גם חטפנו נייח קליל.
ולמרות זאת לא מאמין שזה היה משנה מהותית את הדברים. דיופ קיבל אדום שלא הגיע לו.
מניח שהמחשבה הייתה משחק הראש של דיופ אל מול הנייחים של סבאח. שניה אחרי שהוא הורחק, ובלי ויטור, גם חטפנו נייח קליל.
- שיש
מה היה עם יהושוע? לא יכל לסחוב עוד? היה המצטיין עד שיצא יחד עם מרציאנו
- גיא חניה
חחחחחחחחחחחחחחחח, זהו. פרקתי.Snir כתב: ↑25 אוגוסט 2026, 21:57איזה אכזרי, פספוס שיזכר לדורות.
תראו, אני לא ממעריצי קוזוך. אבל חייב לציין שהוא עשה מעל ומעבר בניצול היכולות של השחקנים, גם כשלא הסכמתי איתו על הדרך (עובדה שהגענו למעמד הפליאוף). ועדיין, אם היינו מתחזקים בהתאם, לא היינו מגיעים להרכב הנוראי הזה שסיימנו איתו את המשחק. התוצאות עיוורו אותנו לצערי (יהירות?), והכי מתסכל שלמרות כל זה עדיין היינו מרחק נגיעה מלעשות היסטוריה.
למרות כל ההישגים, מאוד קשה לי לאכול את המאמן הזה, במיוחד כשאני צופה בראיונות איתו. מה נותר להגיד, הלוואי ויוביל אותנו להצלחות ענקיות ונצליח לפענח את הדמות הזאת...
- Melikson24
- dudu9998
לבלטקסה יש הרבה יותר כדורגל ממנו בלם יותר אמין וגם אם הוא בתקופה חרא כמו שאתה אומר לפחות הוא בא בגישה של לשחק כדורגל ולא לחרב לך משחקים מתחילת העונה
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
אני רואה גם טוקבקים כועסים על כך שהכניסו את מלדה ולא את אוחנה.
כשאנשים רגילים ל־30 שנה של פרשנות תוצאה מה"טאלנטים" של העיתון ושל ערוץ הספורט, ככה זה נראה. תמיד מי שלא נכנס הוא זה שהיה מכריע את הכול. בסדר.
אם היינו שורדים את הקרן ההיא אף אחד לא היה מדבר על שום דבר חוץ מכמה שקוז'וך תותח, למרות שסבאח היו טובים מאיתנו ב־75% מהזמן בהתמודדות הזאת.
לקוז'וך יש חסרונות מובנים שדיברנו עליהם עוד לפני שחידש את החוזה, בין היתר התנהלות איטית עם הזרים. גם בגזרת הישראלים הוא בעיקר קופץ על שחקנים שהוא מכיר ואוהב. זה מה יש, וזאת החבילה.
למדתי להשלים עם זה ואם השינוי יגיע זה רק מהמועדון כשגם לאלונה יש חלק בהתנהלות הזאת כשהיא מסרבת להביא איש מקצוע שייעל את ההתנהלות.
בינתיים נקווה שה-3-5 השחקנים שיגיעו בשני החלונות הקרובים ישתלבו טוב, כדי שלקמפיין הבא נגיע מוכנים יותר וגם כדי שנצליח להחזיק בליגה.
- dor69
- ForeverRed
יש לי המון ביקורת עליו בניהול המשחק, לא הבנתי ולא הסכמתי עם אף חילוף אולי למעט הראשון שגם עליו יש לי השגות. בכולם הוא פגע בקבוצה/לא השאיר מספיק כלים על המגרש.
אבל גם אם אני הולך איתך, מי אשם שאין סגל?
זו תוצאה ישירה של ההחלטות וההתנהלות של הצוות לאורך הקיץ והיו להם את כל הכלים לעשות אחרת.
- dor69
על ניהול ובניית הסגל כתבתי בעצמי עוד אתמול בלילה. על הניהול במשחק בפני עצמו איזה טענות אפשר לטעון כבר? קיבלנו חרא לפרצוף עם הפציעות ואין ישועה בספסלForeverRed כתב: ↑26 אוגוסט 2026, 10:52יש לי המון ביקורת עליו בניהול המשחק, לא הבנתי ולא הסכמתי עם אף חילוף אולי למעט הראשון שגם עליו יש לי השגות. בכולם הוא פגע בקבוצה/לא השאיר מספיק כלים על המגרש.
אבל גם אם אני הולך איתך, מי אשם שאין סגל?
זו תוצאה ישירה של ההחלטות וההתנהלות של הצוות לאורך הקיץ והיו להם את כל הכלים לעשות אחרת.