סוף עונת הבינוניים?
סוף עונת הבינוניים?
יחיאל,ברנרדו,קלינגר,פרננדש - אם תסתכלו בכל אתרי הספורט תגלו לשמוע שאף אחד מהם לא באמת מרוצה מהתיקו הזה וכולם מאמינים
שהיה אפשר וצריך(!) לנצח את מכבי חיפה.
האם הגיע השינוי שבאמת ייחלנו לו כבר שנים? האמת ב"ש משילה את עורה הלוזרי ורוקמת עור של ווינרים? של קבוצה שבאה למשחקי בית במטרה לנצח
ויודעת מתי תיקו נחשב כשלון?
לא יודע מה קלינגר עשה להם,אבל אני אוהב אותו.
https://www.one.co.il/Article/165684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 02&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
שהיה אפשר וצריך(!) לנצח את מכבי חיפה.
האם הגיע השינוי שבאמת ייחלנו לו כבר שנים? האמת ב"ש משילה את עורה הלוזרי ורוקמת עור של ווינרים? של קבוצה שבאה למשחקי בית במטרה לנצח
ויודעת מתי תיקו נחשב כשלון?
לא יודע מה קלינגר עשה להם,אבל אני אוהב אותו.
https://www.one.co.il/Article/165684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 02&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: סוף עונת הבינוניים?
זה רק משחק ראשון. עוד כמה כאלה ונתחיל להתייחס לקלישאה הישנה שמשאירים את הנקודות כבר בקסטינה.
מה קלינגר עשה להם ? הראה שהוא לא מפחד מה"גדולות" ואין סיבה שהם יפחדו, נותן להם בטחון- כמו מאמן גדול.
המשכיות רבותיי, המשכיות. בלי זה הכל שווה אתם יודעים למה.
מה קלינגר עשה להם ? הראה שהוא לא מפחד מה"גדולות" ואין סיבה שהם יפחדו, נותן להם בטחון- כמו מאמן גדול.

לגמריהילה חדד כתב:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- liron.beer
- Title: יאלללה הפועל מלחמה
שמעו עם באר שבע ככה עד סוף העונה אני מאמין שנהיה מוקדמות ליגה אירופית אבל תחילת עונה הכל יכול לקרות כמו שבית"ר עם 0 נקודות תוך 3 משחקים יכולים להגיע ל9 אז עד אמצע העונה (מחזור 15-20) כבר נדע את ההמשך
אבל שאפו לקלינגר ולב"ש

יותר מסתם מועדון

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.
סך הכל משחק סביר מול קבוצה ששווה לנו (כן, כן, חוץ מפיטר מסללה אין להם איזה שמות מאיימים)...
סך הכל משחק סביר מול קבוצה ששווה לנו (כן, כן, חוץ מפיטר מסללה אין להם איזה שמות מאיימים)...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ממש לא מסכים איתך. להגיד שרפאלוב,דוואלישבילי,ורד,גולסה וגאדיר הם לא שמות מאיימים? קצת לא מתחבר לי במיוחד לנוכח העובדהדר אדום בנשמה כתב:אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.
שאותם שחקנים (להוציא ורד) היו הגרעין שהביא לחיפה מאזן פנטסטי עונה שעברה ואיבוד אליפות רק בגלל קיזוז.
דר אדום בנשמה כתב:אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.
גם אני חושב שחיפה רחוקה מאוד מלהיות מה שהיתה לפני מספר שנים, אבל להגיד שאין להם שמות מאיימים? זה כבר גובל בזלזול מטופש..

ובהקשר לנושא: אני חושב שהשינוי שאתה מדבר עליו, משיח, שייך נכון לעכשיו אך ורק לקלינגר. תמיד אמרתי שהוא ווינר. גם בתור שחקן וגם בתור מאמן כשעוד היה בבית"ר באר שבע.
ובכל זאת - מעדיף שלא להסתנוור מהתיקו. רוצה לראות את הקבוצה מול הפועל ומכבי תל אביב ואז לצאת בהצהרות.
בס"ד
מגיע שאפו לקלינגר ולשחקנים,שרק ימשיכו ככה.
לי מפריע איבוד הנקודות המטופש נגד קבוצות שהם חלשות מאיתנו,שנה שעברה זה קרה לא מעט ואני מקווה שהשנה זה ישתנה.
מגיע שאפו לקלינגר ולשחקנים,שרק ימשיכו ככה.
לי מפריע איבוד הנקודות המטופש נגד קבוצות שהם חלשות מאיתנו,שנה שעברה זה קרה לא מעט ואני מקווה שהשנה זה ישתנה.
מחזור 8 בבלומפילדnitsande כתב:באיזה מחזור המשחק מול הפועל ת"א?
אז נדע לאן פנינו...
בבלומפילד זה קצת מאבד מהקנה מידה, אבל עדיין עד אז יש עוד 4 משחקים...bs war כתב:
מחזור 8 בבלומפילד
אני בטוח שנדע עד אז מה אנחנו שווים.
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שינוי תפיסתי, כבר אמרנו? viewtopic.php?f=2&t=6968" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר