סוף עונת הבינוניים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

סוף עונת הבינוניים?

שליחה על ידי messiah »

יחיאל,ברנרדו,קלינגר,פרננדש - אם תסתכלו בכל אתרי הספורט תגלו לשמוע שאף אחד מהם לא באמת מרוצה מהתיקו הזה וכולם מאמינים
שהיה אפשר וצריך(!) לנצח את מכבי חיפה.

האם הגיע השינוי שבאמת ייחלנו לו כבר שנים? האמת ב"ש משילה את עורה הלוזרי ורוקמת עור של ווינרים? של קבוצה שבאה למשחקי בית במטרה לנצח
ויודעת מתי תיקו נחשב כשלון?

לא יודע מה קלינגר עשה להם,אבל אני אוהב אותו.

https://www.one.co.il/Article/165684.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 02&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

Re: סוף עונת הבינוניים?

שליחה על ידי הילה חדד »

זה רק משחק ראשון. עוד כמה כאלה ונתחיל להתייחס לקלישאה הישנה שמשאירים את הנקודות כבר בקסטינה.

מה קלינגר עשה להם ? הראה שהוא לא מפחד מה"גדולות" ואין סיבה שהם יפחדו, נותן להם בטחון- כמו מאמן גדול.

המשכיות רבותיי, המשכיות. בלי זה הכל שווה אתם יודעים למה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הילה חדד כתב:
המשכיות רבותיי, המשכיות. בלי זה הכל שווה אתם יודעים למה.
לגמרי
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
liron.beer
Title: יאלללה הפועל מלחמה

שליחה על ידי liron.beer »

שמעו עם באר שבע ככה עד סוף העונה אני מאמין שנהיה מוקדמות ליגה אירופית אבל תחילת עונה הכל יכול לקרות כמו שבית"ר עם 0 נקודות תוך 3 משחקים יכולים להגיע ל9 אז עד אמצע העונה (מחזור 15-20) כבר נדע את ההמשך :D אבל שאפו לקלינגר ולב"ש
יותר מסתם מועדון
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.

סך הכל משחק סביר מול קבוצה ששווה לנו (כן, כן, חוץ מפיטר מסללה אין להם איזה שמות מאיימים)...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

דר אדום בנשמה כתב:אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.

סך הכל משחק סביר מול קבוצה ששווה לנו (כן, כן, חוץ מפיטר מסללה אין להם איזה שמות מאיימים)...
ממש לא מסכים איתך. להגיד שרפאלוב,דוואלישבילי,ורד,גולסה וגאדיר הם לא שמות מאיימים? קצת לא מתחבר לי במיוחד לנוכח העובדה
שאותם שחקנים (להוציא ורד) היו הגרעין שהביא לחיפה מאזן פנטסטי עונה שעברה ואיבוד אליפות רק בגלל קיזוז.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

דר אדום בנשמה כתב:אני טענתי וידעתי שמכבי חיפה זאת קבוצה שיהיה קל נכון להיום להשיג מולה נקודות ככה שאני לא מופתע מכל האמירות בנושא של ניצחון, אם למשל הם היו משחקים מול מכבי תל אביב ומפסידים אני לא בטוח עד כמה הם היו מדברים ככה.

גם אני חושב שחיפה רחוקה מאוד מלהיות מה שהיתה לפני מספר שנים, אבל להגיד שאין להם שמות מאיימים? זה כבר גובל בזלזול מטופש.. :roll:

ובהקשר לנושא: אני חושב שהשינוי שאתה מדבר עליו, משיח, שייך נכון לעכשיו אך ורק לקלינגר. תמיד אמרתי שהוא ווינר. גם בתור שחקן וגם בתור מאמן כשעוד היה בבית"ר באר שבע.

ובכל זאת - מעדיף שלא להסתנוור מהתיקו. רוצה לראות את הקבוצה מול הפועל ומכבי תל אביב ואז לצאת בהצהרות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מגיע שאפו לקלינגר ולשחקנים,שרק ימשיכו ככה.
לי מפריע איבוד הנקודות המטופש נגד קבוצות שהם חלשות מאיתנו,שנה שעברה זה קרה לא מעט ואני מקווה שהשנה זה ישתנה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

באיזה מחזור המשחק מול הפועל ת"א?
אז נדע לאן פנינו...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

nitsande כתב:באיזה מחזור המשחק מול הפועל ת"א?
אז נדע לאן פנינו...
מחזור 8 בבלומפילד

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

bs war כתב:
מחזור 8 בבלומפילד
בבלומפילד זה קצת מאבד מהקנה מידה, אבל עדיין עד אז יש עוד 4 משחקים...
אני בטוח שנדע עד אז מה אנחנו שווים.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שינוי תפיסתי, כבר אמרנו? viewtopic.php?f=2&t=6968" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה