אני לא הפכתי את הקהל של שער שתיים לקהל של מטומטמים. לדעתי, כל הקהל של באר שבע זה קהל של מטומטמים (ואני לא מוציאה את עצמי, גם אני קיללתי לא מעט מאמנים בעבר).ירון כתב:
משפט חסר טעם , מה הפכת את כל יושבי שער 2 לקהל של מטומטמים
זה מזכיר לי את כל הקהל מהמרכז והסטיגמה שהם קיבלו על הקהל הבאר שבעי
שנית אני יושב שער 2 , כפי שהבנת כבר ואני לא שמעתי את קלינגר מלקק להקהל
פעם אחת (אולי אני טועה אבל בכל מקרה לא שמעתי) ואני יודע מקרוב שזאת אחת הסיבות שמעריכים אותו , יש עוד סיבות שבגללם מעריכים את קלינגר,
בואי אני אתן לך כמה דוגמאות :
- לא ממציא תירוצים מעצבנים
- לא מנסה להוציא את עצמו נקי
- שחקנים נלחמים יותר
- לא עוקץ את הקהל בתקשורת , להפך הוא לא מתייחס בכלל לקהל בתקשורת
- לקח ללב את ההפסד לבית"ר בדיוק כמונו
בקיצור לא חסרים סיבות להעריך את קלינגר
אבל יחד עם זאת , אם הקבוצה תפסיד שלושה הפסדים רצופים
גם הוא לא יהיה נקי ,אבל איך שזה נראה קשה לי להאמין שזה יקרה,
בכל מקרה אני בעד לעודד את הקבוצה ולתת למאמן לאמן בשקט עד סוף העונה,
כמו מלמיליאן באשקלון בעונה קודמת.
[glow=red]יש לנו קהל תותח גם אם לא תמיד מעודדים 90 דקות.[/glow]
ניר קלינגר מעולם לא לקח אחריות על התבוסה מול בית"ר. רק אמר כמה זה לא אופייני לקבוצה שלו להפסיד ככה. אה... הוא הצטער בפני הקהל.
גם גיא לוי מעולם לא עקץ את הקהל בתקשורת, הוא התנצל בפני הקהל (אני יכולה למצוא לך את הקישור לראיון) ועדיין מאות ואלפי אוהדים קיללו אותו. כי הוא לא בא להם בטוב. כי הוא לא עשה הכל בשביל הקהל.
ברור שצריך לתת למאמן שקט, אבל מותר לתת ביקורת.
אסור לקלל, אסור לבקש שיתפטר, אבל לצורך העיניין מותר לומר שקלינגר הוא אחד מהאשמים המרכזיים בתבוסה, בכף שעשה חילוף ראשון בדקה 55! אצל אף אחד מהגיאים שהיו פה זה לא היה עובר בשתיקה כזו מצד הקהל.
כן, קונים אותך בזול. מספיק לך שמישהו יומר "הקהל של באר שבע מצויין" או "תודה לקהל" ואתה בכיס שלו.
הקבוצה לא משחקת טוב. אתם צודק, הרבה שחקנים נלחמים (אבל גם הרבה לא). ניר קלינגר משחק הגנתי בדיוק כמו כל מאמן לפני (חלוץ אחד, מישהו?), רק שעליו אתה מפחד להעביר ביקורת.
שקט זה נכון, זה מעולה. אני שמחה שהצליחו להביא למצב כזה. אבל אפס ביקורת?
זה מצב בעייתי.