הודעת עמותה | בנוגע לאירועי המשחק נגד סכנין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: הודעת עמותה | בנוגע לאירועי המשחק נגד סכנין

שליחה על ידי crazyred »

ירון כתב:
משפט חסר טעם , מה הפכת את כל יושבי שער 2 לקהל של מטומטמים
זה מזכיר לי את כל הקהל מהמרכז והסטיגמה שהם קיבלו על הקהל הבאר שבעי

שנית אני יושב שער 2 , כפי שהבנת כבר ואני לא שמעתי את קלינגר מלקק להקהל
פעם אחת (אולי אני טועה אבל בכל מקרה לא שמעתי) ואני יודע מקרוב שזאת אחת הסיבות שמעריכים אותו , יש עוד סיבות שבגללם מעריכים את קלינגר,
בואי אני אתן לך כמה דוגמאות :

- לא ממציא תירוצים מעצבנים
- לא מנסה להוציא את עצמו נקי
- שחקנים נלחמים יותר
- לא עוקץ את הקהל בתקשורת , להפך הוא לא מתייחס בכלל לקהל בתקשורת
- לקח ללב את ההפסד לבית"ר בדיוק כמונו

בקיצור לא חסרים סיבות להעריך את קלינגר
אבל יחד עם זאת , אם הקבוצה תפסיד שלושה הפסדים רצופים
גם הוא לא יהיה נקי ,אבל איך שזה נראה קשה לי להאמין שזה יקרה,
בכל מקרה אני בעד לעודד את הקבוצה ולתת למאמן לאמן בשקט עד סוף העונה,
כמו מלמיליאן באשקלון בעונה קודמת.

[glow=red]יש לנו קהל תותח גם אם לא תמיד מעודדים 90 דקות.[/glow]
אני לא הפכתי את הקהל של שער שתיים לקהל של מטומטמים. לדעתי, כל הקהל של באר שבע זה קהל של מטומטמים (ואני לא מוציאה את עצמי, גם אני קיללתי לא מעט מאמנים בעבר).

ניר קלינגר מעולם לא לקח אחריות על התבוסה מול בית"ר. רק אמר כמה זה לא אופייני לקבוצה שלו להפסיד ככה. אה... הוא הצטער בפני הקהל.

גם גיא לוי מעולם לא עקץ את הקהל בתקשורת, הוא התנצל בפני הקהל (אני יכולה למצוא לך את הקישור לראיון) ועדיין מאות ואלפי אוהדים קיללו אותו. כי הוא לא בא להם בטוב. כי הוא לא עשה הכל בשביל הקהל.

ברור שצריך לתת למאמן שקט, אבל מותר לתת ביקורת.
אסור לקלל, אסור לבקש שיתפטר, אבל לצורך העיניין מותר לומר שקלינגר הוא אחד מהאשמים המרכזיים בתבוסה, בכף שעשה חילוף ראשון בדקה 55! אצל אף אחד מהגיאים שהיו פה זה לא היה עובר בשתיקה כזו מצד הקהל.

כן, קונים אותך בזול. מספיק לך שמישהו יומר "הקהל של באר שבע מצויין" או "תודה לקהל" ואתה בכיס שלו.

הקבוצה לא משחקת טוב. אתם צודק, הרבה שחקנים נלחמים (אבל גם הרבה לא). ניר קלינגר משחק הגנתי בדיוק כמו כל מאמן לפני (חלוץ אחד, מישהו?), רק שעליו אתה מפחד להעביר ביקורת.

שקט זה נכון, זה מעולה. אני שמחה שהצליחו להביא למצב כזה. אבל אפס ביקורת?
זה מצב בעייתי.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

crazyred כתב: אני לא הפכתי את הקהל של שער שתיים לקהל של מטומטמים. לדעתי, כל הקהל של באר שבע זה קהל של מטומטמים (ואני לא מוציאה את עצמי, גם אני קיללתי לא מעט מאמנים בעבר).

ניר קלינגר מעולם לא לקח אחריות על התבוסה מול בית"ר. רק אמר כמה זה לא אופייני לקבוצה שלו להפסיד ככה. אה... הוא הצטער בפני הקהל.

גם גיא לוי מעולם לא עקץ את הקהל בתקשורת, הוא התנצל בפני הקהל (אני יכולה למצוא לך את הקישור לראיון) ועדיין מאות ואלפי אוהדים קיללו אותו. כי הוא לא בא להם בטוב. כי הוא לא עשה הכל בשביל הקהל.

ברור שצריך לתת למאמן שקט, אבל מותר לתת ביקורת.
אסור לקלל, אסור לבקש שיתפטר, אבל לצורך העיניין מותר לומר שקלינגר הוא אחד מהאשמים המרכזיים בתבוסה, בכף שעשה חילוף ראשון בדקה 55! אצל אף אחד מהגיאים שהיו פה זה לא היה עובר בשתיקה כזו מצד הקהל.

כן, קונים אותך בזול. מספיק לך שמישהו יומר "הקהל של באר שבע מצויין" או "תודה לקהל" ואתה בכיס שלו.

הקבוצה לא משחקת טוב. אתם צודק, הרבה שחקנים נלחמים (אבל גם הרבה לא). ניר קלינגר משחק הגנתי בדיוק כמו כל מאמן לפני (חלוץ אחד, מישהו?), רק שעליו אתה מפחד להעביר ביקורת.

שקט זה נכון, זה מעולה. אני שמחה שהצליחו להביא למצב כזה. אבל אפס ביקורת?
זה מצב בעייתי.

טוב נגיד לא הפכת את שער 2 לקהל של מטומטמים , הבאת אותם כדוגמא לטימטום
וזה אותו דבר , והתיקון לא יותר טוב כי לא כל הקהל מטומטם אפילו לא רובו
ואת חלק מהקהל זה ממש כמו אנשים שחוזרים מחו"ל ויש להם המון הערות על הישראלים האלה, אני אישית חושב שהקהל של ב"ש באמת לא מטומטם להיפך זה קהל מאוד חכם ולא ניתן לקנות אותו במילים כמו שאת חושבת אלא בהקרבה על הדשא.

מצד אחד אמרת קלינגר לא לקח אחריות מצד שני הוא התנצל - אני לא רואה הבדל
אבל זה גם לא משנה לי ואני לא צריך שיתנצל , אני (ועוד רבים כמוני) רוצים לראות אכפתיות ולקלינגר יש את זה רואים זאת בשפת הגוף שלו מה גם שהוא לא מחפש אשמים שלא כמו שני הגאים שניסו כל פעם להסית את האש מהאשמה שלהם
במשפטים כמו - וסרמיל לא מרגיש כמו בית כסיבה להפסד - משפט שאמר גיא לוי ואם זה לא נקרא עקיצה לקהל אז זו התגרות ויש עוד ולעזורי יש אפילו יותר

ביקורת זה דבר טוב וגם לי יש ביקורת על כך שהיה משחק הגנתי , אבל את ביקרת את הקהל ועל זה הגבתי וגם את הקהל אפשר לבקר אבל לדעתי יש לנו אחלה קהל שאחרי 5:1 עוד בא
יכול להיות שהקבוצה לא משחקת טוב תמיד אבל אם את לא יודעת גם שנה שעברה אמרתי כל הזמן שצריך לתת שקט למאמן סיבוב אחד לפחות וזה מה שאני יעשה גם השנה אפילו עד סוף העונה ואת הסיכומים נעשה בסוף העונה , אז אל תגידי לי אישית קונים אותי .

את מסיימת בכך שאת שמחה שהצליחו להביא שקט (גם אני) אבל יש לך בעיה עם אפס ביקורת,
אז אני אגיד שוב את ביקרת את הקהל לא את קלינגר לא אמרת משהו כמו הקבוצה משחקת הגנתי רק עכשיו את אומרת זאת כתגובה אלי ולא על זה דיברנו
בקיצור עשית קצת סלט!
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

ירון כתב:

טוב נגיד לא הפכת את שער 2 לקהל של מטומטמים , הבאת אותם כדוגמא לטימטום
וזה אותו דבר , והתיקון לא יותר טוב כי לא כל הקהל מטומטם אפילו לא רובו
ואת חלק מהקהל זה ממש כמו אנשים שחוזרים מחו"ל ויש להם המון הערות על הישראלים האלה, אני אישית חושב שהקהל של ב"ש באמת לא מטומטם להיפך זה קהל מאוד חכם ולא ניתן לקנות אותו במילים כמו שאת חושבת אלא בהקרבה על הדשא.

מצד אחד אמרת קלינגר לא לקח אחריות מצד שני הוא התנצל - אני לא רואה הבדל
אבל זה גם לא משנה לי ואני לא צריך שיתנצל , אני (ועוד רבים כמוני) רוצים לראות אכפתיות ולקלינגר יש את זה רואים זאת בשפת הגוף שלו מה גם שהוא לא מחפש אשמים שלא כמו שני הגאים שניסו כל פעם להסית את האש מהאשמה שלהם
במשפטים כמו - וסרמיל לא מרגיש כמו בית כסיבה להפסד - משפט שאמר גיא לוי ואם זה לא נקרא עקיצה לקהל אז זו התגרות ויש עוד ולעזורי יש אפילו יותר

ביקורת זה דבר טוב וגם לי יש ביקורת על כך שהיה משחק הגנתי , אבל את ביקרת את הקהל ועל זה הגבתי וגם את הקהל אפשר לבקר אבל לדעתי יש לנו אחלה קהל שאחרי 5:1 עוד בא
יכול להיות שהקבוצה לא משחקת טוב תמיד אבל אם את לא יודעת גם שנה שעברה אמרתי כל הזמן שצריך לתת שקט למאמן סיבוב אחד לפחות וזה מה שאני יעשה גם השנה אפילו עד סוף העונה ואת הסיכומים נעשה בסוף העונה , אז אל תגידי לי אישית קונים אותי .

את מסיימת בכך שאת שמחה שהצליחו להביא שקט (גם אני) אבל יש לך בעיה עם אפס ביקורת,
אז אני אגיד שוב את ביקרת את הקהל לא את קלינגר לא אמרת משהו כמו הקבוצה משחקת הגנתי רק עכשיו את אומרת זאת כתגובה אלי ולא על זה דיברנו
בקיצור עשית קצת סלט!
איך אתה לא רואה הבדל?
התנצלות בפני הקהל, זה מה שרצית, כי אתה רוצה שהקבוצה תראה איכפתיות כלפי הקהל. רק שהיא לא מראה איכפתיות, וקונה אותך.. ב.. מילים יפות.

האמת שפעם גם אני הייתי כמוך, וחשבתי שהקהל של באר שבע ממש לא מטומטם. באמת. לאחרונה הבנתי שהקהל של באר שבע הוא הקהל היחידי בארץ שקונים במילים יפות. באמת שזה מפתיע, כי הייתי מצפה שזה יהיה להיפך.

לפעמים צריך לחפש אשמים. צריך לשנות את הקבוצה. את הרכב. לחזק. לעשות משהו. לא פשוט לא עם אותו הרכב אחרי הפסד כזה.

ואתה מדבר על הקרבה על הדשא?
בבית"ר ראו את ההקרבה. גם מול סכנין זה לא בדיוק מה שבלט. זה היה סתם עוד משהו ממוצע, מול קבוצה הרבה פחות טובה מאיתנו שניצחנו רק אחד - אפס. ולא שיחקנו כל כך טוב.

מה שאני מנסה לומר, זה שהקהל מאכ\ב בכך שקונים אותו במילים יפות.

יום אחד יבוא לכאן, עוד אחד בדמותו של ההוא מהאולמות ויפרק את הקבוצה אבל יגיד "זה בשביל האוהדים" ואתה לא תשמע ביקורת.

זה נהדר שאתה משמיע ביקורת, אבל אתה אחד מתוך מאות שלא. אסור שיווצר קונצנזוס כזה של חוסר ביקורת.

השבוע אמרתי ביציע שמאוד מליקסון לא משחק כל העונה, והעיקר הקהל ממשיך לעודד אותו ואז מישהו צעק עליי שהוא כן שחק ושהוא השחקן הכי טוב שלנו.
זה חצי נכון. הוא יכול להיות שהשחקן הכי טוב שלנו וכרגע הוא ממש לא. בכל מקרה, מדובר באוהדים שלא יכולים לשמוע ביקורת על הקבוצה שלהם.

וכמו שאמרתי, אני לא חושבת שאני יותר טובה, אני גם עושה את זה לפעמים, ולא רק בתחום הכדורגל.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

חן, חפרת על העניין שקונים את הקהל בשקל או שניים. אבל חלאס זה כ"כ לא נכון. צודקת, מאור מבחינתי ומבחינת עוד הרבה עדיין לא פתח את העונה אבל אנשים זוכרים לו מה שהיה פה בשנה שעברה. שחקן זקוק לבטחון, מדובר בבנאדם ולא במכונה אז יש תקופות פחות טובות. בתקופות האלו לא חייב לשגר חיצים, זה טוב ואף מבורך שהקהל מתחיל ליהיות סבלני. ככה קהל צריך להתנהג.
תמונה

ירון

שליחה על ידי ירון »

crazyred כתב: איך אתה לא רואה הבדל?
התנצלות בפני הקהל, זה מה שרצית, כי אתה רוצה שהקבוצה תראה איכפתיות כלפי הקהל. רק שהיא לא מראה איכפתיות, וקונה אותך.. ב.. מילים יפות.

האמת שפעם גם אני הייתי כמוך, וחשבתי שהקהל של באר שבע ממש לא מטומטם. באמת. לאחרונה הבנתי שהקהל של באר שבע הוא הקהל היחידי בארץ שקונים במילים יפות. באמת שזה מפתיע, כי הייתי מצפה שזה יהיה להיפך.

לפעמים צריך לחפש אשמים. צריך לשנות את הקבוצה. את הרכב. לחזק. לעשות משהו. לא פשוט לא עם אותו הרכב אחרי הפסד כזה.

ואתה מדבר על הקרבה על הדשא?
בבית"ר ראו את ההקרבה. גם מול סכנין זה לא בדיוק מה שבלט. זה היה סתם עוד משהו ממוצע, מול קבוצה הרבה פחות טובה מאיתנו שניצחנו רק אחד - אפס. ולא שיחקנו כל כך טוב.

מה שאני מנסה לומר, זה שהקהל מאכ\ב בכך שקונים אותו במילים יפות.

יום אחד יבוא לכאן, עוד אחד בדמותו של ההוא מהאולמות ויפרק את הקבוצה אבל יגיד "זה בשביל האוהדים" ואתה לא תשמע ביקורת.

זה נהדר שאתה משמיע ביקורת, אבל אתה אחד מתוך מאות שלא. אסור שיווצר קונצנזוס כזה של חוסר ביקורת.

השבוע אמרתי ביציע שמאוד מליקסון לא משחק כל העונה, והעיקר הקהל ממשיך לעודד אותו ואז מישהו צעק עליי שהוא כן שחק ושהוא השחקן הכי טוב שלנו.
זה חצי נכון. הוא יכול להיות שהשחקן הכי טוב שלנו וכרגע הוא ממש לא. בכל מקרה, מדובר באוהדים שלא יכולים לשמוע ביקורת על הקבוצה שלהם.

וכמו שאמרתי, אני לא חושבת שאני יותר טובה, אני גם עושה את זה לפעמים, ולא רק בתחום הכדורגל.
1. אף אחד לא ביקש התנצלות ואם היית במשחק ראית ששער 2 ביקש "תחזירו ת'כבוד" - שזה אומר רוצים לראות מעשים ולא דיבורים.
אם החזירו או לא זה כבר ויכוח אחר

2. סעיף 1 אומר שוב שלא קנו אותנו במילים.

3. מול בית"ר היה יום לא טוב וזה ברור לכולם וזה יכול לקרות פעם פעמיים בעונה אני לא אוהב את זה אבל זה יכול לקרות
מול סכנין 1:0 אולי נשמע קטן אבל זה טוב לנצח ולא משנה איך אחרי תבוסה ומצטער אם אני מזכיר לך את קלינגר אבל אמרתי את זה עוד ביציע

4. בגלל ההוא מהאולמות לא באתי הרבה זמן למשחקי בית כדי לא לתרום לו ובזמנו ולפניו הייתה הרבה ביקורת וזה לא הוביל לכלום ולא עזר , כך שאם ביקורת או בלי יכול לבוא עוד אחד כמוהו ומה שאמרת בכלל לא רלוונטי

5. לגבי מליקסון הילה ענתה לך יפה , ואגב גם דוידזאדה לא בדיוק פוגע , נו אז מה את רוצה לעשות להחליף אותם ? או סתם להגיד כמו שעשית נו ו... מה עכשיו ? לדעתי קהל טוב מעודד את השחקנים גם אם תפסו חודש רע , כי לשחק הם יודעים וכשילך להם אנחנו נרוויח
ביקורת אף אחד לא אוהב לשמוע זה לא קשור לאוהדים , במיוחד שזו סתם ביקורת ללא תועלת מילא היית אומרת יושב על הספסל אחד הרבה יותר טוב ממליקסון ולמה הוא לא משחק או לא יודע מה.

6. רוצה ביקורת קבלי - התגובות שלך מעצבנות וחסרי טעם זורעות ניצני מחאות שעלולים לגדול ולתפוס תאוצה אצל אנשים מושפעים .
את מנסה להיות חכמה שהולכת תמיד נגד הזרם כשכולם אומרים כן את חייבת להגיד לא כדי שאח"כ תוכלי להגיד אמרתי לכם!!!
אני לא רוצה להמשיך כי זה כבר לא נשמע טוב אז תהני להיות נונקונפורמיסטית באופן קבוע ואני יעודד עם שאר אוהדי ב"ש המטומטמים :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

ירון כתב:
1. אף אחד לא ביקש התנצלות ואם היית במשחק ראית ששער 2 ביקש "תחזירו ת'כבוד" - שזה אומר רוצים לראות מעשים ולא דיבורים.
אם החזירו או לא זה כבר ויכוח אחר

2. סעיף 1 אומר שוב שלא קנו אותנו במילים.

3. מול בית"ר היה יום לא טוב וזה ברור לכולם וזה יכול לקרות פעם פעמיים בעונה אני לא אוהב את זה אבל זה יכול לקרות
מול סכנין 1:0 אולי נשמע קטן אבל זה טוב לנצח ולא משנה איך אחרי תבוסה ומצטער אם אני מזכיר לך את קלינגר אבל אמרתי את זה עוד ביציע

4. בגלל ההוא מהאולמות לא באתי הרבה זמן למשחקי בית כדי לא לתרום לו ובזמנו ולפניו הייתה הרבה ביקורת וזה לא הוביל לכלום ולא עזר , כך שאם ביקורת או בלי יכול לבוא עוד אחד כמוהו ומה שאמרת בכלל לא רלוונטי

5. לגבי מליקסון הילה ענתה לך יפה , ואגב גם דוידזאדה לא בדיוק פוגע , נו אז מה את רוצה לעשות להחליף אותם ? או סתם להגיד כמו שעשית נו ו... מה עכשיו ? לדעתי קהל טוב מעודד את השחקנים גם אם תפסו חודש רע , כי לשחק הם יודעים וכשילך להם אנחנו נרוויח
ביקורת אף אחד לא אוהב לשמוע זה לא קשור לאוהדים , במיוחד שזו סתם ביקורת ללא תועלת מילא היית אומרת יושב על הספסל אחד הרבה יותר טוב ממליקסון ולמה הוא לא משחק או לא יודע מה.

6. רוצה ביקורת קבלי - התגובות שלך מעצבנות וחסרי טעם זורעות ניצני מחאות שעלולים לגדול ולתפוס תאוצה אצל אנשים מושפעים .
את מנסה להיות חכמה שהולכת תמיד נגד הזרם כשכולם אומרים כן את חייבת להגיד לא כדי שאח"כ תוכלי להגיד אמרתי לכם!!!
אני לא רוצה להמשיך כי זה כבר לא נשמע טוב אז תהני להיות נונקונפורמיסטית באופן קבוע ואני יעודד עם שאר אוהדי ב"ש המטומטמים :)
1. אין שום קשר. השלט הזה, הוא חסר משמעות. זה מה שקוראים לו מחאה לשם המחאה ולא לשם איזושהי מטרה. זה סתם, מיותר וחסר טעם. ובכל מקרה, זה ממש לא מה שהתכוונתי אליו בלהעביר ביקורת. במקום להתעסק בכבוד שלכם תתעסקו בקבוצה שלכם.
2. לדעתי אם המאמן לא היה מתנצל כלפי האוהדים בחיים לא הייתם מוותרים לו ככה.
3. זה ממש לא משהו לגיטימי. רוב הקבוצות לא מובסות פעם בעונה. במיוחד לא ככה. במיוחד לא נגד שהקבוצה שהיא אחת מהיריבות הנצחיות של הקבוצה שלך. וכמו שכבר אמרתי, אצל מאמן שהיה מגיע בשביל אלונה ולא בשביל האוהדים זה לא היה עובר.
4. גם אני. אבל לז'ינו לא היה יחס טוב לאוהדים. לא הייתה חנופה. אם הייתה, אולי היית הולך? כי הוא נותן לך כבוד?
5. מה הקשר למליקסון? אני לא אומרת שלא צריך לעודד שחקנים שלא מצליחים, אני חושבת ששווה להעביר ביקורת. אני לא בעד קללות. לא בעשד להפסיק את העידוד ביציעים. אבל לדוגמא, זה לגיטימי לדרוש שהשחקן לא יפתח ביום ראשון מול אשדוד, כדי להעיר אותו, ואנשים כאן או ביציע לא מוכנים לקבל אפילו את העובדה שהוא יחסית לא פוגע. אתם מגיבים על הדבר הלא רלוונטי בתגובה. חס וחלילה לקלל. השחקן הוא בנאדם ולעודד אותו כמה שאפשר. אבל לגיטימי לדרוש שהוא לא יבעט יותר פנדלים. לגיטימי לדרוש שניר קלינגר יחליט שהוא לא בועט את הפנדל השני ולא רק כדי לבלבל את שחקני בני סכנין.
6. ואו תודה. ביקורת במקום. ידעתי. זאת הבעייה שלי, אני אוהבת בלהיות נונקונפורמיסטית.

אולי אתם פשוט לא מבינים שהקל לא שיפר את התנהגותו ופשלה אחת מצד המועדון בקו החנופה הזה יפוצץ לכם את כל העיניין בפרצוף.

וההוכחה לכך היא זה שהקהל היה הכי משולהב בזמן שהם קיללו את השופטים. את סכנין. את הערבים. את העולם.

ככה זה.

ירון

שליחה על ידי ירון »

טוב יאלה סוף ויכוח אני לא מחפש נפט
תמונה

שלח תגובה