https://www.filesonic.com/file/40129659/out-fm11.7z" onclick="window.open(this.href);return false;
ואז יתקין את העברית. תהנו

תגובות מישהו ?הסניגורון... כתב:טוב.. נראה לי שבעונה הבאה אני כבר רץ לזכייה בליגת האלופות, יש לי בקבוצה שחקנים כמו: דרנטה הקשר/מגן מריאל, חטים בן ארפה ממארסיי, פאביו אהורלו מליברפול, פאבלו איימאר מבנפיקה, חואן מאנואל מרטינז (חלוץ אדיר עם 19 כדרור ו17 מהירות ותאוצה) שהגיע מולז בחינם (בכלל כל מי שציינתי פה הגיע בחינם). מקאדה ממנצ'סטר שאני עדיין מתלבט אם להביא אותו או להשקיע בחלוץ אחר. ואם אתם אומרים שיש לי קבוצה מבוגרת, אז כל אלה יקבלו בעיטה בינואר (חוץ ממרטינז, דרנטה ובן ארפה) ואני יביא במקומם צעירים מאירופה. אני כנראה יביא קשר התקפי אדיר שאני יפרסם אותו יותר מאוחר.
מה נראה לכם, עם שחקנים כאלה אפשר לשאוף לגמר אלופות ?
לזכות בליגת האלופות יהיה קשה, להגיע לשמינית הגמר ואולי אפילו לרבע, אפשרי.הסניגורון... כתב: תגובות מישהו ?
במילים אחרות בסיט וקידר הפכו לשחקנים שכל הקבוצות באירופה רודפות אחריהם? (:nitsande כתב:שום דבר משמעותי לא קרה. היו שינויים קלים בלבד.
חלק מהשחקנים (היותר טובים) נחלשו וחלק מהשחקנים (הפחות טובים) התחזקו
הייתי ציני. אני כבר שנתיים מנסה להיפטר מבסיט. ניסתי למצוא מישהי שתקח אותו בהעברה בחינם, בהשאלה בחינם (אני אשלם לו את השכר רק שיקבל דקות במקום אחר), כלום. אפילו קבוצות מהליגה הלאומית לא רוצות אותו.bs war כתב:דווקא בסיט לא עבר שינוי דרסטי
האמת שגם אצלי הוא לא היה קטסטרופה. עשה את העבודה לכמה מחזורים כשברננדו ואסולין היו חסרים, כבש קצת שערים, אבל לא מעבר, בטח לא משהו ששווה לבזבז בשבילו משבצת של זר. בגלל אותם דקות אני גם מחפש קבוצה שתשאיל אותו, אולי בהשאלה כשיקבל דקות לאורך זמן הוא יוכיח שיש בו משהו מיוחד, אבל גם זה ללא הצלחה.bs war כתב:אצלי בסיט דווקא ממש לא רע. כשברנרדו ואסולין היו פצועים הוא עשה את העבודה וכבש כמה שערים חשובים (כולל שער שיוויון מול מכבי ת"א בבלומפילד בדקה ה- 87).
לגבי המשחק מול הטורקים- זו באמת דילמה.
אולי תפתח את המשחק במתפרצות ותשנה לפי איך שהמשחק מתפתח. אם תחטוף שער אני מציע שתלך על כל הקופה.