FM 2011 הודלף לאינטרנט !

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

Re: FM 2011 הודלף לאינטרנט !

שליחה על ידי הסניגורון... »

למי שלא פועל עם הגרסה הרוסית, שיתקין את פאץ' 1.11.1 ואז יוריד את הקראק הזה:

https://www.filesonic.com/file/40129659/out-fm11.7z" onclick="window.open(this.href);return false;

ואז יתקין את העברית. תהנו ;)

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

טוב.. נראה לי שבעונה הבאה אני כבר רץ לזכייה בליגת האלופות, יש לי בקבוצה שחקנים כמו: דרנטה הקשר/מגן מריאל, חטים בן ארפה ממארסיי, פאביו אהורלו מליברפול, פאבלו איימאר מבנפיקה, חואן מאנואל מרטינז (חלוץ אדיר עם 19 כדרור ו17 מהירות ותאוצה) שהגיע מולז בחינם (בכלל כל מי שציינתי פה הגיע בחינם). מקאדה ממנצ'סטר שאני עדיין מתלבט אם להביא אותו או להשקיע בחלוץ אחר. ואם אתם אומרים שיש לי קבוצה מבוגרת, אז כל אלה יקבלו בעיטה בינואר (חוץ ממרטינז, דרנטה ובן ארפה) ואני יביא במקומם צעירים מאירופה. אני כנראה יביא קשר התקפי אדיר שאני יפרסם אותו יותר מאוחר.

מה נראה לכם, עם שחקנים כאלה אפשר לשאוף לגמר אלופות ?

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

אגב גם סולי מונטרי מאינטר על הכוונת, גם סולימני מאייאקס.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניצן פרשת מהחקירה?

בכל מקרה השינויים בעדכון החדש די במקום. החקירה על אסולין פרפקט, כנ"ל על דוידזאדה. חבל על הירידה במהירות של מליקסון כי זה דווקא היה מדויק, מצד שני טוב שהמסירות שלו שופרו. גם השינויים אצל רביבו במקום. בסוארס לדעתי לא היה צריך לגעת.
סך הכל, עבודה מצוינת :)

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

כן פרשתי... לצערי.
גם התחלתי ללמוד, ואחרי הלימודים אני ישר הולך לעבוד עד הלילה אז אני לא מצליח למצוא לזה זמן לצערי (וצריך הרבה זמן).
אז המשרה פנויה לדעתי, נראה יושבתעלייך טוב.
בכל מקרה תודה על המחמאות, השינויים נעשו בעיקר ביחס לתגובות ששמעתי על שחקנים מסויימים.
בסופו של דבר המטרה היא שהמשחק ישקף את המציאות.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

הסניגורון... כתב:טוב.. נראה לי שבעונה הבאה אני כבר רץ לזכייה בליגת האלופות, יש לי בקבוצה שחקנים כמו: דרנטה הקשר/מגן מריאל, חטים בן ארפה ממארסיי, פאביו אהורלו מליברפול, פאבלו איימאר מבנפיקה, חואן מאנואל מרטינז (חלוץ אדיר עם 19 כדרור ו17 מהירות ותאוצה) שהגיע מולז בחינם (בכלל כל מי שציינתי פה הגיע בחינם). מקאדה ממנצ'סטר שאני עדיין מתלבט אם להביא אותו או להשקיע בחלוץ אחר. ואם אתם אומרים שיש לי קבוצה מבוגרת, אז כל אלה יקבלו בעיטה בינואר (חוץ ממרטינז, דרנטה ובן ארפה) ואני יביא במקומם צעירים מאירופה. אני כנראה יביא קשר התקפי אדיר שאני יפרסם אותו יותר מאוחר.

מה נראה לכם, עם שחקנים כאלה אפשר לשאוף לגמר אלופות ?
תגובות מישהו ? :D

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגורון... כתב: תגובות מישהו ? :D
לזכות בליגת האלופות יהיה קשה, להגיע לשמינית הגמר ואולי אפילו לרבע, אפשרי.

רגע ניצן, לאחר העידכון הפועל באר שבע נחלשה משמעותית או דווקא השתפרה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שום דבר משמעותי לא קרה. היו שינויים קלים בלבד.
חלק מהשחקנים (היותר טובים) נחלשו וחלק מהשחקנים (הפחות טובים) התחזקו
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:שום דבר משמעותי לא קרה. היו שינויים קלים בלבד.
חלק מהשחקנים (היותר טובים) נחלשו וחלק מהשחקנים (הפחות טובים) התחזקו
במילים אחרות בסיט וקידר הפכו לשחקנים שכל הקבוצות באירופה רודפות אחריהם? (:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דווקא בסיט לא עבר שינוי דרסטי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:דווקא בסיט לא עבר שינוי דרסטי
הייתי ציני. אני כבר שנתיים מנסה להיפטר מבסיט. ניסתי למצוא מישהי שתקח אותו בהעברה בחינם, בהשאלה בחינם (אני אשלם לו את השכר רק שיקבל דקות במקום אחר), כלום. אפילו קבוצות מהליגה הלאומית לא רוצות אותו.
את קידר הצלחתי למכור. למכור זה לא ההגדרה הנכונה, פשוט מצאתי קבוצה (הפועל רעננה) שלקחה אותו בחינם, אבל זה כבר טוב יותר מבסיט.

אגב, קניתי את גלבאן מבני יהודה.

לצערי לא יוצא לי יותר מידי לשחק אבל זה מה שהספקתי:
משחק ראשון מול גאלטאסריי בישראל במסגרת גביע אופ"א. לקחתי החלטה אסטרטגית ששלושת השחקנים שעושים לי שרירים ורוצים לעזוב (מליקסון, אסולין ויחיאל) יפתחו על הספסל. חן עזרא, בן בסט ואילוז פתחו במקומם.
דקה 10 הטורקים מנצלים כדור קרן (אילוז שמר את השחקן כמובן עם המזל שיש לי) כדי לעלות ליתרון 1-0. דקה 15 מקרייב עם שער בכורה בהופעת הבכורה, 1-1. דקה 25, מקרייב עם צמד בבכורה, 2-1 לבאר שבע. וזאת גם תוצאת המחצית.
במחצית אני מוציא את אילוז ובן בסט ומכניס את הבנים הסוררים אסולין ויחיאל. ומשם כל מה שיכל להשתבש השתבש.
עד דקה 65 היה משחק שקול. אז גם הנכסתי את מליקסון במקום עזרא (חילוף שלישי ואחרון). ואז זה התחיל.
דקה 70, ליאור ז'אן נפצע (חודש וחצי בחוץ) ונשארתי ב10 שחקנים. דקה 72, פנדל לטורקים, הם כובשים, שיווין 2. דקה 75, אבי יחיאל נפצע (3 שבועות בחוץ) ואני נשאר ב9 שחקנים. דקה 79, הטורקים עם שער ספק בנבדל (ככה זה נראה בהילוך החוזר וככה גם אסולין טען) אבל השופט מאשר, 3-2 לטורקים. דקה 85 סוארז עושה עבירה בלי כדור ומקבל אדום, נשארתי ב8 שחקנים כשהתוצאה נשמרה עד לסיום. הרבה זמן לא היה לי משחק כזה במנג'ר.

בגביע הטוטו שיחקתי שלושה משחקים. כולם עם המחליפים לאור המשחקים בגביע אופ"א.
בראשון ניצחתי את קריית שמונה 4-3 (בן בסט, אביסידריס, וחן עזרא עם צמד, אחד מהם מהנקודה הלבנה). בשני ניצחתי את מכבי פתח תקווה בחוץ 1-0 (פדרו גלבאן, אילוז נפצע ויעדר חודש). בשלישי סיימתי ב0-0 מול מכבי ת"א בוסרמיל. 3 משחקים, 7 נקודות עם המחליפים, בכלל לא רע.

ועכשיו שאלה כפולה, קודם כל האם לשחרר את ליאור אסולין ומליקסון שעושים לי המון בעיות כדי לקבל שיחרור אחרי ששתי קבוצות מחו"ל הניחו לי הצעות במחיר ריאלי על השולחן (אני נוטה לשחרר את הצמד כשהאמת לגבי מליקסון ההתלבטות הגדולה בגלל האיכויות שלו)?
והשאלה השנייה איך לעלות למשחק הגומלין בחוץ מול הטורקים?
ז'אן, סוארז, אילוז ויחיאל לא יכולים לשחק, מה שאומר אין מגן ימני טבעי ואין קשר אחורי איכותי. האם לעלות ב4-2-4 כשמליקסון וחן עזרא כחלוצים בצדדים וללכת על כל הקופה כשמהתחלה הקבוצה הולכת על ניצחון ורק על ניצחון? או לשחק במערך של 4-5-1 עם מקרייב לבד בחוד במטרה לנסות לעקוץ.
מצד אחד פוחד לקבל תבוסה מהטורקים, מצד שני אין לי מה להפסיד לאור ההפסד במשחק הראשון בבית ומי שלא מנסה לא נכשל.

דעתכם?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אצלי בסיט דווקא ממש לא רע. כשברנרדו ואסולין היו פצועים הוא עשה את העבודה וכבש כמה שערים חשובים (כולל שער שיוויון מול מכבי ת"א בבלומפילד בדקה ה- 87).

לגבי המשחק מול הטורקים- זו באמת דילמה.
אולי תפתח את המשחק במתפרצות ותשנה לפי איך שהמשחק מתפתח. אם תחטוף שער אני מציע שתלך על כל הקופה.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

אני לא מבין את ההיגיון למה לפתוח בחוץ עם מתפרצות, כשאתה חייב לפחות 2 שערים. אני אומר לך לפתוח עם הרכב התקפי, הכנסת גול אז אתה בדרך הנכונה, חטפת גול? הגיע הזמן ללכת ממש על כל הקופה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:אצלי בסיט דווקא ממש לא רע. כשברנרדו ואסולין היו פצועים הוא עשה את העבודה וכבש כמה שערים חשובים (כולל שער שיוויון מול מכבי ת"א בבלומפילד בדקה ה- 87).

לגבי המשחק מול הטורקים- זו באמת דילמה.
אולי תפתח את המשחק במתפרצות ותשנה לפי איך שהמשחק מתפתח. אם תחטוף שער אני מציע שתלך על כל הקופה.
האמת שגם אצלי הוא לא היה קטסטרופה. עשה את העבודה לכמה מחזורים כשברננדו ואסולין היו חסרים, כבש קצת שערים, אבל לא מעבר, בטח לא משהו ששווה לבזבז בשבילו משבצת של זר. בגלל אותם דקות אני גם מחפש קבוצה שתשאיל אותו, אולי בהשאלה כשיקבל דקות לאורך זמן הוא יוכיח שיש בו משהו מיוחד, אבל גם זה ללא הצלחה.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

מללךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תמונה

שלח תגובה