מכירת המנויים החלה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מכירת המנויים החלה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מהיום ניתן לקנות מנוים של הקבוצה גם באתר חבר -
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... spx?id=645" onclick="window.open(this.href);return false;

עשיתי מנוי גם השנה (לשער 5).
מאז 1997 אני בעל מנוי (למעט תקופת החרם נגד זינו), ואין ספק שהשנה התלבטתי המון, אבל ברגע האמת הזכרתי לעצמי את ההבטחה שנתתי כשאלונה קנתה את הקבוצה. אנחנו ניתן לה את הבסיס להצליח, אנחנו ניתן לה את הגב, בתמורה נקווה שהיא תקח אותנו למקומות שתמיד חלמנו עליהם.
אני עומד בתנאים שלהם התחייבתי, אני מקווה שיבוא יום וגם אלונה תקיים את התנאים אותה היא הבטיחה -
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 84,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אשמח לשמוע מי עוד אעשה מנוי לשערים השונים, מי עדיין מתלבט ומה דעתכם עד כה על נושא המנוים?

תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

שמח שהחלטת לעשות מנוי בסוף.
גם אני אחרי התלבטות בעיקר בגלל המצב הכלכלי החלטת לעשות מנוי בגלל הסיבה שהקבוצה הזאת נותנת לי כל שבועיים יציאה מהשגרה, הנאה, ומקום שאני יכול להיות שוב ילד קטן שמתלהב בלי תנאים או הגבלות.

שער חמ-אש כמובן!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אני שמים עם מנוי. עוד לא קניתי אבל אני לא מתלבט לרגע. מישהו יודע מה עושים אם אני רוצה לקנות מנוע סטודנט אבל מתחיל ללמוד רק באוקטובר?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב:אני שמים עם מנוי. עוד לא קניתי אבל אני לא מתלבט לרגע. מישהו יודע מה עושים אם אני רוצה לקנות מנוע סטודנט אבל מתחיל ללמוד רק באוקטובר?
מניסיון, פשוט תבקש אישור לימודים מהמוסד שבו אתה הולך ללמוד ותציג אותו בכניסה למגרש עד שינפיקו לך תעודה. הבודקים בכניסה לאיצטדיון מודעים לעובדה שלוקח זמן עד שהסטודנטים מקבלים את התעודות שלהם, ככה שאם תביא אישור מודפס מהמוסד שלך לא תהיה שום בעיה.

מבירור שנעשה בפורום HBS נראה כי בניגוד לשאר הגדולות (מכבי ת"א, הפועל ת"א, בית"ר י"ם, מכבי חיפה וקבוצות נוספות בליגה) הפועל באר שבע לא משתפת פעולה עם האתר "בהצדעה" שמוכר מנוים מוזלים לחיילי המילואים -
Mauritius כתב:מי שמשרת במילואים יודע שישנו כרטיס הנחות שניתן למי שמשרת מינימום של ימים בשנה.
בכל אופן הקימו אתר נהדר שנקרא בהצדעה, מציע דברים נחמדים.
ישנה מכירת מינויים מוזלת באתר, לכל קבוצה והצעות המחירים שלה, אני יכול לומר שאלו המחירים המוצעים באתר
בני יהודה - שער 8 שער 13 - 352ש"ח
ביתר - מזרחי/מערבי - 510 ש"ח
מכבי נתניה - 510 ש"ח
מכבי פ"ת - 350 ש"ח
רמת השרון - מבוגר וילד-510ש"ח , יחיד-350ש"ח.
בקבוצות הגדולות המחירים גבוהים יותר ומחולקים לפי שערים בחלוקה מדויקת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

גם אותי תאלצו "לסבול" השנה ביציעי וסרמיל (או שיותר נכון אני אאלץ לסבול שוב ביציעי וסרמיל...).
בכנות? זה בעיקר הודות למחיר שבו מצאתי מנוי (595 ש"ח לשער 5 / 2 - אותו מחיר שאפשר למצוא גם דרך "חבר") וגם כדי להביע את תמיכתי במהלך של הצערת הקבוצה.
נקווה שאולי החבר'ה האלה יחזירו את הקסם האבוד ואת הניצוץ הכבוי שבעלייה במעלה המדרגות של שער 5, שניה לפני שכל וסרמיל נפרס לפנייך...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

והנה התגובה הרשמית של ההנהלה לנושא המנוים באתר בהצדעה (לחיילי המילואים) -

" השתדלנו מאד לאפשר לאוהדים רכישת מנוי במחיר מוזל בערוץ נוסף, ואתמול סיכמנו עם "חבר" שהחל מהיום ניתן לרכוש באתר האינטרנט של חבר מנוי בנחה משמעותית.

מעבר לכך השנה לא יהיו גופים נוספים דרכם נשווק את המנויים.

בברכה.

אסף רחמים – מנכ"ל

הפועל "אביסרור" באר-שבע "
מאוד מאכזב...

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

מספיק עם הבכיינות, מחיר זול לאללה ולראיה המחירים בשאר הקבוצות
ומי שדאוהד את הקבוצה לשלם 35 שקל למשחק זה גרושים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

sumsum כתב:מספיק עם הבכיינות, מחיר זול לאללה ולראיה המחירים בשאר הקבוצות
ומי שדאוהד את הקבוצה לשלם 35 שקל למשחק זה גרושים
האכזבה היא כמובן מהתגובה של אסי, סליחה, אסף רחמים. תגובה שמלמדת על חוסר הבנה. איפה שנמצאות הקבוצות הגדולות גם אנחנו צריכים להיות. הם פונים לציבור המילואימניקים, למה שאנחנו לא נפנה? הפועל באר שבע צריכה להיות בכל מקום, גם אם זה אומר להוזיל עלויות בחלק מהמקרים.
באופן אישי, קצת מוזר לי ההתייחסות של אסי לחבר. יש הפרדה ברורה בין אנשי החובה והקבע לאנשי המילואים, וחבל שבקבוצה מתעלמים מכך.

האכזבה הגדולה שלי ממכירת המנוים (חוץ מהעובדה שהשיווק הקיץ בכלל לא היה קיים, לא דיברו בזמנו על כך שהקיץ השיווק יהיה של חברה מת"א?) היא בעובדה שההנהלה סירבה לתת הנחה לעמותת האוהדים בעת רכישת המנוי. הקבוצה היא שדחפה להקמת העמותה והיא שעמדה בתוקף שיהיה גוף אחד רשמי שקשור לאוהדים אליו היא תוכל לפנות. אבל עכשיו, רק שנה אחת לאחר מכן (יתגן בגלל העובדה שבדש וברגר כבר לא במערכת) הקבוצה די מתנערת מעמותת האוהדים.

לסיום, בפינה החיובית, ההנחה שניתנה עד ל20.7 לקוני המנוים הייתה חשובה והעובדה שהיא הייתה לכלל הקהל ולא לחברי ועדים הייתה מצוינת. אני יודע שהיא הקלה על הרבה אנשים.

אהבתי גם את העובדה שבעת קניית המנוי ביקשו מאיתנו למלא טופס שבו אנו כותבים שמות של אוהדים שלדעתנו אפשר יהיה לשכנע אותם לעשות מנוי. בנוסף, גם לקחו מאיתנו את הפרטים האישים בעת קניית המנוי.
חבל רק שכששאלתי בלונה טורס מדוע לוקחים מאיתנו את הפרטים האישים, איש לא ידע מהי המטרה של מילוי השאלון והבחור שממנו קניתי את המנוי רק ידע לציין שמילוי השאלון נעשה לבקשת הקבוצה. אני מקווה שלקיחת הפרטים האישים נעשתה כדי לתת הנחה בעונה הבאה לאלה שיבואו לחדש את המנוי...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: האכזבה היא כמובן מהתגובה של אסי, סליחה, אסף רחמים. תגובה שמלמדת על חוסר הבנה. איפה שנמצאות הקבוצות הגדולות גם אנחנו צריכים להיות. הם פונים לציבור המילואימניקים, למה שאנחנו לא נפנה? הפועל באר שבע צריכה להיות בכל מקום, גם אם זה אומר להוזיל עלויות בחלק מהמקרים.
באופן אישי, קצת מוזר לי ההתייחסות של אסי לחבר. יש הפרדה ברורה בין אנשי החובה והקבע לאנשי המילואים, וחבל שבקבוצה מתעלמים מכך.

האכזבה הגדולה שלי ממכירת המנוים (חוץ מהעובדה שהשיווק הקיץ בכלל לא היה קיים, לא דיברו בזמנו על כך שהקיץ השיווק יהיה של חברה מת"א?) היא בעובדה שההנהלה סירבה לתת הנחה לעמותת האוהדים בעת רכישת המנוי. הקבוצה היא שדחפה להקמת העמותה והיא שעמדה בתוקף שיהיה גוף אחד רשמי שקשור לאוהדים אליו היא תוכל לפנות. אבל עכשיו, רק שנה אחת לאחר מכן (יתגן בגלל העובדה שבדש וברגר כבר לא במערכת) הקבוצה די מתנערת מעמותת האוהדים.

לסיום, בפינה החיובית, ההנחה שניתנה עד ל20.7 לקוני המנוים הייתה חשובה והעובדה שהיא הייתה לכלל הקהל ולא לחברי ועדים הייתה מצוינת. אני יודע שהיא הקלה על הרבה אנשים.

אהבתי גם את העובדה שבעת קניית המנוי ביקשו מאיתנו למלא טופס שבו אנו כותבים שמות של אוהדים שלדעתנו אפשר יהיה לשכנע אותם לעשות מנוי. בנוסף, גם לקחו מאיתנו את הפרטים האישים בעת קניית המנוי.
חבל רק שכששאלתי בלונה טורס מדוע לוקחים מאיתנו את הפרטים האישים, איש לא ידע מהי המטרה של מילוי השאלון והבחור שממנו קניתי את המנוי רק ידע לציין שמילוי השאלון נעשה לבקשת הקבוצה. אני מקווה שלקיחת הפרטים האישים נעשתה כדי לתת הנחה בעונה הבאה לאלה שיבואו לחדש את המנוי...
משה בתור מילואימניק פעיל מאוד אני גם הייתי רוצה שתהיה מכיכרה דרך בהצדעה, אבל לא צריך לעשות מזה כזה עניין...
יש גם קבוצות שלא מוכרות דרך חבר או לא מוכרות דרך ועדים וכל מועדון בוחר מה כן ומה לא, אני מאוד בספק אם יש קבוצה שמוכרת בהנחה לכל האוכלוסיות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
משה בתור מילואימניק פעיל מאוד אני גם הייתי רוצה שתהיה מכיכרה דרך בהצדעה, אבל לא צריך לעשות מזה כזה עניין...
יש גם קבוצות שלא מוכרות דרך חבר או לא מוכרות דרך ועדים וכל מועדון בוחר מה כן ומה לא, אני מאוד בספק אם יש קבוצה שמוכרת בהנחה לכל האוכלוסיות.
התגובה של המועדון מאכזבת, זה כל מה שאני אומר. האם הקבוצה מכרה כמות אדירה של מנוים שהיא לא צריכה את השיווק הנוסף ולא צריכה להילחם על כל אחד שיקנה מנוי, גם אם זה בפחות כסף דרך הצדעה?
מכבי ת"א, הפועל ת"א, מכבי חיפה, בית"ר י"ם, כולם יכולות לשווק את עצמן גם דרך "בהצדעה" והפועל באר שבע לא?
הדברים הקטנים האלה משגעים אותי. אם אני במחלקת השיווק בקבוצה (יש דבר כזה או שזה רק שמועות) אני מנסה למצוא כל דרך אפשרית שדרכה אני יכול למכור מנוים ולהביא אוהדים למגרש. בטח כשלמרות הפרסומים השיווק השנה של המנוים היה כמעט אפסי (שלטי חוצות ולא יותר מכך).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

סליחה ידידאל, אני לא חושב שהתגובה של משה היתה לא מידתית.

מדברים על בניית מועדון, חיבור לקהילה וכו', מה יותר בסיסי מלתגמל את ציבור משרתי המילואים???
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:סליחה ידידאל, אני לא חושב שהתגובה של משה היתה לא מידתית.

מדברים על בניית מועדון, חיבור לקהילה וכו', מה יותר בסיסי מלתגמל את ציבור משרתי המילואים???
זה נראה לי קצת יותר מורכב מזה וכרוך בהסכמים עם כל מיני גופים. יש קבוצות שמוכרות ב"הצדעה" ולא ב"חבר", יש קבוצות שמוכרות בשניהם ולא לועדים וכו' וכו'.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אכזבה מהמנויים השנה !

בתור אוהד שהולך קבוע לשער 6 אני לא יכול לעשות מנוי !
אין השנה מנויים לשער 6 !
אני יודע שלפעמים השער סגור - אבל הבעיה היא שעם מנוי של שער 2 למשל אני לא יכול להכנס לשער 6 אפילו שהוא פתוח !!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yakar כתב:אכזבה מהמנויים השנה !

בתור אוהד שהולך קבוע לשער 6 אני לא יכול לעשות מנוי !
אין השנה מנויים לשער 6 !
אני יודע שלפעמים השער סגור - אבל הבעיה היא שעם מנוי של שער 2 למשל אני לא יכול להכנס לשער 6 אפילו שהוא פתוח !!
האמת שגם בזה קשה להאשים את המועדון. עונה שעברה קנו מעט מאוד (מספר דו-ספרתי) מנויים לשער 6.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

yedidel כתב:
האמת שגם בזה קשה להאשים את המועדון. עונה שעברה קנו מעט מאוד (מספר דו-ספרתי) מנויים לשער 6.
קניתי בסוף בלית ברירה מנוי לשער 2 . הבעיה שהמוכר בלונה טורס אמר לי שאני לא יוכל להכנס עם המנוי לשער 6.
למה להגביל את זה ?

אוהד שרוצה ללכת לשער 6 חייב לקנות רק כרטיסים ?

שלח תגובה