sumsum כתב:מספיק עם הבכיינות, מחיר זול לאללה ולראיה המחירים בשאר הקבוצות
ומי שדאוהד את הקבוצה לשלם 35 שקל למשחק זה גרושים
האכזבה היא כמובן מהתגובה של אסי, סליחה, אסף רחמים. תגובה שמלמדת על חוסר הבנה. איפה שנמצאות הקבוצות הגדולות גם אנחנו צריכים להיות. הם פונים לציבור המילואימניקים, למה שאנחנו לא נפנה? הפועל באר שבע צריכה להיות בכל מקום, גם אם זה אומר להוזיל עלויות בחלק מהמקרים.
באופן אישי, קצת מוזר לי ההתייחסות של אסי לחבר. יש הפרדה ברורה בין אנשי החובה והקבע לאנשי המילואים, וחבל שבקבוצה מתעלמים מכך.
האכזבה הגדולה שלי ממכירת המנוים (חוץ מהעובדה שהשיווק הקיץ בכלל לא היה קיים, לא דיברו בזמנו על כך שהקיץ השיווק יהיה של חברה מת"א?) היא בעובדה שההנהלה סירבה לתת הנחה לעמותת האוהדים בעת רכישת המנוי. הקבוצה היא שדחפה להקמת העמותה והיא שעמדה בתוקף שיהיה גוף אחד רשמי שקשור לאוהדים אליו היא תוכל לפנות. אבל עכשיו, רק שנה אחת לאחר מכן (יתגן בגלל העובדה שבדש וברגר כבר לא במערכת) הקבוצה די מתנערת מעמותת האוהדים.
לסיום, בפינה החיובית, ההנחה שניתנה עד ל20.7 לקוני המנוים הייתה חשובה והעובדה שהיא הייתה לכלל הקהל ולא לחברי ועדים הייתה מצוינת. אני יודע שהיא הקלה על הרבה אנשים.
אהבתי גם את העובדה שבעת קניית המנוי ביקשו מאיתנו למלא טופס שבו אנו כותבים שמות של אוהדים שלדעתנו אפשר יהיה לשכנע אותם לעשות מנוי. בנוסף, גם לקחו מאיתנו את הפרטים האישים בעת קניית המנוי.
חבל רק שכששאלתי בלונה טורס מדוע לוקחים מאיתנו את הפרטים האישים, איש לא ידע מהי המטרה של מילוי השאלון והבחור שממנו קניתי את המנוי רק ידע לציין שמילוי השאלון נעשה לבקשת הקבוצה. אני מקווה שלקיחת הפרטים האישים נעשתה כדי לתת הנחה בעונה הבאה לאלה שיבואו לחדש את המנוי...