אבל אני בטוח שאורי ייתן את אקורד הסיום

משה אוחיון כתב:אבל ידידאל, מה קורה בפועל? זה נחמד שיש לך דעה מסוימת לגבי משכורת בכדורגל הישראלי, גם לי יש, אבל אם במילא אדון דוד רביבו מרוויח סכומי עתק שמורידים נתח לא קטן מהעוגה, ובמילא פרננדש וברננדו מקבלים גם הם נתח לא קטן מהעגה, למה שהשחקן היחיד מבין הארבעה שהוכיח השנה שהוא שווה את הכסף לא יקבל שידרוג אמיתי בשכר<
דיברו על העובדה שאם מליקסון נשאר רביבו הולך, ובידיעה שגם פרננדש וגם ברננדו עוזבים, התפנה בתקציב שלנו המון מקום. עם כל הכבוד לצגאי, ראזאק וערן לוי, אף אחד מהם הוא לא מאור מליקסון וגם אף אחד מהם לא מתקרב לסכומים שרביבו, פרננדש וברננדו מרוויחים.
הפועל באר שבע הייתה חייבת לשדרג את השכר של מליקסון כדי להשאיר את מאור ולתת הצהרה שהיא רוצה להיות קבוצה גדולה ולא מוותרת על השחקן הטוב ביותר שלה.
ושוב, לא רוצה לחזור על עצמי, פשוט תחזרו להודעה הראשונה של אריק בנושא, הוא כתב מה שלא מעט אוהדים מרגישים בקשר לעזיבה של מאור ומה היא מסמלת אצל אלונה.
דווקא מליקסון נתן את אקורד הסיום -אריק כתב:נראה לי שהדיון (מאוד נהניתי אגב) די מיצה את עצמו וכולנו צריכים להיות עם הפנים קדימה ליום שאחרי,
אבל אני בטוח שאורי ייתן את אקורד הסיום
היה בלתי אפשרי להשאיר אותומשה אוחיון כתב: דווקא מליקסון נתן את אקורד הסיום -
מליקסון עם צמד במשחק השני במוקדמות ליגת האלופות (שלושה שערים בשני המפגשים כולל שער אחד גדול אתמול) עלה עם קבוצתו שלב והוא רחוק שני משחקים מהשתתפות בליגת האלופות.
כל הכבוד למאור שממשיך את ההתקדמות שעשה כאן ומתקדם בצעדי ענק לממש את הפוטנציאל שלו. לדעתי, וכבר אמרתי את זה בעבר, השמיים הם הגבול של הבחור והוא יכול וצריך להגיע לאחת מהליגות הגדולות באירופה (ויסלחו לי בפולין).
ואם לקשר את הנושא אלינו, יש לי הרגשה שעוד שנה או שנתיים המכירה של מליקסון תזכר אצל כולנו כאחת מהטעויות הגדולות בהיסטוריה של המועדון. באותה נשימה כמו הויתור על רוסו לאחר עונת הגביע (למרות שהייתה לנו אופציה לקנות אותו במחיר אפסי), אי הכנסת הסעיף בחוזה של בניון כשעזב, וכמובן ההעדפה של אותו שחקן פיני בזמנו על פני חיים רביבו.
התזמון של המכירה של מליקסון, המחיר שלה ובעיקר מה שעמד מאחוריה יגרמו לנו בעתיד להבין אפילו יותר איזה טעות עשינו...
אתה מדבר על מיקה אלטונן?משה אוחיון כתב: וכמובן ההעדפה של אותו שחקן פיני בזמנו על פני חיים רביבו.
כן.izguy83 כתב: אתה מדבר על מיקה אלטונן?
בס"דזה שי ! כתב:יש לנו עליו מכירה עתידית מישהו יודע?
זה שי !
Likeאורי אדום בנשמה כתב:מיותר למחזר מחדש את הדיון, רק שאני תוהה האם במידה ומליקסון היה מתגלה כפלופ רציני וחוזר חפוי ראש בתום עונת אשתקד ארצה, היתה נשמעת הטענה שעשינו את עסקת חיינו בלה בלה בלה.. חושבני שהתשובה ברורה. חכמה קטנה מאוד זו חכמה בדיעבד..