אני מאוכזב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אני מאוכזב

שליחה על ידי אריק »

נראה לי שהדיון (מאוד נהניתי אגב) די מיצה את עצמו וכולנו צריכים להיות עם הפנים קדימה ליום שאחרי,
אבל אני בטוח שאורי ייתן את אקורד הסיום :)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

וצריך לשנות את הכותרת, איזה "אני חולק עליך" יישמע יותר טוב

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:אבל ידידאל, מה קורה בפועל? זה נחמד שיש לך דעה מסוימת לגבי משכורת בכדורגל הישראלי, גם לי יש, אבל אם במילא אדון דוד רביבו מרוויח סכומי עתק שמורידים נתח לא קטן מהעוגה, ובמילא פרננדש וברננדו מקבלים גם הם נתח לא קטן מהעגה, למה שהשחקן היחיד מבין הארבעה שהוכיח השנה שהוא שווה את הכסף לא יקבל שידרוג אמיתי בשכר<
דיברו על העובדה שאם מליקסון נשאר רביבו הולך, ובידיעה שגם פרננדש וגם ברננדו עוזבים, התפנה בתקציב שלנו המון מקום. עם כל הכבוד לצגאי, ראזאק וערן לוי, אף אחד מהם הוא לא מאור מליקסון וגם אף אחד מהם לא מתקרב לסכומים שרביבו, פרננדש וברננדו מרוויחים.
הפועל באר שבע הייתה חייבת לשדרג את השכר של מליקסון כדי להשאיר את מאור ולתת הצהרה שהיא רוצה להיות קבוצה גדולה ולא מוותרת על השחקן הטוב ביותר שלה.
ושוב, לא רוצה לחזור על עצמי, פשוט תחזרו להודעה הראשונה של אריק בנושא, הוא כתב מה שלא מעט אוהדים מרגישים בקשר לעזיבה של מאור ומה היא מסמלת אצל אלונה.

הדיון אכן מוצא, רק 2 דברים בקטנה (אקורד הסיום בשביל אריק):

1. אני מבולבל.
קצת סותרת הטענה על שדרוג מתחייב את האכזבה שלך מהשחקן, אתה יודע..

2. איזה סדר גודל של שדרוג לדעתך היה משאיר את מליקסון?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:נראה לי שהדיון (מאוד נהניתי אגב) די מיצה את עצמו וכולנו צריכים להיות עם הפנים קדימה ליום שאחרי,
אבל אני בטוח שאורי ייתן את אקורד הסיום :)
דווקא מליקסון נתן את אקורד הסיום -
מליקסון עם צמד במשחק השני במוקדמות ליגת האלופות (שלושה שערים בשני המפגשים כולל שער אחד גדול אתמול) עלה עם קבוצתו שלב והוא רחוק שני משחקים מהשתתפות בליגת האלופות.
כל הכבוד למאור שממשיך את ההתקדמות שעשה כאן ומתקדם בצעדי ענק לממש את הפוטנציאל שלו. לדעתי, וכבר אמרתי את זה בעבר, השמיים הם הגבול של הבחור והוא יכול וצריך להגיע לאחת מהליגות הגדולות באירופה (ויסלחו לי בפולין).

ואם לקשר את הנושא אלינו, יש לי הרגשה שעוד שנה או שנתיים המכירה של מליקסון תזכר אצל כולנו כאחת מהטעויות הגדולות בהיסטוריה של המועדון. באותה נשימה כמו הויתור על רוסו לאחר עונת הגביע (למרות שהייתה לנו אופציה לקנות אותו במחיר אפסי), אי הכנסת הסעיף בחוזה של בניון כשעזב, וכמובן ההעדפה של אותו שחקן פיני בזמנו על פני חיים רביבו.
התזמון של המכירה של מליקסון, המחיר שלה ובעיקר מה שעמד מאחוריה יגרמו לנו בעתיד להבין אפילו יותר איזה טעות עשינו...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה לא יכלת להשאיר אותו בכוח עוד שנה עוד שנתיים הוא היה הולך גם ככה השחקן רוצה להתקדם אין ספק
שהיו חייבים אבל חייבים למכור אותו לפחות בעוד 200 300 אלף יורו !
מאור מליקסון שחקן שנמכר בזול יחסית ליכולת האדירה שלו הוא שחקן שיכול לשחק בקבוצות כמו ולנסיה ויאריאל רומא נאפולי אברטון קבוצות דרגה מתחת לכל ה10 15 הגדולות של אירופה
עוד בליגה הלאומית שרק הגיע אלינו היה ברור שיש לו כישרון עצום והוא שחקן שהכל עובר דרכו תחזור אחורה בטופיקים ותראה מה רשמתי על מאור בעבר
מה שהכי כואב שאין לנו שחקן שאפילו מתקרב לרמה של מאור וכייף שהוא הביא למשחק שלנו
המחיר שהוא נמכר היה מצחיק מאוד
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב: דווקא מליקסון נתן את אקורד הסיום -
מליקסון עם צמד במשחק השני במוקדמות ליגת האלופות (שלושה שערים בשני המפגשים כולל שער אחד גדול אתמול) עלה עם קבוצתו שלב והוא רחוק שני משחקים מהשתתפות בליגת האלופות.
כל הכבוד למאור שממשיך את ההתקדמות שעשה כאן ומתקדם בצעדי ענק לממש את הפוטנציאל שלו. לדעתי, וכבר אמרתי את זה בעבר, השמיים הם הגבול של הבחור והוא יכול וצריך להגיע לאחת מהליגות הגדולות באירופה (ויסלחו לי בפולין).

ואם לקשר את הנושא אלינו, יש לי הרגשה שעוד שנה או שנתיים המכירה של מליקסון תזכר אצל כולנו כאחת מהטעויות הגדולות בהיסטוריה של המועדון. באותה נשימה כמו הויתור על רוסו לאחר עונת הגביע (למרות שהייתה לנו אופציה לקנות אותו במחיר אפסי), אי הכנסת הסעיף בחוזה של בניון כשעזב, וכמובן ההעדפה של אותו שחקן פיני בזמנו על פני חיים רביבו.
התזמון של המכירה של מליקסון, המחיר שלה ובעיקר מה שעמד מאחוריה יגרמו לנו בעתיד להבין אפילו יותר איזה טעות עשינו...
היה בלתי אפשרי להשאיר אותו

וחוץ מזה, אתה מודע לזה שאותו שחקן מקבוצה בינונית בליגה עלובה שווה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר כאשר הוא נמכר ממועדון ענק בליגה אירופאית בינונית ומשחק בצ'מפיונס ליג...?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: וכמובן ההעדפה של אותו שחקן פיני בזמנו על פני חיים רביבו.
אתה מדבר על מיקה אלטונן?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב: אתה מדבר על מיקה אלטונן?
כן.

אליק, להזכירך מאור מליקסון היה עם חוזה בהפועל באר שבע. אם הקבוצה הייתה קובעת עובדה בשטח, מליקסון היה נשאר.
גם אם זה היה עד סוף השנה בלבד, זה היה מתבקש. לדעתי גם אז לא היינו נכנסים למשחק של להיות או לחדול של הפליאוף התחתון וגם המחיר שהיינו מקבלים עליו היה עובר את המיליון יורו.

בנוגע לסוף ההודעה שלך, לא רואה הבדל גדול בין הליגה הישראלית לליגה הפולנית. אין ספק שקארקוב טובה מבאר שבע, אבל לפחות בשנתיים האחרונות, מכבי חיפה והפועל ת"א היו טובות יותר משתי הקבוצות שנאבקו בפולין על האליפות. מצד שני בשנתיים האחרונות נכנס כסף גדול לכדורגל הפולני מה שגורם לזה שקבוצות האמצע שם ובטח קבוצות התחתית שם טובות יותר מקבוצות האמצע והתחתית שיש כאן.
הפועל ת"א הוציאה בקיץ האחרון יותר שחקנים לליגות הגדולות מאשר כל הקבוצות בפולין גם יחד (אניימה, ורמוט, זהבי ושכטר).

היכולת של מאור לא הייתה הולכת לשום מקום, וגם הקיץ הוא היה מקבל הצעות מקבוצות באירופה. למעשה, לפי איך שהשוק בישראל עבד הקיץ, לדעתי הוא היה מקבל הצעות מקבוצות בכירות יותר בליגות בכירות יותר.
אין ספק שכעת לאחר ההצלחה בפולין הערך של מאור עלה בצורה שהוא לא היה עולה אצלנו. מצד שני, כפי שניסית להסביר לאורך כל הנושא כאן, עבורי אין שחקן גדול יותר מהפועל באר שבע ולכן מי שנמצאת בראש מעיני היא הפועל באר שבע ולא מאור מליקסון. התזמון, המחיר והנסיבות למכירה היו שגיאה אחת גדולה והיו לרעת המועדון (גם אם לטובת מאור).

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

יש לנו עליו מכירה עתידית מישהו יודע?
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:יש לנו עליו מכירה עתידית מישהו יודע?
זה שי !
בס"ד
אם אני זוכר נכון אז 10% ממכירה עתידית יעברו אלינו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מיותר למחזר מחדש את הדיון, רק שאני תוהה האם במידה ומליקסון היה מתגלה כפלופ רציני וחוזר חפוי ראש בתום עונת אשתקד ארצה, היתה נשמעת הטענה שעשינו את עסקת חיינו בלה בלה בלה.. חושבני שהתשובה ברורה. חכמה קטנה מאוד זו חכמה בדיעבד..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:מיותר למחזר מחדש את הדיון, רק שאני תוהה האם במידה ומליקסון היה מתגלה כפלופ רציני וחוזר חפוי ראש בתום עונת אשתקד ארצה, היתה נשמעת הטענה שעשינו את עסקת חיינו בלה בלה בלה.. חושבני שהתשובה ברורה. חכמה קטנה מאוד זו חכמה בדיעבד..
Like

שלח תגובה