יש עסקה "לא כתובה" בין האוהדים לאלונה. הקבוצה היא של הקהילה, של תושבי באר שבע. אנחנו נותנים לה את התמיכה שלנו (בדרכים השונות), נותנים לה לנהל את הקבוצה שלנו והיא בתמורה הייתה צריכה לקחת אותנו לצמרת ולתארים.אליק כתב:
אתה חוצפן גונב דעת. אין מה להמשיך להגיב אחרי המשפט הזה שלך אבל אני אתמצת משהו בכל זאת.
אין גבול לשטויות שיוצאות לך מהפה לפעמים...
איזה גבר אתה, גם משלם על כרטיס במשחקי חוץ וגם מעודד? פשש...צריך להוריד לך את הירח מיד!!
עסקה? מה זה נראה לך פה? לך תחתום על חוזי שכירות ועל עוד כל מיני הסכמים של עורכי דין...תעזוב אותנו מחוזים בין אוהדים למועדון
אין לי חוזה עם הפועל באר שבע, כי הפועל באר שבע היא שלי לפני שהיא של כל אחד אחר. יש לי חוזה עם אלונה ברקת שהיא המנהלת של הקבוצה. לצערי משנות ה90 זה נראה לאנשים כאילו הקבוצה שווה בעל ההון. לא אצלי. הפועל באר שבע היא לא אלונה ברקת.
אתה כל הזמן מדבר על כך שמי שרוצה להשפיע על הקבוצה שלו שיקנה אותה אחרת אין לו זכות להעביר ביקורת (בימי זינו דיברת אחרת). אני מסביר לך שאני לא צריך לקנות משהו שהוא שלי.
זה בסדר מצד אלונה לדבר על תנאים, לדבר על אכזבה בכך שהאוהדים לא קונים מנוים, לבוא בטענות לקהל על כך שהוא יוצר אווירה של אנטי נגד עזורי, מה אלה אם לא דברים שאלונה מצפה מהקהל? אז לא נשתמש במילה חוזה, נגיד שאני כאוהד הקבוצה עשיתי את חלקי, אני מחזיק במנוי, אני תומך בקבוצה גם במשחקי החוץ, אני תומך בקבוצה גם בזמן משחק, אני נותן להנהלה של הקבוצה את כל הגב שהיא צריכה. בתמורה, אני מבקש שגם ההנהלה תעשה את המקסימום. בשבילי. בשביל הקהילה, בשביל הצלחת הקבוצה.
זכותי להעביר ביקורת על האדם שמנהל את הקבוצה שלי.
נ.ב
מבקש ממך לא להכניס לכאן עקיצות מהחיים האישים שחוץ מכך שהם ילדותיות הם גם לא קשורות לנושא.