מפסיקים להיות פראיירים!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מפסיקים להיות פראיירים!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:

אתה חוצפן גונב דעת. אין מה להמשיך להגיב אחרי המשפט הזה שלך אבל אני אתמצת משהו בכל זאת.

אין גבול לשטויות שיוצאות לך מהפה לפעמים...

איזה גבר אתה, גם משלם על כרטיס במשחקי חוץ וגם מעודד? פשש...צריך להוריד לך את הירח מיד!!

עסקה? מה זה נראה לך פה? לך תחתום על חוזי שכירות ועל עוד כל מיני הסכמים של עורכי דין...תעזוב אותנו מחוזים בין אוהדים למועדון
יש עסקה "לא כתובה" בין האוהדים לאלונה. הקבוצה היא של הקהילה, של תושבי באר שבע. אנחנו נותנים לה את התמיכה שלנו (בדרכים השונות), נותנים לה לנהל את הקבוצה שלנו והיא בתמורה הייתה צריכה לקחת אותנו לצמרת ולתארים.
אין לי חוזה עם הפועל באר שבע, כי הפועל באר שבע היא שלי לפני שהיא של כל אחד אחר. יש לי חוזה עם אלונה ברקת שהיא המנהלת של הקבוצה. לצערי משנות ה90 זה נראה לאנשים כאילו הקבוצה שווה בעל ההון. לא אצלי. הפועל באר שבע היא לא אלונה ברקת.

אתה כל הזמן מדבר על כך שמי שרוצה להשפיע על הקבוצה שלו שיקנה אותה אחרת אין לו זכות להעביר ביקורת (בימי זינו דיברת אחרת). אני מסביר לך שאני לא צריך לקנות משהו שהוא שלי.
זה בסדר מצד אלונה לדבר על תנאים, לדבר על אכזבה בכך שהאוהדים לא קונים מנוים, לבוא בטענות לקהל על כך שהוא יוצר אווירה של אנטי נגד עזורי, מה אלה אם לא דברים שאלונה מצפה מהקהל? אז לא נשתמש במילה חוזה, נגיד שאני כאוהד הקבוצה עשיתי את חלקי, אני מחזיק במנוי, אני תומך בקבוצה גם במשחקי החוץ, אני תומך בקבוצה גם בזמן משחק, אני נותן להנהלה של הקבוצה את כל הגב שהיא צריכה. בתמורה, אני מבקש שגם ההנהלה תעשה את המקסימום. בשבילי. בשביל הקהילה, בשביל הצלחת הקבוצה.

זכותי להעביר ביקורת על האדם שמנהל את הקבוצה שלי.

נ.ב
מבקש ממך לא להכניס לכאן עקיצות מהחיים האישים שחוץ מכך שהם ילדותיות הם גם לא קשורות לנושא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תגיד אליק, לא נמאס לך להיות השופר הרשמי של אלונה? אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה עובד אצלה.

לא יעזור לכם - כל עוד לא נצא כנגד מדיניות הרכש והניהול של אלונה - היא לא תתעורר.
וזה אומר גם לצעוק מקיר לקיר באצטדיון ולהניף שלטים כנגד ההתנהלות הזאת שמבריחה את הקהל ומדללת מיום ליום את הפוטנציאל הטמון במועדון הזה.
קל מאוד לצעוק ולהוציא קריזות על המאמן - אבל שחס וחלילה לא יגידו משהו כלפי ההתנהלות של אלונה שלא תיפגע ותלך או תעשה עליינו עוד ספין מבית היוצר של אייל ארד.
כל זמן שנמשיך להתנהל מול אלונה כאילו היא אתרוג ונעטוף אותה בצמר גפן - ככה הקבוצה תמשיך לדשדש ואנחנו נמשיך לבוא ולסבול.
צריך לעורר אותה ולהסביר לה שאם אין כוונה להעמיד פה קבוצה תחרותית אלא רק קבוצה מרכז תחתית טבלה - אז עדיף שלא תהיה קבוצה כלל. אחרת בשביל מה צריך קהל, אוהדים, עידוד, תפאורות וכו'?
יש כבר קבוצה אחת כזאת בעיר שקוראים לה מכבי ב"ש - לפחות שם נותנים לצעירים המקומיים לשחק במקום לעבוד עליינו בעיניים.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:תגיד אליק, לא נמאס לך להיות השופר הרשמי של אלונה? אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה עובד אצלה.

לא יעזור לכם - כל עוד לא נצא כנגד מדיניות הרכש והניהול של אלונה - היא לא תתעורר.
וזה אומר גם לצעוק מקיר לקיר באצטדיון ולהניף שלטים כנגד ההתנהלות הזאת שמבריחה את הקהל ומדללת מיום ליום את הפוטנציאל הטמון במועדון הזה.
קל מאוד לצעוק ולהוציא קריזות על המאמן - אבל שחס וחלילה לא יגידו משהו כלפי ההתנהלות של אלונה שלא תיפגע ותלך או תעשה עליינו עוד ספין מבית היוצר של אייל ארד.
כל זמן שנמשיך להתנהל מול אלונה כאילו היא אתרוג ונעטוף אותה בצמר גפן - ככה הקבוצה תמשיך לדשדש ואנחנו נמשיך לבוא ולסבול.
צריך לעורר אותה ולהסביר לה שאם אין כוונה להעמיד פה קבוצה תחרותית אלא רק קבוצה מרכז תחתית טבלה - אז עדיף שלא תהיה קבוצה כלל. אחרת בשביל מה צריך קהל, אוהדים, עידוד, תפאורות וכו'?
יש כבר קבוצה אחת כזאת בעיר שקוראים לה מכבי ב"ש - לפחות שם נותנים לצעירים המקומיים לשחק במקום לעבוד עליינו בעיניים.
יפה ..!
זה שי !
תמונה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

8red כתב:תגיד אליק, לא נמאס לך להיות השופר הרשמי של אלונה? אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה עובד אצלה.

!!!!

אני מקווה שזו העונה האחרונה שלה כאן..
בתקווה שהיא תחזיר/תמכור את הקבוצה כשהיא בליגת העל..
ואם העזיבה שלה אומרת שלא תיהיה הפועל באר-שבע אז שלא תיהיה..
אני מעדיף מוות מהיר.. מאשר ארוך ובייסורים כמו שקורה תחת הניהול שלה..(אם אפשר לקרוא לזה ניהול)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yakov7 כתב:
!!!!

אני מקווה שזו העונה האחרונה שלה כאן..
בתקווה שהיא תחזיר/תמכור את הקבוצה כשהיא בליגת העל..
ואם העזיבה שלה אומרת שלא תיהיה הפועל באר-שבע אז שלא תיהיה..
אני מעדיף מוות מהיר.. מאשר ארוך ובייסורים כמו שקורה תחת הניהול שלה..(אם אפשר לקרוא לזה ניהול)
אתם חבורה של אינפנטיליים ופופוליסטיים.
בינתיים אף אחד ממכם לא ניהל מכולת בחייו או קנה איזה משהו לטובת ציבור כלשהוא.
אז מאיפה כל הביקורת הארסית הזאת, כאילו שכל אחד ממכם לימד את יעקב שחר איך לנהל קבוצת כדורגל?
רוצים להרוס קבוצה? לכו תהרסו קבוצה אחרת.
לא טוב לכם? אל תבואו למגרשים.
כבר שנים אני טוען שהקהל שלנו טוב בכמות, אבל ז-ב-ל באיכות (ברובו).
לא מבין את המזוכיסטיות הזאת שלכם, נשבע שלפעמים זה נראה שטוב לכם עם המצב הזה רק כדי שתוכלו להגיד "אמרתי לכם".
כולה 2 מחזורים עברו, חכו קצת.
אז נכון שהדברים לא נראים הכי טוב ואנחנו הולכים לעונה קשה, אבל דחילק, תנו קצת זמן!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הצערת הקבוצה בכל המקומות בארץ נעשת בצורה הנכונה עם זה בנתניה ועם זה במכבי ת"א מכבי חיפה רק אצלנו כמו תחת
במכבי ת"א יש שחקנים בעלי רמה כמו מדוניאנין עטר זיו קולאוטי ולידם שמיים שחקנים צעירים כמו מיכה ורד לוגסי
זה הבעייה שפה לא מבינים שצריך להביא 2 3 קליברים ברמה גבוה שלידם הצעירים יכולים לפרוח בנתיים מביאים לפה יוסי תורגמנים ואייל שנים וליאור זאנים שחקנים שאין להם מושג
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

זה שי ! כתב:הצערת הקבוצה בכל המקומות בארץ נעשת בצורה הנכונה עם זה בנתניה ועם זה במכבי ת"א מכבי חיפה רק אצלנו כמו תחת
במכבי ת"א יש שחקנים בעלי רמה כמו מדוניאנין עטר זיו קולאוטי ולידם שמיים שחקנים צעירים כמו מיכה ורד לוגסי
זה הבעייה שפה לא מבינים שצריך להביא 2 3 קליברים ברמה גבוה שלידם הצעירים יכולים לפרוח בנתיים מביאים לפה יוסי תורגמנים ואייל שנים וליאור זאנים שחקנים שאין להם מושג
זה שי !
ממש חכמים גדולים אתם בדיעבד. להזכירך, כשליאור ז׳אן חתם, היו תגובות מאוד חיוביות והיה לו משחק ראשון טוב מאוד ואז כולם התלהבו ממנו. ממש חוכמה גדולה לרשום את שרשמת אחרי שהוא נכשל.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שחקן רכש אחד לא הצליח פה למעט מאור מליקסון !!!
אתה רוצה שנספור ביחד כמה שחקנים עברו פה מבחוץ וכמה זרים היה לך מאז שאלונה פה ?
שחקנים כמו כבדה קדוסי רביבו סוארז גביש אני לא מחשיב כהצלחה !!!!

היחידי שידעתי מהתחלה שראיתי אותו במשחק מול כפר סבא בחוץ ב1-0 של סמיוני בבעיטה חופשית וידעתי שהוא השחקן היחידי שיש לנו בקבוצה זה מאור מליקסון בשלוש רמות מעל כל השחקנים שהגיעו לפה ששחקן שחקן רואים את זה מהתחלה !!! בנגיעה הראשונה בפס בהבנת המשחק בדריבל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

izguy83 כתב:
אתם חבורה של אינפנטיליים ופופוליסטיים.
בינתיים אף אחד ממכם לא ניהל מכולת בחייו או קנה איזה משהו לטובת ציבור כלשהוא.
אז מאיפה כל הביקורת הארסית הזאת, כאילו שכל אחד ממכם לימד את יעקב שחר איך לנהל קבוצת כדורגל?
רוצים להרוס קבוצה? לכו תהרסו קבוצה אחרת.
לא טוב לכם? אל תבואו למגרשים.
כבר שנים אני טוען שהקהל שלנו טוב בכמות, אבל ז-ב-ל באיכות (ברובו).
לא מבין את המזוכיסטיות הזאת שלכם, נשבע שלפעמים זה נראה שטוב לכם עם המצב הזה רק כדי שתוכלו להגיד "אמרתי לכם".
כולה 2 מחזורים עברו, חכו קצת.
אז נכון שהדברים לא נראים הכי טוב ואנחנו הולכים לעונה קשה, אבל דחילק, תנו קצת זמן!!!
או שאתה לוקה בחוסר אכפתיות ברמות קשות או שפשוט אתה מזוכיסט שנהנה לבוא למשחקי הפועל באר שבע במטרה לסבול.
ובנוסף לכל אתה גם עיוור, כי כבר 4 שנים אנחנו סובלים מהניהול הלקוי מאוד של הוד מעלתה.
מדבר על להרוס את המועדון? בינתיים מי שהורס אותו זה אתה ושכמותך. בגלל אנשים כמוך נמשיך לדשדש במרכז - תחתית הטבלה בלי יומרות ובלי שאיפות... הא שכחתי.. העיקר שיש לנו קבוצה בליגת העל...ועל הז-ין האוהדים והעידוד והתפאורות וההשקעה....
אז לך קיבינימט אתה והגישה האפסית שלך ותחפש לך איזה מועדון סאדו מאזו בשביל להנות בו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב: או שאתה לוקה בחוסר אכפתיות ברמות קשות או שפשוט אתה מזוכיסט שנהנה לבוא למשחקי הפועל באר שבע במטרה לסבול.
ובנוסף לכל אתה גם עיוור, כי כבר 4 שנים אנחנו סובלים מהניהול הלקוי מאוד של הוד מעלתה.
מדבר על להרוס את המועדון? בינתיים מי שהורס אותו זה אתה ושכמותך. בגלל אנשים כמוך נמשיך לדשדש במרכז - תחתית הטבלה בלי יומרות ובלי שאיפות... הא שכחתי.. העיקר שיש לנו קבוצה בליגת העל...ועל הז-ין האוהדים והעידוד והתפאורות וההשקעה....
אז לך קיבינימט אתה והגישה האפסית שלך ותחפש לך איזה מועדון סאדו מאזו בשביל להנות בו.
כן, שכחתי שלפני עשור היה לנו אליפות שנה כן, שנה לא, עד שאלונה הגיעה והרסה את הכל.
אני מזוכיסט? אתה זה שרשמת שעדיף שלא תהיה קבוצה מאשר הקבוצה שיש היום. פשוט אל תבוא.
אה, איזה "גבר" אתה עם גישה כזאת "ווינרית".
אתה, אתה זה שחי בסרט שאנחנו קבוצה גדולה כמו התל אביביות, בית"ר וחיפה.
תבין שאחנו קבוצה בסדר גודל של נתניה, בני יהודה וכו...
זה מה יש כרגע ועם גישה כמו שלך גם זה לא יהיה תיכף.
אתם יודעים לשבור את הכלים אחרי 2 מחזורים כאילו שכבר ירדנו ליגה.
שכחת ששחקנים לא רוצים לבוא לכאן וצריך לשלם להם פי 2?
מי אתם בכלל שתעבירו ביקורת על הכיס של מישהו אחר?
גם אני לא מחסידי אלונה וחושב שהיא עושה טעויות, אבל מכאן ועד הארס שאתם שופכים המרחק הוא גדול.
יאללה, תגרמו גם לה לברוח מהחור הזה ונראה לאן נגיע.
מעניין שכל מי שמגיע לכאן לא מצליח - בעלים, מאמנים, שחקנים (חוץ מאחד בדור), אבל כל המלעיזים שכותבים פה מגמתית נגד הקבוצה הם "בין הקהלים הטובים בארץ", "קהל גדול לקבוצה קטנה". היום, חוץ מקומץ מעודדים, 80% מהקהל שווה לתחת, חבורה של סמרטוטים שמקללים כל מה שזז עוד במשחק הראשון של גביע הטוטו.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

הלו להרגע הדיבורים על החלפת בעלים הם אינפנטיליים ,בעלים הם לא שחקנים שאפשר להחליף כמו גרביים .אבל הביקורת על התנהלות נטו היא לגיטימית אפשר וצריך להביע את מורת רוחנו על דרכה של אלונה בהתנהלות הקבוצה ולנסות ולשכנע שמדיניות ההצערה של הקבוצה לא נעשתה בדרך נכונה מחלקת הנוער שלנו לא יותר טובה מזו של יעקב שחר שהפנים שלאחר היבול האחרון של מחלקת הנוער שלו שעזבה לאירופה יקח איזה שנתיים עד היבול הנוכחי ולכן הוא החתים 11!!!!שחקנים הקיץ

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

alex כתב:הלו להרגע הדיבורים על החלפת בעלים הם אינפנטיליים ,בעלים הם לא שחקנים שאפשר להחליף כמו גרביים .אבל הביקורת על התנהלות נטו היא לגיטימית אפשר וצריך להביע את מורת רוחנו על דרכה של אלונה בהתנהלות הקבוצה ולנסות ולשכנע שמדיניות ההצערה של הקבוצה לא נעשתה בדרך נכונה מחלקת הנוער שלנו לא יותר טובה מזו של יעקב שחר שהפנים שלאחר היבול האחרון של מחלקת הנוער שלו שעזבה לאירופה יקח איזה שנתיים עד היבול הנוכחי ולכן הוא החתים 11!!!!שחקנים הקיץ
פרט ל-2 העונות האחרונות, שבהם עזבו את חיפה המון שחקנים לאירופה (חמד, קינן, רפאלוב, טישיירה, כיאל וכו...), מתי חיפה החתימה שחקני על (ברמה של ישראל כמובן)?
אל תשכחו שחיפה הכניסה המון כסף ממכירת השחקנים וההצלחות באירופה.
לשם ההשוואה, אנחנו מכרנו לאירופה שחקן 1!!!
כל הסוד של חיפה זה שחקני בית וזרים טובים.
מה ציפיתם? שבמחזור השני יפתחו 8 שחקני בית?
יותר מדי ביקורת מיותרת נשפכה כאן על שחקנים כמו סולימאן (שעוד ייתן את שלו, אני בטוח), הרוש, טורס והרשימה עוד ארוכה.
הדבר היחיד שאני חושב שלא בסדר זה הקרדיט לתורג'מן ואילוז.
מעבר לזה, הקבוצה משחקת בלי שיטה ואת זה ראינו מאז שקלינגר הגיע.
מעט הדברים הטובים שהיו בעונה שעברה הגיעו עקב יכולת אישית של שחקן כזה או אחר (בעיקר מליקסון, רביבו וערן לוי).
הפועל באר שבע של העונה הקודמת וכנראה גם של העונה הזאת היא הכל חוץ מקבוצה.
הבעיה הגדולה היא שהשנה אין מי שיבריק במבצע אישי.
אני רק מקווה שזה יגרום לקבוצה הזאת להיראות כקבוצה בהמשך.
אם זה לא הולך עד מחזור 10-12, אז אין מנוס מלהחליף את קלינגר.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ניר, אתה בראש רשימת החצופים והמזוכיסטים.
משחק לי אותה ווינר ורוצה להצליח, לא מגיע לך יותר ממכבי ב"ש!!!!!!
ואם כבר נמאס לך מהמועדון, אז קום ותעשה מעשה...
לך למר אבוגזיר (או השד יודע מי שמנהל היום את מכבי) ותרגש אותו עם הרצון שלך לעשות מנוי לחבורת המקומיים הנפלאה.
בהצלחה עם מכבי ב"ש!

נ.ב
עלית עלי. משה צדק כשאמר שהתקציב הוא רק 13 מיליון. 12 המיליון הנותרים הולכים למשכורות לי, ל-izguy וליתר "תומכי אלונה" (רחמנא ליצלן)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. חברה, תרגיעו. כולנו כאן לאותה מטרה וכולנו באים מתוך הדאגה שלנו לקבוצה. נכון שיש חילוקי דעות ושכל אחד חושב שהגישה שלו נכונה, אבל בוא נכבד את האחר.
אני מכיר באופן אישית את רוב האוהדים שכותבים כאן והם מהאוהדים הנאמנים של הקבוצה. גם אם הם מחזיקים בדעה אחרת הם עדיין מלווים את הקבוצה לכל מקום ועדיין דואגים לקבוצה כל אחד בדרכו.

2. אני לא רוצה שאלונה תלך. אני לא מאמין באימרות שעדיף בלי קבוצה בכלל מאשר קבוצה בינונית. אם קבוצה בינונית עוד אפשר לחלום, לשאוף, בלי קבוצה בכלל הכל נגמר.

3. עם זאת, אני חושב שאנחנו צריכים לצפות ליותר מהקבוצה ומאלונה. אני חושב שאנחנו לא יכולים להסתפק בבינוניות. הבינוניות מסוכנת לאורך זמן ואפשר לראות את זה בכמות המנוים שהולכת ופוחתת מידי שנה, בכמות האוהדים שפוחתת מידי שנה.

אני מודאג למצב הקבוצה. אנו מייצבים עצמנו כקבוצה קטנה ובכל משחק שעובר אנחנו מאבדים עוד ועוד אוהדים בדרך.
בסוף נהפוך להפועל כפר סבא. עם אלונה איתנו ועם פוטנציאל להיות מכבי חיפה של הדרום, אבל הפועל כפר סבא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אליק כתב:ניר, אתה בראש רשימת החצופים והמזוכיסטים.
משחק לי אותה ווינר ורוצה להצליח, לא מגיע לך יותר ממכבי ב"ש!!!!!!
ואם כבר נמאס לך מהמועדון, אז קום ותעשה מעשה...
לך למר אבוגזיר (או השד יודע מי שמנהל היום את מכבי) ותרגש אותו עם הרצון שלך לעשות מנוי לחבורת המקומיים הנפלאה.
בהצלחה עם מכבי ב"ש!

נ.ב
עלית עלי. משה צדק כשאמר שהתקציב הוא רק 13 מיליון. 12 המיליון הנותרים הולכים למשכורות לי, ל-izguy וליתר "תומכי אלונה" (רחמנא ליצלן)
היי אליק גם חלק מהכסף הולך אליי (400,000 ש"ח) אני השומר על השם הטוב של אלונה :ugeek:

ועכשיו ברצינות, הקהל של הפועל תל אביב בשתי עונות שהם נראו רע כל הזמן תמך בקבוצה שלו, ככה שהדבר האחרון שאפשר לומר על הקהל שלנו זה קהל תומך.

איפה האוהדים מהשנים של הירידה שאהדו את הקבוצה גם שהיה קשה?

הקהל שלנו הפך להיות קהל עם ציפיות בגודל של כל היקום הזה, בסך הכל הקבוצה צריכה זמן על מנת להיות באמת מועדון גדול ואי אפשרל צפות שישר אלונה תשים 50 מיליון ש"ח ושהיא תקנה את כל השחקנים הטובים בשוק, כי גם אז היא תצטרך לשים 100 מיליון כי שחקנים שרוצים להגיע לפה דורשים פי 2 כסף.

אז חאלס לחשוב שאתם יודעים הכל, אני גם לא מרוצה מההתנהלות של הקבוצה, אבל מכאן ועד למחאות המרחק הוא ארוך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה