חיזוק על הפרק-דיונים ועדכונים כאן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: חיזוק על הפרק-דיונים ועדכונים כאן

שליחה על ידי זה שי ! »

כל שנה אותו סיפור היא לא מבינה !!!!!!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
floyd

שליחה על ידי floyd »

לדעתי אם כבר רכש במועד העברות הנוכחי אז בלם, חייבים לחפש בלם. אם נביא את שי מימון שלדעתי לצד גביש יתן שקט במרכז ההגנה, אומנם הצמד לא מהיר אבל עם נשמה. במצב כזה סוארז שהוא לא בלם ברמה גבוהה יעלה לקישור ולצד קינגסטון ייתן מרכז קישור איכותי. תוסיפו לזה קשר ישראלי/זר בעמדת הקשר ההתקפי/חלוץ אנחנו נראה שיפור בקבוצה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אחי, סוארז לא יעלה לקישור.
הוא לא רוצה לשחק כקשר והוא הבהיר את זה לקלינגר בתחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
floyd

שליחה על ידי floyd »

שמעון א כתב:אחי, סוארז לא יעלה לקישור.
הוא לא רוצה לשחק כקשר והוא הבהיר את זה לקלינגר בתחילת העונה.
מה זאת אומרת לא רוצה לשחק בקישור, פעם ראשונה שאני שומע על זה, הרי כל בר דעת רואה שהוא אפקטיבי יותר בקישור. ממתי שחקן קובע למאמן איפה הוא משחק? יש לו אלרגיה לעיגול האמצע או משהו ?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מימון לא יגיע ואני חושב שאנחנו גם לא צריכים אותו.
בעונה שעברה אני מאוד רציתי שיגיע לכאן והחזקתי ממנו בתור בלם מצוין,היום אני יודע שהוא לא יותר מבלם בינוני.
ציוות שלו עם גביש יצור הגנה מאוד איטית שכל חלוץ מהיר יעשה ממנה צחוק,עם נשמה בלבד לא הולכים למכולת,צריך עם זה גם יכולת.
יכול להיות שקלינגר יצרף את סידיבה שישחק במקום תורג'מן\סולימאן החלשים,וישחרר את קינגסטון למשימות התקפיות יותר.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי הוא לא טוב בקישור. לא כ"כ יעיל בקישור. אמנם הוא מחלץ כדורים אבל גם מאבד המון...

לדעתי בתור בלם הוא טוב יותר, וגם הוא מהיר. וזה יתרון לבלם.

ודרך אגב, אם תסתכל בראיון שעשו איתו בידיעות הנגב בתחילת העונה שעברה, הוא הזכיר כמה וכמה פעמים שהוא מעדיף לשחק כבלם. והוא חושב שהוא הרבה יותר טוב בעמדה הזאת מאשר בקישור האחורי.

אם רוצים להתחזק בקישור האחורי - אז שיביאו קשר אחורי ! שחקן שלא משחק בתפקיד שהוא מרגיש בו נוח.. אז עדיף שלא ישחק בכלל.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

סוארס הוא קשר אחורי מעולה ובלם מאוד בינוני.
שימו לב כמה טעויות של גול הוא עושה שהוא בלם, לא מעט פנדלים ואיבודים. זה פשוט בזבוז לשים אותו שם במיוחד שאין לנו אף גרזן במרכז המגרש.

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

יש לנו חור במרכז המגרש,קינגסטון לא יכול לנהל משחק לבד.לכן או שיביאו קשר אחורי או שיביאו בלם ויזיזו את סוארז לקישור (אפשרות טובה יותר לדעתי).

בנוסף,חייבים קשר לצד ימין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

קינגסטון מתברר כהימור מצוין של קלינגר אבל הוא הגיע בעמדה שהכי פחות היינו צריכים שם שחקן וזה כמובן בגלל סוארס. כשיש לך את סוארס, אין טעם לדעתי להביא שחקן למשבצת שלו. נכון, קינגסטון טוב יותר מסוארס בהחזקת הכדור ובהנעת הכדור, למרות שסוארס טוב יותר הגנתית, אבל שניהם לא מסוגלים להעמיד שחקן מול שוער. אין טעם לשחק עם שניהם ביחד בקישור כי גם אם הם יחלצו כדורים או יתמסרו אחד עם השני לאורך 90 דקות, אף אחד מהם לא יצליח לתת פס שיעמיד שחקן מול שוער.
לכן, מכיוון שקינגסטון כבר נמצא בקבוצה, ואין לנו בלם טוב מסוארס בסגל, סוארס יהיה חייב לשחק בעמדת הבלם.
אני מסכים עם ידידאל שסוארס פחות טוב בעמדת הבלם. כל האיכויות שיש לו כקשר אחורי הולכים לאיבוד בעמדת הבלם. וכמובן, כמו שידידאל ציין, כשהוא בלם הוא עושה פעם במשחק טעות של גול (במשחק מול בית"ר השער שלהם התחיל מנגיחה רעה וחסרת אחריות של סוארס שהובילה אותם להתקפה).

לדעתי קלינגר כרגע צריך להתמקד בהבאת קשר איכותי (או אחד שישחק באגף ויוכל לייצר מצבים או אחד באמצע שיהיה מסוגל להעמיד שחקן מול שוער) וחלוץ. הדרך היחידה לשחק עם סוארס וקינגסטון ביחד היא אם נביא בלם ונשחק 4-5-1 כששלושה שחקנים באמצע, סוארס, קינגסטון ושחק נוסף שיהיה חייב להיות יצירתי. מכיוון שמועד ההעברות עומד להגמר, קשה לי להאמין שנביא גם בלם, גם קשר התקפי וגם חלוץ ולכן צריך להתמקד בהבאת קשר התקפי וחלוץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שנה שעברה אדליי התברר כבניגו בקישור האחורי, למה לא לתת לו צ'אנס?
מה עוד שבראיונות איתו בתחילת העונה הוא היה נשמע כאילו הוא נחוש להצליח,
חבל אני אהבתי אותו בעמדה הזו וביחד עם קינגסטון יהיה לנו חלק אחורי משובח, שכולל גם את סוארס בעמדת הבלם.
ההתקפה תהיה חייבת שיפוץ! היא באמת הבעיה האמיתית.(מה שהיה בסכנין לא משקף לא לכאן ולא לכאן)
תמונה

שלח תגובה