הניצחון של גיא!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הניצחון של גיא!

שליחה על ידי izguy83 »

OMERREMO כתב:נצא בהנחה שאתה צודק...
הרי מדברייך אין למאמן כזה משקל מכריע(לפחות לא בזמן המשחק)
אז ההפסד צריך להיות רשום על ״11 הרקובים״ לדברייך...
אז כשיגיעו שוב נצחונות גם אם הם יהיו 4-0 מול הפועל ת״א שבוע הבא שלא נראה עוד טופיק שכותרתו היא כמו זה הנ״ל...(הנצחון כולו של גיא)
תחליטו מה הגישה... או שמנצחים/מפסידים כקבוצה
או שנצחונות הם של מאמן ואז גם ההפסדים שלו...
לא הבנת אותי...
ברור שלמאמן יש חלק נכבד (מאוד) בתוצאות.
ככה הוא נמדד בטווח הארוך.
אבל וזה אבל גדול) יש הבדל עצום בין השפעה של מאמן כשהתוצאה היא שבירה (0-0, 1-0, 2-1 וכו...) לבין משחק שאתה מוביל בהפרש 3 שערים.
תקרא את מה שאבי יחיאל אמר באחד האתרים : "כשחוזרים אחורה זו אף פעם לא הוראה של מאמן פשוט יש מומנטומים במשחק ולזכותה של רמת השרון ייאמר שהם לא נשברו למרות הפיגור".
כאן באים לידי ביטוי השחקנים, שלא יכולים לאבד כזה יתרון ולא משנה מי נמצא על הדשא.
החילופים של המאמן (גם אם היו שגויים, למרות שאני לא חושב כך), זה התעסקות בטפל ולא בעיקר.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מאז שהוא הגיע לא ביקרתי אותו .. כמו בפעם הראשונה שלו פה
אבל עדיין אתמול מהפציעה של שבחון איבדנו את האמצע
שידר פניקה לשחקנים יותר מדי עם החילופים שלו למרות שאוטומטית שחקנים ילכו אחורה
תאמת מאשים את השחקנים הרבה יותר ממה שאני מאשים את גיא לוי
3-0 אסור לשמוט ובטח ובטח שבדקה 60 שנשאר חצי שעה לסיום
מילא ההינו מקבלים אדום או משהו
אבל שיחקנו 11 מול 11 השחקנים פשוט בדקות האחרונות כאילו ידעו שהגול יבוא והספיקו לרוץ
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: לפעמים גם החלטות נכונות לא מצליחות.
זה לא אומר שלאורך זמן צריך לקבל החלטות רעות, אלא להבין שכדורגל זה לא מדע מדויק.
אתמול היה דוגמא למשחק ששילמנו על ההחלטות הרעות שגיא לוי קיבל.
השחקנים אשמיים הרבה יותר מגיא לוי תאמין לי גם עם הוא מכניס 3 בלמים במקום 3 שחקנים התקפיים אנחנו חייבים לנצח תמשחק
זה לא שקיבלנו אדום והם היו בהיתרון מספרי כל מי ששיחק כדורגל בחייו יודע שזה לא משנה בתוצאה כזאת בדקה 60 גם עם הנוער ההינו צריכים לנצח !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב:
ומי אתה שתקבע מה החלטה נכונה ומה לא? אתה נוכח באימונים?, אתה עושה תדרוך טקטי לשחקנים?, אתה מכיר את הבעיות שלהם בחיים? אתה יודע מי סוחב פציעה?, הנקודה היא לא גיא לוי. הנקודה היא שכל אחד מהאוהדים של הקבוצה חושב שהוא מוריניו. נדירה הביקורת האמיתית כאן... הכל בדיעבד. רציתם את גארידו בקישור האחורי? אז הוא שיחק בעמדה הזו נגד ק״ש ולפחות לפי הפרסומים זה היה המשחק הכי גרוע שלנו העונה...זינו וועקנין בקישור האחורי? הצחקתם אותי. אחד זה אדום בטוח והשני מאבד חצי מהכדורים שהוא מקבל בלי לדבר על זה שנגמר לו האוויר בדקה 60. מעניין אם היו קוראים להם הרוש ונאסר איך הייתם מדברים עליהם... קצת פרופורציות לא יזיקו. נכון, זה תיקו שכולו הפסד וכל הקלישאות העלובות האלה, אבל דברים כאלה קורים בכדורגל, גם לטובתנו... נכון שזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות ויכול להיות שעוד נצטער על זה, אבל אם זה לא היה כך בכדורגל, אז לא היינו אוהבים אותו כ"כ.
אני שוב חוזר ואומר, לא משנה את מי המאמן יחליף או ישאיר על המגרש, לקבוצה אסור לאבד יתרון של 3-0.
תפסיקו להתעסק בטפל.
חבורה של 11 רקובים איבדו יתרון כזה על המגרש ולא אף אחד אחר.
אתה רוצה לדבר כדורגל או שנמשיך לחפש תירוצים בשביל גיא לוי? הוא אגב לא צריך תירוצים, כי למרות הטעויות אתמול, הוא עושה עד עכשיו עבודה מצוינת בקבוצה.

הטעות הראשונה של גיא הייתה העובדה שהוא פתח עם אבי יחיאל באמצע. מדובר בשחקן כבד מאוד ובעיקר מוגבל טכנית. מהדקות הראשונות היה אפשר לראות שהוא מתקשה. הוא איבד כדורים לשחקני רמת השרון, הוא מסר כדורים לא מדויקים שהלכו לאיבוד והוא לא הצליח להתמודד עם ההתקפות המהירות של רמת השרון.
אני הייתי עושה את השינוי הפנימי בקבוצה כבר בפתיחת המשחק, אבל אני גם יכול להבין מאמן שמחכה למחצית כדי לעשות את השינוי. במחצית, גיא לוי חייב היה לעשות את השינוי כי כבר במחצית הראשונה האמצע שלנו היה פרוץ.
היה אפשר להכניס את הרוש במקום יחיאל/גארידו, ובכך לשחק עם דוידזאדה ונאסר באגפים ואילוז בעמדת הקשר האחורי.
היה אפשר להסיט את אילוז לעמדת המגן הימני, לשים את אדלי בתפקיד המקורי שלו כקשר אחורי, ולהכניס במקום יחיאל/גארידו שחקן שישחק באגף ימין.
היה גם אפשר להכניס את לוטם זינו במקום יחיאל/גארידו.
גיא לוי משום מה החליט להשאיר את אבי יחיאל באמצע. ההחלטה הזאת התבררה כטעות קשה בעיקר כשרמת השרון תקפה. אבי יחיאל, שרגיל להיות בלם, משך את הקבוצה אחורה. עמדת המוצא שלו הייתה קרובה מידי ל16 שלנו. זה יצר בעיה כפולה, גם השארנו את האמצע לשליטת רמת השרון וגם הקבוצה התגוננה קרוב מידי לשער.

נעבור הלאה?
במצב של 3-0 רמת השרון התחילה לתקוף את השער שלנו ולנצל את האמצע הדליל. אז האמצע כבר זעק לכניסה של זינו אבל גיא פשוט לא הגיב למשחק. רק אחרי שרמת השרון חזרה מ3-0 ל3-2 ועוד הספיקה להדביק לנו כדור למשקוף, זינו נכנס. למה להמתין כל כך הרבה זמן?

עוד החלטה מוזרה הייתה ההוצאה של גבאי שהיה הטוב במגרש. ואם כבר הוצאת את גבאי, מדוע לא להמשיך עם השיטה שעבדה של חלוץ מהיר בחוד? לפניה הוא בלם חזק פיזית אבל כבד מאוד, זאת הסיבה שבכל השערים גבאי המהיר הקדים אותו. מה ההגיון בלהכניס את אקסברד? מדובר בדיוק בשחקן שלפניה יכול לשמור בצורה טובה. מדוע לא להכניס את אבו לאבן ולגנוב את הרביעי ולהרוג את המשחק? רמת השרון תקפו עם כל השחקנים ופעם אחרי פעם הגענו למתפרצות שאם משחק אצלנו בחוד חלוץ מהיר, הם נגמרות במצב של אחד על אחד מול השוער. במקום זה קיבלנו את אקסברד הכבד והמסורבל. לקינוח הגיע הגול השלישי כשאותו אקסברד מוותר בצורה מכעיסה ללפניה במאבק גובה על כדור ששווה משחק, הכדור מגיע להתקפה של רמת השרון שכובשת את שער השיווין.

בוודאי שהשחקנים אשמים, אבל איפה החלק של המאמן כשהקבוצה שלו מאבדת יתרון של שלושה שערים? במיוחד כשהכתובת הייתה על הקיר עוד במחצית הראשונה. גם כשהובלנו 3-0 היה ברור שהאמצע שלנו פרוץ וברגע שרמת השרון ינצלו את זה אנחנו נהיה בצרות.
אני ציפתי מגיא לוי להגיב להתרחשויות במשחק ולשלוט בקבוצה. במקום זה גיא הגיב מאוחר ובצורה לא נכונה למשחק ונתן לרמת השרון את האפשרות לחזור למשחק.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

OMERREMO כתב: מה הוא קשור??
אז מה הוא קשור בניצחונות??
את הניצחונות הוא יוצר מאין... ההפסדים הם מהחבורה הלוזרית :סבא בכסא: שהוא בתיחכום וגאונות מצליח להונות מאמנים וקבוצות אחרות ובסוף לנצח איתם,

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: אתה רוצה לדבר כדורגל או שנמשיך לחפש תירוצים בשביל גיא לוי? הוא אגב לא צריך תירוצים, כי למרות הטעויות אתמול, הוא עושה עד עכשיו עבודה מצוינת בקבוצה.

הטעות הראשונה של גיא הייתה העובדה שהוא פתח עם אבי יחיאל באמצע. מדובר בשחקן כבד מאוד ובעיקר מוגבל טכנית. מהדקות הראשונות היה אפשר לראות שהוא מתקשה. הוא איבד כדורים לשחקני רמת השרון, הוא מסר כדורים לא מדויקים שהלכו לאיבוד והוא לא הצליח להתמודד עם ההתקפות המהירות של רמת השרון.
אני הייתי עושה את השינוי הפנימי בקבוצה כבר בפתיחת המשחק, אבל אני גם יכול להבין מאמן שמחכה למחצית כדי לעשות את השינוי. במחצית, גיא לוי חייב היה לעשות את השינוי כי כבר במחצית הראשונה האמצע שלנו היה פרוץ.
היה אפשר להכניס את הרוש במקום יחיאל/גארידו, ובכך לשחק עם דוידזאדה ונאסר באגפים ואילוז בעמדת הקשר האחורי.
היה אפשר להסיט את אילוז לעמדת המגן הימני, לשים את אדלי בתפקיד המקורי שלו כקשר אחורי, ולהכניס במקום יחיאל/גארידו שחקן שישחק באגף ימין.
היה גם אפשר להכניס את לוטם זינו במקום יחיאל/גארידו.
גיא לוי משום מה החליט להשאיר את אבי יחיאל באמצע. ההחלטה הזאת התבררה כטעות קשה בעיקר כשרמת השרון תקפה. אבי יחיאל, שרגיל להיות בלם, משך את הקבוצה אחורה. עמדת המוצא שלו הייתה קרובה מידי ל16 שלנו. זה יצר בעיה כפולה, גם השארנו את האמצע לשליטת רמת השרון וגם הקבוצה התגוננה קרוב מידי לשער.

נעבור הלאה?
במצב של 3-0 רמת השרון התחילה לתקוף את השער שלנו ולנצל את האמצע הדליל. אז האמצע כבר זעק לכניסה של זינו אבל גיא פשוט לא הגיב למשחק. רק אחרי שרמת השרון חזרה מ3-0 ל3-2 ועוד הספיקה להדביק לנו כדור למשקוף, זינו נכנס. למה להמתין כל כך הרבה זמן?

עוד החלטה מוזרה הייתה ההוצאה של גבאי שהיה הטוב במגרש. ואם כבר הוצאת את גבאי, מדוע לא להמשיך עם השיטה שעבדה של חלוץ מהיר בחוד? לפניה הוא בלם חזק פיזית אבל כבד מאוד, זאת הסיבה שבכל השערים גבאי המהיר הקדים אותו. מה ההגיון בלהכניס את אקסברד? מדובר בדיוק בשחקן שלפניה יכול לשמור בצורה טובה. מדוע לא להכניס את אבו לאבן ולגנוב את הרביעי ולהרוג את המשחק? רמת השרון תקפו עם כל השחקנים ופעם אחרי פעם הגענו למתפרצות שאם משחק אצלנו בחוד חלוץ מהיר, הם נגמרות במצב של אחד על אחד מול השוער. במקום זה קיבלנו את אקסברד הכבד והמסורבל. לקינוח הגיע הגול השלישי כשאותו אקסברד מוותר בצורה מכעיסה ללפניה במאבק גובה על כדור ששווה משחק, הכדור מגיע להתקפה של רמת השרון שכובשת את שער השיווין.

בוודאי שהשחקנים אשמים, אבל איפה החלק של המאמן כשהקבוצה שלו מאבדת יתרון של שלושה שערים? במיוחד כשהכתובת הייתה על הקיר עוד במחצית הראשונה. גם כשהובלנו 3-0 היה ברור שהאמצע שלנו פרוץ וברגע שרמת השרון ינצלו את זה אנחנו נהיה בצרות.
אני ציפתי מגיא לוי להגיב להתרחשויות במשחק ולשלוט בקבוצה. במקום זה גיא הגיב מאוחר ובצורה לא נכונה למשחק ונתן לרמת השרון את האפשרות לחזור למשחק.
עזוב, אין תכלית לוויכוח הזה כי אנחנו חושבים שונה.
אני רק אשאל אותך שאלה אחת :
האם אתה חושב ש-11 שחקני הפועל באר שבע צריכים לאבד יתרון כזה? ולא משנה מי נמצא על המגרש.
תבין, אני לא אומר שגיא לוי עשה הכל נכון, אבל זה בדיעבד.
במקום להתעסק בטפל כמו מי היה במגרש ב3-0, שיבדקו למה השחקנים מפסיקים לשחק.
זה העיקר, החילופים זה הטפל.
אם היה 1-0 או כל תוצאה שבירה אחרת אז הייתי מסכים איתך.
ב3-0 גם אם דניאל ליפשיץ חלוץ, אסור לך להפסיד את המשחק.
הפרסום היום בספורט 5 עוד יותר מחזק את הנקודה שלי.
אי אפשר שיהיה אחראי על האחריות.
אם שחקן בן 19 בלי אויר בדקה ה-90 בגלל שהוא בהנגאובר, אז מה אתה רוצה מהמאמן?
וזה עוד שחקן בית!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

izguy83 כתב: עזוב, אין תכלית לוויכוח הזה כי אנחנו חושבים שונה.
אני רק אשאל אותך שאלה אחת :
האם אתה חושב ש-11 שחקני הפועל באר שבע צריכים לאבד יתרון כזה? ולא משנה מי נמצא על המגרש.
תבין, אני לא אומר שגיא לוי עשה הכל נכון, אבל זה בדיעבד.
במקום להתעסק בטפל כמו מי היה במגרש ב3-0, שיבדקו למה השחקנים מפסיקים לשחק.
זה העיקר, החילופים זה הטפל.
אם היה 1-0 או כל תוצאה שבירה אחרת אז הייתי מסכים איתך.
ב3-0 גם אם דניאל ליפשיץ חלוץ, אסור לך להפסיד את המשחק.
וזה עוד שחקן בית!!!
לייק !
זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

izguy83 כתב:
וזה עוד שחקן בית!!!
אז חלאס להמציא! זה נכון שהשחקנים שיצאו ממש אבל ממש חצופים, בהנחה שהיה איסור. אבל לא הנגאובר ולא נעליים!

הם יצאו ביום חמישי, יומיים לפני משחק (או יום אחרי ניצחון אם אתם רוצים לראות את זה ככה) ולא ביום שישי!!!!!

כל אחד אוהב לנפח ולנסח לעצמו תיאוריות כאילו אין מחר. מספיק עם זה.

השחקנים אשמים שלא שמרנו על היתרון, מצד שני מהם אני לא מצפה. מגיא אני מצפה לחילופים קצת יותר הגיוניים.

זהו, נטחן הסיפור.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לפחות כולנו מסכימים שאחרי כמעט שלוש שנים יש לנו (שוב) מישהו שבאמת יודע לאמן על הקוים ולא מתחזים למיניהם.

אגב, אני קורא בתגובות לכתבה שוקנין איים על אוהדים במהלך המשחק לאחר שהעירו לו - מישהו שהיה ויודע אם אכן יש דברים בגו?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

נו, ומה היום?
תיקו של מאמן?
השחקנים על המגרש הוכיחו יופי היום שלא משנה מי נכנס או מי יוצא, הם ורק הם אחראים לתוצאה...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לתוצאה של היום היה אחראי אפולה אדל, לא גיא לוי ולא השחקנים..

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

לעובדה שלראשונה מאז שחזרנו לליגת העל, עם הסגל הכי חלש שהיה לנו מאז שחזרנו, לא שקשקנו והתפרקנו רק בגלל שזאת הפועל ת"א, אחראי גיא לוי.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

izguy83 כתב:נו, ומה היום?
תיקו של מאמן?
השחקנים על המגרש הוכיחו יופי היום שלא משנה מי נכנס או מי יוצא, הם ורק הם אחראים לתוצאה...
גאון כדורגל הגיא הזה, חוץ מאופיר דודזדה ולויטה כולם כולל כולם במשחק אישי עלוב למדי,
הגאון לוקח קצת מכאן וקצת מיזה ויודע מה היתרון הקטן ביותר אצל כול אחד מהם! ולבסוף יצר קבוצה,
למכולת לא הייתי יורד עם אחד מהם לבד,
לוי in :מלך:
קשטן out

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הסניגור האדום כתב: גאון כדורגל הגיא הזה, חוץ מאופיר דודזדה ולויטה כולם כולל כולם במשחק אישי עלוב למדי,
הגאון לוקח קצת מכאן וקצת מיזה ויודע מה היתרון הקטן ביותר אצל כול אחד מהם! ולבסוף יצר קבוצה,
למכולת לא הייתי יורד עם אחד מהם לבד,
לוי in :מלך:
קשטן out
בשני היקר, אתה יודע שאני אוהב אותך. אבל -

כמה שאני חולה על גיא לוי כבר מהרגע הראשון שנחת פה בקדנציה הראשונה אני חייב לציין שכל הודעה מלוקקת שלך מורידה מערכו ובעיקר מערכך

די כבר,

וזה מבלי להזכיר מילה על הסלטה שלך...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אם כל הכבוד לאהבה והערכה שיש לי לגיא לוי... היה לנו מזל במשחק הזה.(כן כן גם לנו מגיע לפעמים)

ממש לא הבנתי את הקטע בסוף המחצית הראשונה להזיז את דוידזאדה ימינה ונסאר שמאלה.

לא נורא, העיקר שהצלחנו לקחת נקודה מהמשחק הזה. שבוע טוב !!!

שלח תגובה