izguy83 כתב:
ומי אתה שתקבע מה החלטה נכונה ומה לא? אתה נוכח באימונים?, אתה עושה תדרוך טקטי לשחקנים?, אתה מכיר את הבעיות שלהם בחיים? אתה יודע מי סוחב פציעה?, הנקודה היא לא גיא לוי. הנקודה היא שכל אחד מהאוהדים של הקבוצה חושב שהוא מוריניו. נדירה הביקורת האמיתית כאן... הכל בדיעבד. רציתם את גארידו בקישור האחורי? אז הוא שיחק בעמדה הזו נגד ק״ש ולפחות לפי הפרסומים זה היה המשחק הכי גרוע שלנו העונה...זינו וועקנין בקישור האחורי? הצחקתם אותי. אחד זה אדום בטוח והשני מאבד חצי מהכדורים שהוא מקבל בלי לדבר על זה שנגמר לו האוויר בדקה 60. מעניין אם היו קוראים להם הרוש ונאסר איך הייתם מדברים עליהם... קצת פרופורציות לא יזיקו. נכון, זה תיקו שכולו הפסד וכל הקלישאות העלובות האלה, אבל דברים כאלה קורים בכדורגל, גם לטובתנו... נכון שזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות ויכול להיות שעוד נצטער על זה, אבל אם זה לא היה כך בכדורגל, אז לא היינו אוהבים אותו כ"כ.
אני שוב חוזר ואומר, לא משנה את מי המאמן יחליף או ישאיר על המגרש, לקבוצה אסור לאבד יתרון של 3-0.
תפסיקו להתעסק בטפל.
חבורה של 11 רקובים איבדו יתרון כזה על המגרש ולא אף אחד אחר.
אתה רוצה לדבר כדורגל או שנמשיך לחפש תירוצים בשביל גיא לוי? הוא אגב לא צריך תירוצים, כי למרות הטעויות אתמול, הוא עושה עד עכשיו עבודה מצוינת בקבוצה.
הטעות הראשונה של גיא הייתה העובדה שהוא פתח עם אבי יחיאל באמצע. מדובר בשחקן כבד מאוד ובעיקר מוגבל טכנית. מהדקות הראשונות היה אפשר לראות שהוא מתקשה. הוא איבד כדורים לשחקני רמת השרון, הוא מסר כדורים לא מדויקים שהלכו לאיבוד והוא לא הצליח להתמודד עם ההתקפות המהירות של רמת השרון.
אני הייתי עושה את השינוי הפנימי בקבוצה כבר בפתיחת המשחק, אבל אני גם יכול להבין מאמן שמחכה למחצית כדי לעשות את השינוי. במחצית, גיא לוי חייב היה לעשות את השינוי כי כבר במחצית הראשונה האמצע שלנו היה פרוץ.
היה אפשר להכניס את הרוש במקום יחיאל/גארידו, ובכך לשחק עם דוידזאדה ונאסר באגפים ואילוז בעמדת הקשר האחורי.
היה אפשר להסיט את אילוז לעמדת המגן הימני, לשים את אדלי בתפקיד המקורי שלו כקשר אחורי, ולהכניס במקום יחיאל/גארידו שחקן שישחק באגף ימין.
היה גם אפשר להכניס את לוטם זינו במקום יחיאל/גארידו.
גיא לוי משום מה החליט להשאיר את אבי יחיאל באמצע. ההחלטה הזאת התבררה כטעות קשה בעיקר כשרמת השרון תקפה. אבי יחיאל, שרגיל להיות בלם, משך את הקבוצה אחורה. עמדת המוצא שלו הייתה קרובה מידי ל16 שלנו. זה יצר בעיה כפולה, גם השארנו את האמצע לשליטת רמת השרון וגם הקבוצה התגוננה קרוב מידי לשער.
נעבור הלאה?
במצב של 3-0 רמת השרון התחילה לתקוף את השער שלנו ולנצל את האמצע הדליל. אז האמצע כבר זעק לכניסה של זינו אבל גיא פשוט לא הגיב למשחק. רק אחרי שרמת השרון חזרה מ3-0 ל3-2 ועוד הספיקה להדביק לנו כדור למשקוף, זינו נכנס. למה להמתין כל כך הרבה זמן?
עוד החלטה מוזרה הייתה ההוצאה של גבאי שהיה הטוב במגרש. ואם כבר הוצאת את גבאי, מדוע לא להמשיך עם השיטה שעבדה של חלוץ מהיר בחוד? לפניה הוא בלם חזק פיזית אבל כבד מאוד, זאת הסיבה שבכל השערים גבאי המהיר הקדים אותו. מה ההגיון בלהכניס את אקסברד? מדובר בדיוק בשחקן שלפניה יכול לשמור בצורה טובה. מדוע לא להכניס את אבו לאבן ולגנוב את הרביעי ולהרוג את המשחק? רמת השרון תקפו עם כל השחקנים ופעם אחרי פעם הגענו למתפרצות שאם משחק אצלנו בחוד חלוץ מהיר, הם נגמרות במצב של אחד על אחד מול השוער. במקום זה קיבלנו את אקסברד הכבד והמסורבל. לקינוח הגיע הגול השלישי כשאותו אקסברד מוותר בצורה מכעיסה ללפניה במאבק גובה על כדור ששווה משחק, הכדור מגיע להתקפה של רמת השרון שכובשת את שער השיווין.
בוודאי שהשחקנים אשמים, אבל איפה החלק של המאמן כשהקבוצה שלו מאבדת יתרון של שלושה שערים? במיוחד כשהכתובת הייתה על הקיר עוד במחצית הראשונה. גם כשהובלנו 3-0 היה ברור שהאמצע שלנו פרוץ וברגע שרמת השרון ינצלו את זה אנחנו נהיה בצרות.
אני ציפתי מגיא לוי להגיב להתרחשויות במשחק ולשלוט בקבוצה. במקום זה גיא הגיב מאוחר ובצורה לא נכונה למשחק ונתן לרמת השרון את האפשרות לחזור למשחק.