ידידאל, זה פשוט מאוד, הרבה יותר סקסי ומושך לתת את הצאנס לכל התורג'מנים, הסולימנים, המלכות והנאסרים למינהם, גם אם הם מאכזבים, מאשר לשחקני הבית שלנו.yedidel כתב:
האובייקטיביות שלך זועקת לשמיים אם הצלחת להפיל על נאסר את תיק ההפסד לסכנין, והוצאת את אופיר צדיק.... שניהם עשו בדיוק אותו דבר באותו מהלך עם ראדי.
אבו לבן פתח ב8 משחקים בעונתו הראשונה בבוגרים... וגם מלכה נשלח להתאמן השבוע עם קבוצת הנוער לידיעתך.
בקיצור,די לתחושות קיפוח. שוב אני מזכיר לך שמבחינת עתיד המועדון אין יותר מדי הבדל בין שחקן שגדל בנוער והוחתם לחוזה ארוך טווח לשחקן צעיר שהביאו והוחתם לחוזה ארוך טווח (רק לא לקשקש לי על מחוייבות בבקשה)
התקבעה הדעה ששחקני הרכש עדיפים על שחקני הבית פשוט בגלל שהם שחקני רכש.
אני שוב אומר, תן לשחקן נוער את הצאנסים שנאסר קיבל בשנים האחרונות עם היכולת שנאסר הציג באותם שנים, והוא לא היה נשאר בקבוצה, בטח לא כבאנקר בהרכב.
לא הייתה שום סיבה שבעולם שבמשחק האחרון נאסר, מלכה, גבאי ואקסברד יקבלו דקות ואבו לאבן לא. הוא לא נופל מהם בשום פרמטר חוץ מהעובדה שהוא נולד כאן.
ולא, התלונה היא לא לגיא לוי שעושה עבודה מצוינת עד עכשיו וגם קידם שחקנים כמו ועקנין וזינו, אלא לכל מי שקשור למועדון וגרם לכך שדעת הקהל תעוצב בצורה הנוכחית.
חשוב שדעת הקהל תשתנה. במקום שבכל משחק כולם יתמקדו בשחקני הבית, ביכולת ובתלונות לשחקנים כמו אילוז וועקנין, שנפקח את העיניים.
שחקני הרכש שבאים מבחוץ אמורים להיות טובים יותר מאלה שגודלים כאן, אחרת אני לא צריך אותם. עכשיו אני רוצה שיעמוד האוהד שחושב ששחקני הרכש שהיו כאן מתחילת השנה, תורג'מן, סולימאן, הרוש, נאסר, יחיאל, מלכה וגבאי טובים יותר מהחומר המקומי או מקדמים אותנו לאיפהשהוא.
שחקני הרכש היחידים שבולטים לאורך זמן הם לוויטה וסוארס.
מכיוון שבינואר לא נוכל להביא שחקני בית טובים יותר (בעצם יש אחד שאפשר להביא מנתניה אבל זה יצריך מההנהלה להוציא כסף, מה שלא התרחש עד עכשיו השנה) יש להביא שחקני רכש טובים יותר.
הבסיס לקבוצה השנה הוא אותם שחקני רכש וכולם רואים מה המצב של הקבוצה היום. אז כן, אני לא אובייקטיבי ואני עדיין אומר שאף אחד מהשמות שידידאל הביא לא טוב יותר מדוידזאדה ואבו לאבן.
20 מחזורים עברו וכל השמות שנאמרו בהודעת הפתיחה של ידידאל, נאסר, אקסברד, מלכה ושבחון סיפקו ביחד 13 שערים ו 4 בישולים (ששוב אני מזכיר שלושה מהשערים נכבשו במשחק אחד על ידי גבאי). רק כדי להבין את סדר הגודל, התרומה של כל הארבעה ביחד זה התרומה של אחד אחמד סבע השנה.