על שחקנים ומספרים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: על שחקנים ומספרים

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
האובייקטיביות שלך זועקת לשמיים אם הצלחת להפיל על נאסר את תיק ההפסד לסכנין, והוצאת את אופיר צדיק.... שניהם עשו בדיוק אותו דבר באותו מהלך עם ראדי.
אבו לבן פתח ב8 משחקים בעונתו הראשונה בבוגרים... וגם מלכה נשלח להתאמן השבוע עם קבוצת הנוער לידיעתך.

בקיצור,די לתחושות קיפוח. שוב אני מזכיר לך שמבחינת עתיד המועדון אין יותר מדי הבדל בין שחקן שגדל בנוער והוחתם לחוזה ארוך טווח לשחקן צעיר שהביאו והוחתם לחוזה ארוך טווח (רק לא לקשקש לי על מחוייבות בבקשה)
ידידאל, זה פשוט מאוד, הרבה יותר סקסי ומושך לתת את הצאנס לכל התורג'מנים, הסולימנים, המלכות והנאסרים למינהם, גם אם הם מאכזבים, מאשר לשחקני הבית שלנו.
התקבעה הדעה ששחקני הרכש עדיפים על שחקני הבית פשוט בגלל שהם שחקני רכש.
אני שוב אומר, תן לשחקן נוער את הצאנסים שנאסר קיבל בשנים האחרונות עם היכולת שנאסר הציג באותם שנים, והוא לא היה נשאר בקבוצה, בטח לא כבאנקר בהרכב.
לא הייתה שום סיבה שבעולם שבמשחק האחרון נאסר, מלכה, גבאי ואקסברד יקבלו דקות ואבו לאבן לא. הוא לא נופל מהם בשום פרמטר חוץ מהעובדה שהוא נולד כאן.
ולא, התלונה היא לא לגיא לוי שעושה עבודה מצוינת עד עכשיו וגם קידם שחקנים כמו ועקנין וזינו, אלא לכל מי שקשור למועדון וגרם לכך שדעת הקהל תעוצב בצורה הנוכחית.

חשוב שדעת הקהל תשתנה. במקום שבכל משחק כולם יתמקדו בשחקני הבית, ביכולת ובתלונות לשחקנים כמו אילוז וועקנין, שנפקח את העיניים.
שחקני הרכש שבאים מבחוץ אמורים להיות טובים יותר מאלה שגודלים כאן, אחרת אני לא צריך אותם. עכשיו אני רוצה שיעמוד האוהד שחושב ששחקני הרכש שהיו כאן מתחילת השנה, תורג'מן, סולימאן, הרוש, נאסר, יחיאל, מלכה וגבאי טובים יותר מהחומר המקומי או מקדמים אותנו לאיפהשהוא.
שחקני הרכש היחידים שבולטים לאורך זמן הם לוויטה וסוארס.
מכיוון שבינואר לא נוכל להביא שחקני בית טובים יותר (בעצם יש אחד שאפשר להביא מנתניה אבל זה יצריך מההנהלה להוציא כסף, מה שלא התרחש עד עכשיו השנה) יש להביא שחקני רכש טובים יותר.

הבסיס לקבוצה השנה הוא אותם שחקני רכש וכולם רואים מה המצב של הקבוצה היום. אז כן, אני לא אובייקטיבי ואני עדיין אומר שאף אחד מהשמות שידידאל הביא לא טוב יותר מדוידזאדה ואבו לאבן.
20 מחזורים עברו וכל השמות שנאמרו בהודעת הפתיחה של ידידאל, נאסר, אקסברד, מלכה ושבחון סיפקו ביחד 13 שערים ו 4 בישולים (ששוב אני מזכיר שלושה מהשערים נכבשו במשחק אחד על ידי גבאי). רק כדי להבין את סדר הגודל, התרומה של כל הארבעה ביחד זה התרומה של אחד אחמד סבע השנה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה, הדבר היחיד שאני מנסה להסביר זה שלא צריך להיות הבדל.
הציפיות צריכות להיות אותן ציפיות וככה גם הביקורות.

אני לא בעד שנופלים על שחקני בית כי הם שחקני הבית באותה מידה שנופלים על שחקני רכש כי הם רכש.
לצורך העניין, אם שחקן רכש היה עושה מה שאבו לאבן עשה במחנה אימונים, לא היית דורש להעיף אותו באותו יום?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב:
אני זוכר שברוב הפעמים שאופיר שיחק השנה כקשר (ולצערי זה קרה פחות משרציתי) הוא היה מהטובים במגרש.
פרט למשחק אחד טוב מול הפועל חיפה, מה דוידזאדה עשה בקישור?
אתה מתאר את זה כאילו אנחנו מפספסים פה את מליקסון הבא.. גם כששיחק בקישור אופיר לא תרם הרבה. מה בדיוק ראית שאנחנו לא?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: ידידאל, זה פשוט מאוד, הרבה יותר סקסי ומושך לתת את הצאנס לכל התורג'מנים, הסולימנים, המלכות והנאסרים למינהם, גם אם הם מאכזבים, מאשר לשחקני הבית שלנו.
התקבעה הדעה ששחקני הרכש עדיפים על שחקני הבית פשוט בגלל שהם שחקני רכש.
אני שוב אומר, תן לשחקן נוער את הצאנסים שנאסר קיבל בשנים האחרונות עם היכולת שנאסר הציג באותם שנים, והוא לא היה נשאר בקבוצה, בטח לא כבאנקר בהרכב.
לא הייתה שום סיבה שבעולם שבמשחק האחרון נאסר, מלכה, גבאי ואקסברד יקבלו דקות ואבו לאבן לא. הוא לא נופל מהם בשום פרמטר חוץ מהעובדה שהוא נולד כאן.
ולא, התלונה היא לא לגיא לוי שעושה עבודה מצוינת עד עכשיו וגם קידם שחקנים כמו ועקנין וזינו, אלא לכל מי שקשור למועדון וגרם לכך שדעת הקהל תעוצב בצורה הנוכחית.

חשוב שדעת הקהל תשתנה. במקום שבכל משחק כולם יתמקדו בשחקני הבית, ביכולת ובתלונות לשחקנים כמו אילוז וועקנין, שנפקח את העיניים.
שחקני הרכש שבאים מבחוץ אמורים להיות טובים יותר מאלה שגודלים כאן, אחרת אני לא צריך אותם. עכשיו אני רוצה שיעמוד האוהד שחושב ששחקני הרכש שהיו כאן מתחילת השנה, תורג'מן, סולימאן, הרוש, נאסר, יחיאל, מלכה וגבאי טובים יותר מהחומר המקומי או מקדמים אותנו לאיפהשהוא.
שחקני הרכש היחידים שבולטים לאורך זמן הם לוויטה וסוארס.
מכיוון שבינואר לא נוכל להביא שחקני בית טובים יותר (בעצם יש אחד שאפשר להביא מנתניה אבל זה יצריך מההנהלה להוציא כסף, מה שלא התרחש עד עכשיו השנה) יש להביא שחקני רכש טובים יותר.

הבסיס לקבוצה השנה הוא אותם שחקני רכש וכולם רואים מה המצב של הקבוצה היום. אז כן, אני לא אובייקטיבי ואני עדיין אומר שאף אחד מהשמות שידידאל הביא לא טוב יותר מדוידזאדה ואבו לאבן.
20 מחזורים עברו וכל השמות שנאמרו בהודעת הפתיחה של ידידאל, נאסר, אקסברד, מלכה ושבחון סיפקו ביחד 13 שערים ו 4 בישולים (ששוב אני מזכיר שלושה מהשערים נכבשו במשחק אחד על ידי גבאי). רק כדי להבין את סדר הגודל, התרומה של כל הארבעה ביחד זה התרומה של אחד אחמד סבע השנה.
משה, עם חוסר האובייקטיביות שלך כבר השלמתי.
אבל תפסיק לטעות ולהטעות!
אבי יחיאל - שחקן השדה הכי יציב שלך העונה.
תורג'מן - לא קיבל צ'אנס בליגה בכלל.
סולימאן - שיחק 5 משחקי ליגה (האחרון במחזור 9!!!).
מלכה - לא משנה כמה תאנוס לנו את המוח, הכישרון שלו הרבה יותר גדול משל אבולאבן והוא בסה"כ בן 21 ושנה ראשונה בליגת העל, איך אתה מצפה שהוא יפרוץ אם הוא לא ישחק?
נאסר- במגמת השתפרות. מסכים שקיבל העונה קרדיט מוגזם אבל במחזורים האחרונים הבחור מתחיל להיות תכליתי גם אם הוא לא מצליח להתבלט במשך 90 דקות שלמות.
אקסברד? בעיקר קם מהספסל, חתום על 7 נקודות מתוך 19.
גבאי? מתחיל לחזור לעצמו, בעיקר בגלל העובדה שמשחק בתפקיד הטבעי שלו.
וקנין מקבל את ההזדמנות, מנצל אותה ומגשים לנו את הרצונות כשהפך לשחקן הרכב.
אבו לאבן וזינו? עונה ראשונה בליגת העל, עדין בגיל נוער, מקבלים הזדמנויות ומשולבים בהדרגה.
לגבי אבו לאבן, חייב לציין ואני שומע את זה יותר מדי שהבחור שנה ראשונה בבוגרים ועם האף יותר מדי למעלה.
הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על גיא לוי זה שהוא לא אוהב לשלב צעירים.
אתה מדבר כאילו שאתה נמצא בכל האימונים ונוכח כל היום בחדר ההלבשה.
מאיפה אתה יודע מדוע גיא לוי החזיר אותו השבוע לנוער?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב:
משה, עם חוסר האובייקטיביות שלך כבר השלמתי.
אבל תפסיק לטעות ולהטעות!
אבי יחיאל - שחקן השדה הכי יציב שלך העונה.
תורג'מן - לא קיבל צ'אנס בליגה בכלל.
סולימאן - שיחק 5 משחקי ליגה (האחרון במחזור 9!!!).
מלכה - לא משנה כמה תאנוס לנו את המוח, הכישרון שלו הרבה יותר גדול משל אבולאבן והוא בסה"כ בן 21 ושנה ראשונה בליגת העל, איך אתה מצפה שהוא יפרוץ אם הוא לא ישחק?
נאסר- במגמת השתפרות. מסכים שקיבל העונה קרדיט מוגזם אבל במחזורים האחרונים הבחור מתחיל להיות תכליתי גם אם הוא לא מצליח להתבלט במשך 90 דקות שלמות.
אקסברד? בעיקר קם מהספסל, חתום על 7 נקודות מתוך 19.
גבאי? מתחיל לחזור לעצמו, בעיקר בגלל העובדה שמשחק בתפקיד הטבעי שלו.
וקנין מקבל את ההזדמנות, מנצל אותה ומגשים לנו את הרצונות כשהפך לשחקן הרכב.
אבו לאבן וזינו? עונה ראשונה בליגת העל, עדין בגיל נוער, מקבלים הזדמנויות ומשולבים בהדרגה.
לגבי אבו לאבן, חייב לציין ואני שומע את זה יותר מדי שהבחור שנה ראשונה בבוגרים ועם האף יותר מדי למעלה.
הדבר האחרון שאתה יכול להגיד על גיא לוי זה שהוא לא אוהב לשלב צעירים.
אתה מדבר כאילו שאתה נמצא בכל האימונים ונוכח כל היום בחדר ההלבשה.
מאיפה אתה יודע מדוע גיא לוי החזיר אותו השבוע לנוער?
הסגל השנה בנוי על שחקני הרכש, נקודה סימן קריאה. עכשיו תסתכל בטבלה ותגיד לי לאן הובילו אותנו אותם שחקני הרכש.

המשחק אתמול מול קריית שמונה הוא דוגמא בולטת לדברים שלי, עם הדגש על החולשה של שחקני ההתקפה שלנו.
ולפני שתסיט את הביקורת לשחקני הבית, אתחיל בזה שאבו לאבן היה מאוד חלש אתמול. גם מול אשדוד הוא לא הצליח להסתדר עם התפקוד שלו כשחקן אגף, וזה קרה גם אתמול. זה קצת מאכזב לדעת שאין לו כרגע את הביטחון כדי לשחק בעמדות אחרות חוץ מעמדת החלוץ, אבל עכשיו כשאנחנו יודעים את זה אני מקווה שהצאנסים הבאים שהוא יקבל יהיו כשהוא ממוקמם בחוד.

אני לא צריך להיות אובייקטיבי בקשר לשחקני הבית. הם אלה שגדלו כאן מגיל 0, הם אלה שצמחו מתוך המערכת, הם אלה שמסמלים את הקשר בין הקהילה המקומית לקבוצה. אני לא מתבייש להגיד ואני אחזור על זה כמה פעמים שצריך, מי שבא לכאן מבחוץ צריך להיות טוב יותר מהחומר הקיים. השנה לא רק שרובם המכריע של שחקני הרכש לא טובים מהחומר הקיים, אלא חלק לא מבוטל מהם גם פחות טוב מהחומר הקיים.

ועקנין, אבו לאבן, זינו, גל דהאן, דוידזאדה, כולם עדיין ילדים. למעשה, למעט אילוז, כל שחקני הבית שלנו צעירים. לא הם אמורים למשוך את הקבוצה ולהוביל אותה. מי שאמור לעשות זאת הם שחקני הרכש שהוזכרו כאן לאורך הטופיק.
אותם שחקני רכש מובילים אותנו בינתיים למאבקים נגד הירידה. אז אם לחזור להודעת הפתיחה של ידידאל, לא, זה לא שאנחנו לא מבינים כדורגל, אלא שהשנה יש אוסף של שחקני רכש בינונים ובינונים ומטה שמובילים את הקבוצה וככה זה נראה. במיוחד אם מסתכלים על היכולת והתוצאות שלנו מתחילת העונה ולא מהמשחק מול בני יהודה (למרות שגם אחרי המשחק מול בני יהודה לא התחלנו לשחק כדורגל גדול אלא פשוט הפנמנו את המצב שלנו והתחלנו להילחם בשיניים על כל כדור וזה המפתח לשינוי).

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: הסגל השנה בנוי על שחקני הרכש, נקודה סימן קריאה. עכשיו תסתכל בטבלה ותגיד לי לאן הובילו אותנו אותם שחקני הרכש.

המשחק אתמול מול קריית שמונה הוא דוגמא בולטת לדברים שלי, עם הדגש על החולשה של שחקני ההתקפה שלנו.
ולפני שתסיט את הביקורת לשחקני הבית, אתחיל בזה שאבו לאבן היה מאוד חלש אתמול. גם מול אשדוד הוא לא הצליח להסתדר עם התפקוד שלו כשחקן אגף, וזה קרה גם אתמול. זה קצת מאכזב לדעת שאין לו כרגע את הביטחון כדי לשחק בעמדות אחרות חוץ מעמדת החלוץ, אבל עכשיו כשאנחנו יודעים את זה אני מקווה שהצאנסים הבאים שהוא יקבל יהיו כשהוא ממוקמם בחוד.

אני לא צריך להיות אובייקטיבי בקשר לשחקני הבית. הם אלה שגדלו כאן מגיל 0, הם אלה שצמחו מתוך המערכת, הם אלה שמסמלים את הקשר בין הקהילה המקומית לקבוצה. אני לא מתבייש להגיד ואני אחזור על זה כמה פעמים שצריך, מי שבא לכאן מבחוץ צריך להיות טוב יותר מהחומר הקיים. השנה לא רק שרובם המכריע של שחקני הרכש לא טובים מהחומר הקיים, אלא חלק לא מבוטל מהם גם פחות טוב מהחומר הקיים.

ועקנין, אבו לאבן, זינו, גל דהאן, דוידזאדה, כולם עדיין ילדים. למעשה, למעט אילוז, כל שחקני הבית שלנו צעירים. לא הם אמורים למשוך את הקבוצה ולהוביל אותה. מי שאמור לעשות זאת הם שחקני הרכש שהוזכרו כאן לאורך הטופיק.
אותם שחקני רכש מובילים אותנו בינתיים למאבקים נגד הירידה. אז אם לחזור להודעת הפתיחה של ידידאל, לא, זה לא שאנחנו לא מבינים כדורגל, אלא שהשנה יש אוסף של שחקני רכש בינונים ובינונים ומטה שמובילים את הקבוצה וככה זה נראה. במיוחד אם מסתכלים על היכולת והתוצאות שלנו מתחילת העונה ולא מהמשחק מול בני יהודה (למרות שגם אחרי המשחק מול בני יהודה לא התחלנו לשחק כדורגל גדול אלא פשוט הפנמנו את המצב שלנו והתחלנו להילחם בשיניים על כל כדור וזה המפתח לשינוי).
נראה לי שלא הבנת אותי. זה ברור שהסגל הקיים חלש וצריך חיזוק, ההשוואה זה רק ביחס לשחקנים שנמצאים בסגל.
שחקני ה"רכש" כמו שאתה קורא להם לא אשמים יותר במאבקי הירידה משחקני הבית. נאסר ומלכה הם לא פחות ילדים מדוידזאדה. והנה, אתמול ראינו שגם אבו לאבן יכול לא להגיע למצב בעיטה לשער מאותו מצב נוח שגם גבאי וגם אקסברד לא מצליחים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
נראה לי שלא הבנת אותי. זה ברור שהסגל הקיים חלש וצריך חיזוק, ההשוואה זה רק ביחס לשחקנים שנמצאים בסגל.
שחקני ה"רכש" כמו שאתה קורא להם לא אשמים יותר במאבקי הירידה משחקני הבית. נאסר ומלכה הם לא פחות ילדים מדוידזאדה. והנה, אתמול ראינו שגם אבו לאבן יכול לא להגיע למצב בעיטה לשער מאותו מצב נוח שגם גבאי וגם אקסברד לא מצליחים.
אתה רציני ידידאל? אתה באמת ובתמים חושב שההשפעה של שחקני הבית השנה, מבחינת הדקות שהם קיבלו וההיררכיה שלהם בקבוצה, שווה לזה של שחקני הרכש?
אפילו היום, כשגיא לוי הוא מאמן הקבוצה והצעירים מקבלים יותר הזדמנויות, אנחנו עולים רק עם שני שחקני בית בהרכב (ועקנין ודוידזאדה) ותשעה שחקני רכש.

בלי לבדוק בשום מקום אני בטוח שיחיאל, סוארס ונאסר הם שלושת השחקנים ששיחקו אצלנו הכי הרבה השנה. בלי לבדוק יותר מידי אני בטוח שאם בונים את אחד עשרה השחקנים עם מספר הדקות הגדול ביותר בקבוצה, למעט אילוז ואופיר, אין שם שום שחקן בית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אין היררכיה בקבוצה. מי שטוב משחק.
"למעט אילוז ואופיר", נו יופי.

בקיצור התעייפתי מהויכוח. המסר העיקרי הוא שקבוצה היא כל שחקניה, בכלל פתיחת הטופיק הזה לא התייחסה לרכש או בית

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:אין היררכיה בקבוצה. מי שטוב משחק.
"למעט אילוז ואופיר", נו יופי.

בקיצור התעייפתי מהויכוח. המסר העיקרי הוא שקבוצה היא כל שחקניה, בכלל פתיחת הטופיק הזה לא התייחסה לרכש או בית
אתה הפכת אותו לכזה כשזרקת את ההערה בקשר לאופיר דוידזאדה.

למעט אביתר אילוז, כל שחקני הבית שלנו הם ילדים והם במילא לא קיבלו השנה מספיק דקות כדי להאשים אותם במצב של הקבוצה.
כשלאורך כל העונה ההרכב מורכב בממוצע מ9 שחקני רכש ו2 שחקני בית, לכולנו ברור מי הם האשמים במצב הקבוצה.

אם על הקווים היה מאמן אחר בתחילת השנה, רכבת שחקני הרכש הבינונים לא נוחתים כאן ואנחנו במקום אחר היום. מי שיכול היה למנוע את מאבקי התחתית הם לא אבו לאבן, ועקנין ויתר שחקני הנוער שזאת עונת הבכורה שלהם בקבוצה בוגרת. מי שיכול היה למנוע את מאבקי התחתית הם שחקנים כמו פטי, ראדי, חן עזרא, סידיבה, גורש ויתר שחקני הרכש שהיו מועמדים בתחילת השנה ולא הגיעו כי הקבוצה חיפשה שחקנים ללא חוזה שיגיעו בשכר נמוך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

הויכוח מטופש.
הקו שהלכו עליו השנה הוא להביא צעירים (ואין ספק שלא עשו את זה בצור הכי חכמה אנחנו דנים על זה כבר שבועות).
הביאו שחקני רכש צעירים כאלה שנגדל אותם ונטפח אותם ויהיו כמו שחקני בית.

אני לא מבינה את הגזענות הזו כלפי שחקני רכש/ שחקני בית. מה ההפרדה?
כולם שווים. (כמעט) כולם צעירים (טעות גדולה אבל בכל מקרה) בעלי פוטנציאל (כן, גם נאסר שלדעתי עשה דרך ארוכה מאוד מתחילת העונה) וכולם שחקנים בהפועל באר שבע.
משנה לך אם מישהו נולד בסורוקה?

ואם שחקן שיחק רק עונה אחת בנוער שלנו כי ההורים שלו עברו דירה, ובפועל לא גדל במערכת?

הסיבה שאנחנו מתבססים על שחקני נוער היא כי הם, שלא כמו הרבה שחקני רכש לא יגידו - "לדרום אני לא יורד".
לא כי הם מוכשרים יותר כדרך פלא.
ואפילו לא כי הם משקיעים יותר.

כמה מהשחקנים באמת אוהדים את הקבוצה במחלקות הילדים הנוער?
וזה בסדר, כי שחקן לא אוהד קבוצה הוא עובד בשבילה. לפעמים נוצר חיבור עמוק יותר אבל אפילו סמלים כמו סתיו, אסי ואחרים עזבו את הקבוצה (וידעו גם לחזור אבל בכל זאת).

כבר מזמן הפסקנו להאמין שהחותמת הזו של מחלקת הנוער תהפוך אותך למקריב יותר, בטח שלא לשחקן טוב יותר.

הם משחקים טוב, מראים יכולת באימונים ומשחקים.

מבחינתי אם מלכה יעשה התקדמות וישחק טוב, אחלה.
אם זינו יעשה התקדמות וישחק טוב - אחלה.
אין הבדל, שניהם יכולים להתחבר למועדון באותה רמה. האם כל אחד מהשחקנים שגדלו פה הם יותר סמלים בקבוצה מאשר מליקסון?

אני גם מתה על החשבון הזה שנעשה פה "הוא קיבל X דקות וההוא קיבל Y דקות..
נראה לכם שגיא לוי עושה את החישובים האלה?
בקדנציה הקודמת שלו הוא עשה סבבי שיחות עם האוהדים, לא יודעת אם יצא לכם להקשיב לו אז אבל הוא ממש לא נרהא כמו הבחור הזה שיעשה את החשבון.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לדעתי שחקנים צריכים לשחק על פי היכולת ביאמונים ולא על פי אם הם צעירים או גדלו במועדון או שלא.

אם אתה טוב באימונים אתה תקבל את החולצה הראשונה, אם אתה לא טוב אתה יכול לנסות שבוע הבא להכנס להרכב...

אם שחקן עולה בהרכב אני בטוח שהיה טוב באימונים...

אצל קלינגר למשל זה לא עבד ככה, אצל קלינגר קודם כל הדברים הלכו לפי הרצון שלו ורק אחר כך לפי יכולת השחקן באימונים.

ועובדה היא שבסופו של דבר גיא לוי ממקסם את היכולת של הקבוצה ומר קלינגר דרדר את היכולת של הקבוצה, תארו לעצמכם את הקבוצה עם עוד 16 נקודות כמו שהשגנו תחת גיא לוי, הקבוצה בשקט עם 32 נקודות במקום במרכז הטבלה.

עכשיו לכו תסבירו איך הקבוצה נמצאת איפה שהיא נמצאת...

כי להאשים שחקנים זה טוב ויפה אבל השאלה היא האם הם בסופו של דבר עושים את העבודה או שלא....

ואגב שאבולאבן ולוטם ז'ינו פתחו הקבוצה הפסידה אז על פי זה צריך לא לפתוח איתם אלא אם הם ישתפרו ביאמונים, ועובדה היא שחוץ מהמשחק בגביע הטוטו הם לא פתחו ככה שלטעון שהם מה שיגרום לקבוצה להשתדרג זה טיעון קלוקל.

אגב לגביי בניית הקבוצה, מה לעשות שקלינגר גם תחת המגבלות שהציבו לו הביא שחקנים גרועים ובנה קבוצה שלא התחברה ונראיתה רע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה