רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 ינואר 2026, 11:57
אל תהיה צבוע.
תהיה ישר.
אני ואתה כותבים במקום נוסף ושם כתבתי את הדברים בצורה קבועה לאורך השנה וחצי האחרונות.
אל תייצר תמונה כאילו שנה וחצי המתנתי לתוצאה רעה כשבמקום השני אנחנו מתווכחים על בסיס קבוע כבר שנה וחצי.

וכניראה פיספסת את התמונה הגדולה, היום אני מהבודדים שקרובים לדעה שלך. אני בצד הביקורת כן מאמין עדין שרן יכול להשתנות ולהשתפר וכן מאמין שעם ההנהלה תעזור לו הדברים יכולים להשתנות בעוד שהרוב כאן כבר איבדו תקווה בנוגע לשינוי אצל רן.
משה אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. כולם יודעים שאתה מחפש את קוזוך מהרגע הראשון בגלל עסקנות באר שבעית מבישה.
מכעיס אותי שמאמן מסוים מקבל ממך ליטופים על כדורגל מביש ומקום רביעי 30 הפרש ממקום ראשון, וכולם אשמים חוץ ממנו.
ומאמן אחר שמוביל אותך לטופ מקבל ממך במשחק אחד ביקורת שלא העברת על המאמן הקודם עונה שלמה.

אני אפילו לא נכנס לויכוח המקצועי על קוז'וך. אי אפשר להתווכח עם אדם שמתנהל כמו עסקן. כמה שניסיתי. מפריע לי שאוהד הקבוצה חותר תחת הצלחת המועדון ממניעים דפוקים שחשבתי שנגמרו אי שם עם עזיבת ז'ינו.

לא אגיב יותר בנושא. ובכלל אם הפורום חוזר לשיט שהיה כאן בקיץ הקודם אז הפעם אני אקח פסק זמן. תהנו להשמיד את המועדון כי ירדנו למקום שני במחזור 19

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
20 ינואר 2026, 12:16
ואחרי שנרגענו, מי שמדבר על פיטורים של רן כנראה על פטריה.
אני אגיד יותר מזה, אם נשמור על הרמה של המחצית השנייה שבה הפועל תא לא עברה את החצי אין כוח בעולם שייקח את זה מאיתנו.
לפעמים זה טוב לקבל בראש ולחזור לקרקע,ככה הצ׳אקרות נפתחות.
אני רואה איך בבית״ר לא מכילים את האירוע ומחלקים כבר בונוסים על אליפות יפה מאוד.
עכשיו צריך לשפר מה שצריך,לשנות מה שצריך ולהתקדם.
הפער הוא בסהכ 3 נק מול מועדון שלא יעמוד בזה מנטלית אם נהיה לידו צמוד,לא יעזור כלום.
נכון אבל בחודש וחצי האחרונים עושה רושם שאנחנו מקבלים יותר מדי בראש וכלום לא קורה. אז יש פה לרן שני אפשרויות
או שהוא ממשיך להיתקע על הכדורגל שלו ולא זז במילימטר או שהוא מתחיל להרחיב את הרוטציה, מנחית פה 2-3 שחקני חיזוק באופן בהול, משאיר את השחקנים מאימון בוקר עד 23:00 לעבוד על נייחים ודוחף לשחקנים פלפל בתחת בדקות שהם לא זזים כמו אתמול במחצית הראשונה, אם הוא לא ייצא כבר בשבת ממוד של עוף קפוא למוד של טירוף על הקווים שום דבר לא ישתנה ונמשיך לספר על המתנה לחודש מאי בזמן שבית״ר כבר עוקפת אותך ומכבי מצמצת פערים למרות שנראית כמו סחבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 ינואר 2026, 12:22
משה אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. כולם יודעים שאתה מחפש את קוזוך מהרגע הראשון בגלל עסקנות באר שבעית מבישה.
מכעיס אותי שמאמן מסוים מקבל ממך ליטופים על כדורגל מביש ומקום רביעי 30 הפרש ממקום ראשון, וכולם אשמים חוץ ממנו.
ומאמן אחר שמוביל אותך לטופ מקבל ממך במשחק אחד ביקורת שלא העברת על המאמן הקודם עונה שלמה.

אני אפילו לא נכנס לויכוח המקצועי על קוז'וך. אי אפשר להתווכח עם אדם שמתנהל כמו עסקן. כמה שניסיתי. מפריע לי שאוהד הקבוצה חותר תחת הצלחת המועדון ממניעים דפוקים שחשבתי שנגמרו אי שם עם עזיבת ז'ינו.

לא אגיב יותר בנושא. ובכלל אם הפורום חוזר לשיט שהיה כאן בקיץ הקודם אז הפעם אני אקח פסק זמן. תהנו להשמיד את המועדון כי ירדנו למקום שני במחזור 19

אעשה את זה פשוט, אחזור לקרוא ולא להגיב בפורום בלי קשר למה שיהיה במגרש כי אם אני מסומן ללא קשר למהות הדברים שלי אז אין טעם שאכתוב כאן.
מאכזב מאוד שאלה פני הדברים אבל אם זאת המציאות שאתה ואחרים מעדיפים שיהיו כאן רק כאלה שיסכימו איתכם אז אין בעיה, תהנה.
רק אכתוב לסיום שהדבר היחידי שמעניין אותי הוא הצלחת הפועל באר שבע, עם אליניב ברדה, רן קוזוך או רוני לוי על הקווים זה לא משנה.
אחרי ההפסד אתמול היה לי קשה להירדם בלילה כי החלום שלי זה אליפות השנה ואני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה, וזאת הסיבה היחידה שאני כותב מה שאני כותב, כי אני מאמין שזה אפשרי, וכי זה הרצון שלי, לראות אותם לומדים מטעויות משתפרים ומניפים את הצלחת.
אני האחרון שיפגע במועדון, בדיוק להפך כותב את הדברים כדי שנשתפר, מי שמכיר אותי יודע איפה אני ביציע באיזה אזור ואיך המוד שלי מתחילת המשחק ועד סופו, לעודד בכל מצב וכשהמצב רע אפילו יותר חזק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 ינואר 2026, 12:52
אעשה את זה פשוט, אחזור לקרוא ולא להגיב בפורום בלי קשר למה שיהיה במגרש כי אם אני מסומן ללא קשר למהות הדברים שלי אז אין טעם שאכתוב כאן.
מאכזב מאוד שאלה פני הדברים אבל אם זאת המציאות שאתה ואחרים מעדיפים שיהיו כאן רק כאלה שיסכימו איתכם אז אין בעיה, תהנה.
רק אכתוב לסיום שהדבר היחידי שמעניין אותי הוא הצלחת הפועל באר שבע, עם אליניב ברדה, רן קוזוך או רוני לוי על הקווים זה לא משנה.
אחרי ההפסד אתמול היה לי קשה להירדם בלילה כי החלום שלי זה אליפות השנה ואני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה, וזאת הסיבה היחידה שאני כותב מה שאני כותב, כי אני מאמין שזה אפשרי, וכי זה הרצון שלי, לראות אותם לומדים מטעויות משתפרים ומניפים את הצלחת.
אני האחרון שיפגע במועדון, בדיוק להפך כותב את הדברים כדי שנשתפר, מי שמכיר אותי יודע איפה אני ביציע באיזה אזור ואיך המוד שלי מתחילת המשחק ועד סופו, לעודד בכל מצב וכשהמצב רע אפילו יותר חזק.
אוי די להתבכיין. "מסומן" עלק. עזבת בגלל אגו אחרי הצלחה אדירה של קוז'וך ולא משום סיבה אחרת.
הפורום הפך לזירת מלחמה אך ורק כי אדם אחד לא המשיך במועדון. זה אבסורד ולא מתכתב עם המשפט שלך שהצלחת המועדון חשובה לך עם או בלי ברדה.
ואישית אני חושב שכל מי שהיה חלק מהגועל נפש שהיה בקיץ שעבר צריך להתבייש. אבל זאת רק דעתי האישית.

חזרת לכתוב אחרי איזה שנה וחצי וכל ההודעה שלך זה "אני ואני ואני", "כמו שאמרתי ותקפו אותי" וכו'.
קודם כל טעית בענק. ביג טיים. גם לגבי ברדה(אגב, גם אני) ובעיקר לגבי קוז'וך. אז קצת צניעות. זה הכל. כולנו צריכים להיות קצת יותר צנועים.
בבלאגן שאנחנו יוצרים אנחנו מרחיקים את סיכויי האליפות שלנו.

אני בכל מקרה מתווכח איתך בפורום אחר אז לא משנה לי איפה אתה כותב :)

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שבע"ה מהריבים שלכם ייצא רק טוב, ונחגוג כולנו בסוף העונה.
אבל די כפרה עליכם.
שכולם יכתבו ושהפורום יהיה מלא תמיד, כמו פעם.

שורה תחתונה
כולם פה חושבים שרן הוא המאמן עד סוף העונה לפחות.
מפה צריך לחשוב איך מרימים, מעירים, מאירים את רן, הצוות, השחקנים, ויהיה טוב בע"ה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 ינואר 2026, 13:08
אוי די להתבכיין. "מסומן" עלק. עזבת בגלל אגו אחרי הצלחה אדירה של קוז'וך ולא משום סיבה אחרת.
הפורום הפך לזירת מלחמה אך ורק כי אדם אחד לא המשיך במועדון. זה אבסורד ולא מתכתב עם המשפט שלך שהצלחת המועדון חשובה לך עם או בלי ברדה.
ואישית אני חושב שכל מי שהיה חלק מהגועל נפש שהיה בקיץ שעבר צריך להתבייש. אבל זאת רק דעתי האישית.

חזרת לכתוב אחרי איזה שנה וחצי וכל ההודעה שלך זה "אני ואני ואני", "כמו שאמרתי ותקפו אותי" וכו'.
קודם כל טעית בענק. ביג טיים. גם לגבי ברדה(אגב, גם אני) ובעיקר לגבי קוז'וך. אז קצת צניעות. זה הכל. כולנו צריכים להיות קצת יותר צנועים.
בבלאגן שאנחנו יוצרים אנחנו מרחיקים את סיכויי האליפות שלנו.

אני בכל מקרה מתווכח איתך בפורום אחר אז לא משנה לי איפה אתה כותב :)
לא חזרתי לכתוב. זה היה נקודתי אחרי שמשתמש שעקץ אותי גם כשלא כתבתי כאן פתאום כותב אחד לאחד את הדברים שעליהם הוא עקץ אותי.

ברור לי שזה לא נגדי אישית אלא נגד הדעה שלי, ראיתי את ההתקפות נגד פורבר רד כאן בתקופה שלא הייתי כאן רק כי גם הוא לא היה ב״דעה הנכונה״.
רן עושה הרבה דברים טובים מאז שהגיע, אני עדין טוען שהדברים שביקרתי אותו עליהם, הקיבעון, ניהול המשחקים והסגל, הם נכונים, פשוט מהצד השני הוא מראה גם דברים יפים חלקם דברים שאין ספק שלא האמנתי שיראה ומגיע לו כל המחמאות על זה.

דווקא בגלל שבמקום השני המשכתי לכתוב את אותם הדברים בשנה וחצי האחרונות אתה יודע מצוין שלא נעלמתי בגלל ההצלחה אלא בגלל ההתקפות האישיות.

בסוף רק הפועל באר שבע והצלחתה מעניינת אותי, אז כאן אני כותב מה לדעתי צריך לשפר או לשמר כדי להצליח כי כאן זה המקום לזה ובמגרש אני חוזר צרוד כי זה המקום לתמוך ולעודד בלי קשר למאמן או תוצאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה