רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 ינואר 2026, 11:57
אל תהיה צבוע.
תהיה ישר.
אני ואתה כותבים במקום נוסף ושם כתבתי את הדברים בצורה קבועה לאורך השנה וחצי האחרונות.
אל תייצר תמונה כאילו שנה וחצי המתנתי לתוצאה רעה כשבמקום השני אנחנו מתווכחים על בסיס קבוע כבר שנה וחצי.

וכניראה פיספסת את התמונה הגדולה, היום אני מהבודדים שקרובים לדעה שלך. אני בצד הביקורת כן מאמין עדין שרן יכול להשתנות ולהשתפר וכן מאמין שעם ההנהלה תעזור לו הדברים יכולים להשתנות בעוד שהרוב כאן כבר איבדו תקווה בנוגע לשינוי אצל רן.
משה אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. כולם יודעים שאתה מחפש את קוזוך מהרגע הראשון בגלל עסקנות באר שבעית מבישה.
מכעיס אותי שמאמן מסוים מקבל ממך ליטופים על כדורגל מביש ומקום רביעי 30 הפרש ממקום ראשון, וכולם אשמים חוץ ממנו.
ומאמן אחר שמוביל אותך לטופ מקבל ממך במשחק אחד ביקורת שלא העברת על המאמן הקודם עונה שלמה.

אני אפילו לא נכנס לויכוח המקצועי על קוז'וך. אי אפשר להתווכח עם אדם שמתנהל כמו עסקן. כמה שניסיתי. מפריע לי שאוהד הקבוצה חותר תחת הצלחת המועדון ממניעים דפוקים שחשבתי שנגמרו אי שם עם עזיבת ז'ינו.

לא אגיב יותר בנושא. ובכלל אם הפורום חוזר לשיט שהיה כאן בקיץ הקודם אז הפעם אני אקח פסק זמן. תהנו להשמיד את המועדון כי ירדנו למקום שני במחזור 19

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
20 ינואר 2026, 12:16
ואחרי שנרגענו, מי שמדבר על פיטורים של רן כנראה על פטריה.
אני אגיד יותר מזה, אם נשמור על הרמה של המחצית השנייה שבה הפועל תא לא עברה את החצי אין כוח בעולם שייקח את זה מאיתנו.
לפעמים זה טוב לקבל בראש ולחזור לקרקע,ככה הצ׳אקרות נפתחות.
אני רואה איך בבית״ר לא מכילים את האירוע ומחלקים כבר בונוסים על אליפות יפה מאוד.
עכשיו צריך לשפר מה שצריך,לשנות מה שצריך ולהתקדם.
הפער הוא בסהכ 3 נק מול מועדון שלא יעמוד בזה מנטלית אם נהיה לידו צמוד,לא יעזור כלום.
נכון אבל בחודש וחצי האחרונים עושה רושם שאנחנו מקבלים יותר מדי בראש וכלום לא קורה. אז יש פה לרן שני אפשרויות
או שהוא ממשיך להיתקע על הכדורגל שלו ולא זז במילימטר או שהוא מתחיל להרחיב את הרוטציה, מנחית פה 2-3 שחקני חיזוק באופן בהול, משאיר את השחקנים מאימון בוקר עד 23:00 לעבוד על נייחים ודוחף לשחקנים פלפל בתחת בדקות שהם לא זזים כמו אתמול במחצית הראשונה, אם הוא לא ייצא כבר בשבת ממוד של עוף קפוא למוד של טירוף על הקווים שום דבר לא ישתנה ונמשיך לספר על המתנה לחודש מאי בזמן שבית״ר כבר עוקפת אותך ומכבי מצמצת פערים למרות שנראית כמו סחבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 ינואר 2026, 12:22
משה אתה האחרון שיכול לדבר על צביעות. כולם יודעים שאתה מחפש את קוזוך מהרגע הראשון בגלל עסקנות באר שבעית מבישה.
מכעיס אותי שמאמן מסוים מקבל ממך ליטופים על כדורגל מביש ומקום רביעי 30 הפרש ממקום ראשון, וכולם אשמים חוץ ממנו.
ומאמן אחר שמוביל אותך לטופ מקבל ממך במשחק אחד ביקורת שלא העברת על המאמן הקודם עונה שלמה.

אני אפילו לא נכנס לויכוח המקצועי על קוז'וך. אי אפשר להתווכח עם אדם שמתנהל כמו עסקן. כמה שניסיתי. מפריע לי שאוהד הקבוצה חותר תחת הצלחת המועדון ממניעים דפוקים שחשבתי שנגמרו אי שם עם עזיבת ז'ינו.

לא אגיב יותר בנושא. ובכלל אם הפורום חוזר לשיט שהיה כאן בקיץ הקודם אז הפעם אני אקח פסק זמן. תהנו להשמיד את המועדון כי ירדנו למקום שני במחזור 19

אעשה את זה פשוט, אחזור לקרוא ולא להגיב בפורום בלי קשר למה שיהיה במגרש כי אם אני מסומן ללא קשר למהות הדברים שלי אז אין טעם שאכתוב כאן.
מאכזב מאוד שאלה פני הדברים אבל אם זאת המציאות שאתה ואחרים מעדיפים שיהיו כאן רק כאלה שיסכימו איתכם אז אין בעיה, תהנה.
רק אכתוב לסיום שהדבר היחידי שמעניין אותי הוא הצלחת הפועל באר שבע, עם אליניב ברדה, רן קוזוך או רוני לוי על הקווים זה לא משנה.
אחרי ההפסד אתמול היה לי קשה להירדם בלילה כי החלום שלי זה אליפות השנה ואני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה, וזאת הסיבה היחידה שאני כותב מה שאני כותב, כי אני מאמין שזה אפשרי, וכי זה הרצון שלי, לראות אותם לומדים מטעויות משתפרים ומניפים את הצלחת.
אני האחרון שיפגע במועדון, בדיוק להפך כותב את הדברים כדי שנשתפר, מי שמכיר אותי יודע איפה אני ביציע באיזה אזור ואיך המוד שלי מתחילת המשחק ועד סופו, לעודד בכל מצב וכשהמצב רע אפילו יותר חזק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
20 ינואר 2026, 12:52
אעשה את זה פשוט, אחזור לקרוא ולא להגיב בפורום בלי קשר למה שיהיה במגרש כי אם אני מסומן ללא קשר למהות הדברים שלי אז אין טעם שאכתוב כאן.
מאכזב מאוד שאלה פני הדברים אבל אם זאת המציאות שאתה ואחרים מעדיפים שיהיו כאן רק כאלה שיסכימו איתכם אז אין בעיה, תהנה.
רק אכתוב לסיום שהדבר היחידי שמעניין אותי הוא הצלחת הפועל באר שבע, עם אליניב ברדה, רן קוזוך או רוני לוי על הקווים זה לא משנה.
אחרי ההפסד אתמול היה לי קשה להירדם בלילה כי החלום שלי זה אליפות השנה ואני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה, וזאת הסיבה היחידה שאני כותב מה שאני כותב, כי אני מאמין שזה אפשרי, וכי זה הרצון שלי, לראות אותם לומדים מטעויות משתפרים ומניפים את הצלחת.
אני האחרון שיפגע במועדון, בדיוק להפך כותב את הדברים כדי שנשתפר, מי שמכיר אותי יודע איפה אני ביציע באיזה אזור ואיך המוד שלי מתחילת המשחק ועד סופו, לעודד בכל מצב וכשהמצב רע אפילו יותר חזק.
אוי די להתבכיין. "מסומן" עלק. עזבת בגלל אגו אחרי הצלחה אדירה של קוז'וך ולא משום סיבה אחרת.
הפורום הפך לזירת מלחמה אך ורק כי אדם אחד לא המשיך במועדון. זה אבסורד ולא מתכתב עם המשפט שלך שהצלחת המועדון חשובה לך עם או בלי ברדה.
ואישית אני חושב שכל מי שהיה חלק מהגועל נפש שהיה בקיץ שעבר צריך להתבייש. אבל זאת רק דעתי האישית.

חזרת לכתוב אחרי איזה שנה וחצי וכל ההודעה שלך זה "אני ואני ואני", "כמו שאמרתי ותקפו אותי" וכו'.
קודם כל טעית בענק. ביג טיים. גם לגבי ברדה(אגב, גם אני) ובעיקר לגבי קוז'וך. אז קצת צניעות. זה הכל. כולנו צריכים להיות קצת יותר צנועים.
בבלאגן שאנחנו יוצרים אנחנו מרחיקים את סיכויי האליפות שלנו.

אני בכל מקרה מתווכח איתך בפורום אחר אז לא משנה לי איפה אתה כותב :)

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

שבע"ה מהריבים שלכם ייצא רק טוב, ונחגוג כולנו בסוף העונה.
אבל די כפרה עליכם.
שכולם יכתבו ושהפורום יהיה מלא תמיד, כמו פעם.

שורה תחתונה
כולם פה חושבים שרן הוא המאמן עד סוף העונה לפחות.
מפה צריך לחשוב איך מרימים, מעירים, מאירים את רן, הצוות, השחקנים, ויהיה טוב בע"ה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
20 ינואר 2026, 13:08
אוי די להתבכיין. "מסומן" עלק. עזבת בגלל אגו אחרי הצלחה אדירה של קוז'וך ולא משום סיבה אחרת.
הפורום הפך לזירת מלחמה אך ורק כי אדם אחד לא המשיך במועדון. זה אבסורד ולא מתכתב עם המשפט שלך שהצלחת המועדון חשובה לך עם או בלי ברדה.
ואישית אני חושב שכל מי שהיה חלק מהגועל נפש שהיה בקיץ שעבר צריך להתבייש. אבל זאת רק דעתי האישית.

חזרת לכתוב אחרי איזה שנה וחצי וכל ההודעה שלך זה "אני ואני ואני", "כמו שאמרתי ותקפו אותי" וכו'.
קודם כל טעית בענק. ביג טיים. גם לגבי ברדה(אגב, גם אני) ובעיקר לגבי קוז'וך. אז קצת צניעות. זה הכל. כולנו צריכים להיות קצת יותר צנועים.
בבלאגן שאנחנו יוצרים אנחנו מרחיקים את סיכויי האליפות שלנו.

אני בכל מקרה מתווכח איתך בפורום אחר אז לא משנה לי איפה אתה כותב :)
לא חזרתי לכתוב. זה היה נקודתי אחרי שמשתמש שעקץ אותי גם כשלא כתבתי כאן פתאום כותב אחד לאחד את הדברים שעליהם הוא עקץ אותי.

ברור לי שזה לא נגדי אישית אלא נגד הדעה שלי, ראיתי את ההתקפות נגד פורבר רד כאן בתקופה שלא הייתי כאן רק כי גם הוא לא היה ב״דעה הנכונה״.
רן עושה הרבה דברים טובים מאז שהגיע, אני עדין טוען שהדברים שביקרתי אותו עליהם, הקיבעון, ניהול המשחקים והסגל, הם נכונים, פשוט מהצד השני הוא מראה גם דברים יפים חלקם דברים שאין ספק שלא האמנתי שיראה ומגיע לו כל המחמאות על זה.

דווקא בגלל שבמקום השני המשכתי לכתוב את אותם הדברים בשנה וחצי האחרונות אתה יודע מצוין שלא נעלמתי בגלל ההצלחה אלא בגלל ההתקפות האישיות.

בסוף רק הפועל באר שבע והצלחתה מעניינת אותי, אז כאן אני כותב מה לדעתי צריך לשפר או לשמר כדי להצליח כי כאן זה המקום לזה ובמגרש אני חוזר צרוד כי זה המקום לתמוך ולעודד בלי קשר למאמן או תוצאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני מצטרף גם לביקורות וגם למחמאות על רן.

אבל קשה לי לפטור שחקנים מובילים מאחריות. שחקנים שמחשיבים את עצמם גדולים צריכים לנצח משחק כזה עם השיניים והשפיץ.
אני לא ראיתי חוסר מזל אתמול, ראיתי את הנונשלאנטיות הרגילה של הגול יגיע ויהיה בסדר.
אם אני זוכר נכון אפילו בהתקפה שלנו ישר אחרי ה2-1 מישהו ניסה למסור שם עם העקב או משהו כזה.

סבבה מבין שאין פה (או בכלל בליגה) פיגורות כמו ברדה או אוגו בשעתם, מצד שני אמור להיות פה רעב עצום לצלחת וזה ממש לא נראה ככה אצל רובם

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הפועל תל אביב קבוצה קשוחה. מאוד.
כשקבוצה כזו מתבנקרת מולך כמו שהם התבנקרו אתמול במחצית השניה, עם 20 אחוז החזקה בכדור ומשיכות זמן, קשה מאוד לפרוץ את זה.
הבעיה העיקרית שלנו בעיניי, היא שיש לנו אפס אפקטביות למצבים הנייחים. אפס עגול.
זה משהו שחייב להיפתר כי אתמול קיבלנו המון בעיטות חופשיות וקרנות ולהוציא את המצב של בלוריאן לא יצא מהם כלום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yedidel כתב:
20 ינואר 2026, 16:40

אבל קשה לי לפטור שחקנים מובילים מאחריות. שחקנים שמחשיבים את עצמם גדולים צריכים לנצח משחק כזה עם השיניים והשפיץ.
אני לא ראיתי חוסר מזל אתמול, ראיתי את הנונשלאנטיות הרגילה של הגול יגיע ויהיה בסדר.
אם אני זוכר נכון אפילו בהתקפה שלנו ישר אחרי ה2-1 מישהו ניסה למסור שם עם העקב או משהו כזה.

סבבה מבין שאין פה (או בכלל בליגה) פיגורות כמו ברדה או אוגו בשעתם, מצד שני אמור להיות פה רעב עצום לצלחת וזה ממש לא נראה ככה אצל רובם
זה קו שמוכתב מלמעלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שמעון א כתב:
20 ינואר 2026, 06:38
פשוט לא יאומן
בשנים עברו, כל חצי שריקה של השופט, סוף המשחק היו מפנים אליו את כל האש וכל האשמה. לו ולכל איגוד השופטים.

אתמול 2 פנדלים היו. לא אחד. 2 !!!
וכולם.... דממה.
כל האש לקוזוך.

לגבי הראשון - אני נוטה להסכים עם ה-var שקשה לקבוע בוודאות ע'''פ זווית הצילום אם אכן היתה בעיטה בביטון או רק מגע מינורי.

לגבי השני - אתה מדבר על כנעאן בזמן פציעות? זבש''ו שלא נפל...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ויטור חסר מאוד.
חסר במנהיגות במגרש
חסר בנייחים שלנו שהפכו לסוג של בדיחה,אחד כמוהו מרתק אליו אוטומטית שני שומרים בכל נייח.
חסר בדחיפה קדימה שהכל לאט ושתי הבלמים שלך מתמסרים לך אחד עם השני עד שהקבוצה ממול מתחילה ללחוץ והכל מתחיל להסתבך.
ויטור עם הכדורים הארוכים פתח את המשחק.
אז נכון הוא איטי קצת,תמיד אפשר לחפות עליו הוא תורם הרבה יותר מאשר עושה נזק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Red Tiger כתב:
20 ינואר 2026, 19:00
ויטור חסר מאוד.
חסר במנהיגות במגרש
חסר בנייחים שלנו שהפכו לסוג של בדיחה,אחד כמוהו מרתק אליו אוטומטית שני שומרים בכל נייח.
חסר בדחיפה קדימה שהכל לאט ושתי הבלמים שלך מתמסרים לך אחד עם השני עד שהקבוצה ממול מתחילה ללחוץ והכל מתחיל להסתבך.
ויטור עם הכדורים הארוכים פתח את המשחק.
אז נכון הוא איטי קצת,תמיד אפשר לחפות עליו הוא תורם הרבה יותר מאשר עושה נזק.
עבר קצת מתחת לראדר שויטטר הפך להלן שלישי וחבל
אין לנו פריווילגיה לוותר עליו בעונה כזאת
אבל רן עקשן וילך עם דיופ עד המוות

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אורי אדום בנשמה כתב:
20 ינואר 2026, 18:48
לגבי הראשון - אני נוטה להסכים עם ה-var שקשה לקבוע בוודאות ע'''פ זווית הצילום אם אכן היתה בעיטה בביטון או רק מגע מינורי.

השני הכוונה ליסינה שוקו חסם את ביטון

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yedidel כתב:
20 ינואר 2026, 16:40

השחקנים צריכים לפחד מהמאמן
מספיק להסתכל על ההתנהגות של רן עם אליאל פרץ אחרי שהוציא אותו

שפעם אחת יוציא את דן ביטון איגור ואת הקבועים שלו כשהם עושים במכנסיים

וחוץ מזה זה שיטת משחק - פוזישן ובילד אפ ועקרונות בכל מחיר, למדו אותנו לצופף את האמצע, לשבת נמוך כי אנחנו לא שולחים מספיק שחקנים לרחבה (דן ביטון גנאח וקינגס עם כל הכבוד זה לא נוכחות, ונטורה ופרץ ובנוסף גם לופז// דוידזאדה) המגנים צריכים להיות תוקפים ולייצר את היתרונות שם וההנעה צריכה להיות בטירוף ולהכניס כדורים ככה שהפועל או מתעייפים מההנעה מצד לצד שלא קרתה או רוצים בעצמם לצאת קדימה כי אנחנו לא מאפשרים להם עם מכבש. היה מכבש מזויף, שלטנו בכדור אבל לא היינו מסוכנים ומדד הסכנה הזה מתי אנחנו מביאים אותו ומתי לא - כל אוהד יודע להגיד בעיניים אבל קשה מאוד לחבר את זה לסטטיסטיקה ולניתוח. מקווה שלצוות של רן שאני מאוד מאוכזב מהמעורבות שלו, ביניהם הנייחים - יביאו פתרונות.

וחילופים ראבק לרענן אנחנו עם אותו הרכב רץ נצח, למדו את זה. הגיע הזמן שנמצא מחדש את ה11 הכי טובים שלנו, ונשלב 3-4 שחקנים נוספים לרוטציה. וכן, רכש.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

אורי אדום בנשמה כתב:
20 ינואר 2026, 18:48

להסכים עם ה-VAR ?
דן כבר עובר את נסאר ועומד מול שוער. למה שיפול ? לא צריך שום זוית כדי להבין את זה.
ואם אין אחידות וכל שופט מפרשן אחרת את הארוע אז מבחינתי שיטעה ויפסוק לי פנדל.
יש לך ספק אם זה היה אחת המכביות או המאמי הלאומית זה נשרק ?
הבעיה שלנו היא שיש לנו שחקנים "ישרים" מידי שלא יודעים "למכור" עבירה ולהעצים אותה כמו הצוללנים רביבו/מוזי/אצילי

לגבי השני - הוא מתכוון למצב השני של ביטון שנכנס לרחבה וקוקו עמד כמו קיר והרגל שלו הכשילה את הריצה של דן פנימה לרחבה.
שוב, אפשר לשרוק ואפשר לא . אבל כשזה ב"ש אז ה-50/50 האלה כמעט אף פעם לא ילכו אלינו.

כנאען בכלל דביל שלא נפל... כבר שמו עליך 2 ידיים על הגב. תיפול !!!
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה